>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Studia

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Studiuje tu ktoś na niepaństwowej uczelni ? Jakie są orientacyjne koszta ? Znalazłem wiele informacji ale bardzo rozbieżnych, dlatego czekam na jakieś ciekawe info.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Tegoroczni maturzyści gdzie wybieracie się na studia?
Obecni studenci jakie kierunki proponujecie z doświadczenia?
Jestem po technikum handlowym, i nie wiem gdzie iść dalej. Celuję w okolice Płock, Warszawa, ewentualnie Olsztyn. Na co proponujecie, czekam na sugestie, propozycje.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Ekonomia, dzienne. Lekko nie jest, ale wybierałem najlepszych. Żeby się dostać potrzeba ~250 pkt (matematyka, geografia/wos rozszerzone, język rozszerzony + drugi język podstawowy *0,33). Nie mieszkam w akademiku, ale są bardzo komfortowe i blisko uczelni.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Te wyniki są imponujące, rozszerzenia odgrywają spore znaczenie, raczej to nie dla mnie. A może studiuje ktoś dziennie w Płocku na Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej?

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Te wyniki są imponujące, rozszerzenia odgrywają spore znaczenie, raczej to nie dla mnie. A może studiuje ktoś dziennie w Płocku na Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej?
a masz jakiś pomysł na siebie czy chcesz iść do Płocka licząc na to, że po studiach lajtowo znajdziesz pracę ? PWSZ ogólnie nie cieszy się wielką renomą. Było tak, że szkoła miała poziom, ale po licznych zmianach w kadrze idą tam same ochłapy.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
a masz jakiś pomysł na siebie czy chcesz iść do Płocka licząc na to, że po studiach lajtowo znajdziesz pracę ? PWSZ ogólnie nie cieszy się wielką renomą. Było tak, że szkoła miała poziom, ale po licznych zmianach w kadrze idą tam same ochłapy.
W takim razie co polecasz do studiowania w Płocku, są jakieś dobre kierunki?

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W takim razie co polecasz do studiowania w Płocku, są jakieś dobre kierunki?
polibuda budownictwo, mechanika ? Zresztą nie będę Ci tu rad udzierał co dobre, a co nie. Politechnika w Płocku trzyma wysoki poziom tyle mogę powiedzieć.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Jest obecny student budownictwa politechniki wrocławskiej?
w sumie jeśli ktoś studiuje na tej politechnice na inncyh kierunkach to też bym prosił i kontakt bo mam parę pytań ????

szymo58 742

szymo58

Użytkownik
Witam
Orientuje sie moze ktos z was czy przy skladaniu papierow o stypendium mozna dostac stypendium socjalne + na wyzywienie + mieszkaniowe czy tylko jedno z ktorys tych stypendiów.?

vdv 66

vdv

Użytkownik
Panowie może wy coś doradzicie.
Dostałem się na Zarządzanie i na Polibudzie i na Uniwerku. Jednak dopiero ostatnio przeczytałem, że po tym kierunku nie ma pracy. Jak myślicie, lepiej z tego zrezygnować i przenieść się na niestacjonarne, czy jednak wybrać to Zarządzanie? Bo tak sobie myślę, po co mam się męczyć jak na nic mi się to nie przyda.

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
W tym roku jest już po naborze, ale dla przyszłorocznych maturzystów bardzo gorąco polecam:

http://www.youtube.com/watch?v=GAH9SVoMptw

Po ukończeniu tej szkoły dostajesz inż. pożarnictwa lub mgr inż. pożarnictwa oraz stopień służbowy mł. kpt. Jest to pierwszy stopień oficerski w PSP. Na dzień dobry stanowisko dowódzcze (dowódca zastępu lub sekcji) brak przeciwskazań do dalszych awansów, bo z biegem czasu można tylko awansować. Robota pewna, szybsza emerytura, mundurówki, 13-nastki itp. Absolwenci odrazu biorą blisko 3 klocki. Szkoła zapewnia nocleg, wyżywienie, umundurowanie i daje żołd. Więc na dobrą sprawę niczym nie musimy się martwić. Więcej informacji na sgsp.edu.pl

D 152

damian0012

Użytkownik
Panowie może wy coś doradzicie.
Dostałem się na Zarządzanie i na Polibudzie i na Uniwerku. Jednak dopiero ostatnio przeczytałem, że po tym kierunku nie ma pracy. Jak myślicie, lepiej z tego zrezygnować i przenieść się na niestacjonarne, czy jednak wybrać to Zarządzanie? Bo tak sobie myślę, po co mam się męczyć jak na nic mi się to nie przyda.
masz racje po zarzadzaniu o prace bardzo ciezko....... bezsensowny kierunek sami kierownicy i prezesi sie edukuja a zarzadzac nie ma czym ????

K 0

kasia1145

Użytkownik
Bardzo bym prosiła kogoś o radę lub opinie o poniżej wymienionych uczelniach bardzo chcę iść na fizjoterapię tylko nie wiem gdzie konkretnie pytam czy AWF we Wrocławiu(studia płatne) czy lepiej może na prywatną uczelnię mianowicie Wyższa szkoła fizjoterapii również Wrocław. Wiem że może odbiegłam trochę od tematu lecz jest to dla mnie bardzo ważne i byłabym wdzięczna za pomoc ????

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Bardzo bym prosiła kogoś o radę lub opinie o poniżej wymienionych uczelniach bardzo chcę iść na fizjoterapię tylko nie wiem gdzie konkretnie pytam czy AWF we Wrocławiu(studia płatne) czy lepiej może na prywatną uczelnię mianowicie Wyższa szkoła fizjoterapii również Wrocław. Wiem że może odbiegłam trochę od tematu lecz jest to dla mnie bardzo ważne i byłabym wdzięczna za pomoc ????
Kasiu, jeśli studia dzienne na AWF to są za free ;)
Ja właśnie się tam dostałem ;)

K 0

kasia1145

Użytkownik
Wiem że one są płatne w nawiasach to oznajmiłam a nie chciałam pytać źle mnie zrozumiałeś. Tylko się spóźniłam z wzięciem udziału w rekrutacji gdyż nie myślałam nawet o Wrocławiu lecz trochę się w moim życiu pozmieniało i Wrocław byłby najlepszą opcją, chcę tylko znać opinie na temat tych uczelni, ponieważ nie wiem którą wybrać ????

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Wiem że one są płatne w nawiasach to oznajmiłam a nie chciałam pytać źle mnie zrozumiałeś. Tylko się spóźniłam z wzięciem udziału w rekrutacji gdyż nie myślałam nawet o Wrocławiu lecz trochę się w moim życiu pozmieniało i Wrocław byłby najlepszą opcją, chcę tylko znać opinie na temat tych uczelni, ponieważ nie wiem którą wybrać ????
Jednak nie. Studia DZIENNE NA AWF WROCŁAW są za darmo ????

K 0

kzysiek

Użytkownik
Czy na zaocznych jest faktycznie tak trudno ogarnąć materiał? Może ktoś ma doświadczenia z uniwerkiem przyrodniczym we Wrocławiu i sie wypowie na ten temat, bo planuję iść zaocznie na geodezję ;)

K 0

kasia1145

Użytkownik
Jednak nie. Studia DZIENNE NA AWF WROCŁAW są za darmo ????
Tylko ja chciałam iść na zaoczne, które również są prowadzone w tygodniu a nie weekendy. Skoro poszedłeś do tej uczelni to na pewno wiesz coś na jej temat. Będę wdzięczna za jakieś informację ????

Do góry Bottom