Jaka uczelnia ?No nie wiem. Dostałem się na budownictwo, mimo że inżynieria środowiska jest zamawiana. Może nawet dostawałbym kasę od początku 1-szego roku.
IŚ jest bardzo powiazane z budownictwem .
Jaka uczelnia ?No nie wiem. Dostałem się na budownictwo, mimo że inżynieria środowiska jest zamawiana. Może nawet dostawałbym kasę od początku 1-szego roku.
Nie jest kolorowo, bo dużo osób myśli, że po samych studiach i zdobyciu magistra są kokosy.ja zaczynam w tym roku ekonomię i myślę, że będzie dobrze... po każdym kierunku możesz tak rozkminiać. ważne, aby to o czym będziesz się uczył rajcowało Cię w pewnym stopniu a osiągi same przyjdą. ????
po takim budownictwie też wcale kolorowo nie jest, nawet jak założysz firmę to strasznie odpowiedzialna praca no i też konkurencja olbrzymia, ciężko się wybić. ????
a no i geografia to nie przedmiot ścisły.
także leć na ekonomię, bądź w tym dobry i będzie git. ????
pozdro
Nie wiem czy jest na nią bum czy nie, ja plany mam ułożone, jeżeli wypalą to będę starał się o uprawnienia rzeczoznawcy majątkowego.i co po takiej gospodarce przestrzennej? słyszałem, że jest na nią bum tak jak wcześniej był na zarządzanie i marketing. ????
Bardzo dobry wybór, ale mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę jak ciężko przejść etapy kwalifikacji. Ja również mam w planach startować na rzeczoznawcę. Jednak na start wybieram zarządce nieruchomości by obyć się w środowisku, zdobyć znajomości ????Nie wiem czy jest na nią bum czy nie, ja plany mam ułożone, jeżeli wypalą to będę starał się o uprawnienia rzeczoznawcy majątkowego.
Studia te wybrałem głównie dlatego, że jest w programie Wycena Nieruchomości.