A coś więcej o ile to nie jest tajemnicą :]polecam SGH ????
a masz jakiś pomysł na siebie czy chcesz iść do Płocka licząc na to, że po studiach lajtowo znajdziesz pracę ? PWSZ ogólnie nie cieszy się wielką renomą. Było tak, że szkoła miała poziom, ale po licznych zmianach w kadrze idą tam same ochłapy.Te wyniki są imponujące, rozszerzenia odgrywają spore znaczenie, raczej to nie dla mnie. A może studiuje ktoś dziennie w Płocku na Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej?
W takim razie co polecasz do studiowania w Płocku, są jakieś dobre kierunki?a masz jakiś pomysł na siebie czy chcesz iść do Płocka licząc na to, że po studiach lajtowo znajdziesz pracę ? PWSZ ogólnie nie cieszy się wielką renomą. Było tak, że szkoła miała poziom, ale po licznych zmianach w kadrze idą tam same ochłapy.
polibuda budownictwo, mechanika ? Zresztą nie będę Ci tu rad udzierał co dobre, a co nie. Politechnika w Płocku trzyma wysoki poziom tyle mogę powiedzieć.W takim razie co polecasz do studiowania w Płocku, są jakieś dobre kierunki?
masz racje po zarzadzaniu o prace bardzo ciezko....... bezsensowny kierunek sami kierownicy i prezesi sie edukuja a zarzadzac nie ma czym ????Panowie może wy coś doradzicie.
Dostałem się na Zarządzanie i na Polibudzie i na Uniwerku. Jednak dopiero ostatnio przeczytałem, że po tym kierunku nie ma pracy. Jak myślicie, lepiej z tego zrezygnować i przenieść się na niestacjonarne, czy jednak wybrać to Zarządzanie? Bo tak sobie myślę, po co mam się męczyć jak na nic mi się to nie przyda.
Kasiu, jeśli studia dzienne na AWF to są za freeBardzo bym prosiła kogoś o radę lub opinie o poniżej wymienionych uczelniach bardzo chcę iść na fizjoterapię tylko nie wiem gdzie konkretnie pytam czy AWF we Wrocławiu(studia płatne) czy lepiej może na prywatną uczelnię mianowicie Wyższa szkoła fizjoterapii również Wrocław. Wiem że może odbiegłam trochę od tematu lecz jest to dla mnie bardzo ważne i byłabym wdzięczna za pomoc ????
Jednak nie. Studia DZIENNE NA AWF WROCŁAW są za darmo ????Wiem że one są płatne w nawiasach to oznajmiłam a nie chciałam pytać źle mnie zrozumiałeś. Tylko się spóźniłam z wzięciem udziału w rekrutacji gdyż nie myślałam nawet o Wrocławiu lecz trochę się w moim życiu pozmieniało i Wrocław byłby najlepszą opcją, chcę tylko znać opinie na temat tych uczelni, ponieważ nie wiem którą wybrać ????
Tylko ja chciałam iść na zaoczne, które również są prowadzone w tygodniu a nie weekendy. Skoro poszedłeś do tej uczelni to na pewno wiesz coś na jej temat. Będę wdzięczna za jakieś informację ????Jednak nie. Studia DZIENNE NA AWF WROCŁAW są za darmo ????