>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
jedrula 38K

jedrula

Użytkownik
Zanim ktos zagra(za powazne kwoty)to radze się zapoznać z regulaminem tej firmy.
Mają tam zapis ,że Ci ktorzy u nich chcą grac,to idioci.Moze , nie dosłownie jest to wpisane,ale sens taki na pewno.

yage 21

yage

Użytkownik
W regulaminie jest tylko napisane że bonus obowiązuje od 10.12 a do kiedy nie ma.

Otrzymane punkty reputacji: +1
bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
W regulaminie jest tylko napisane że bonus obowiązuje od 10.12 a do kiedy nie ma.
Jest. W regulaminie bonusu (pdf).&quot;120 dni of dokonania wpłaty na ekonto&quot;.
Mnie ciekawią inne dwie kwestie.
1. Kwota bonusu, którą należy obrócić liczona jest od 4-krotności łącznych stawek. A stawka w sts to jest (wkład-podatek). A więc przy wpłacie 200 zł, aby otrzymać te 200 zł bonusu nie wystarczy obrócić np. 4 x 200 zł bonusu, tylko więcej razy, bo faktyczne stawki w tych 4 singlach nie wynoszą 200 zł, tylko wynoszą 200 zł minus podatek. (wkład minus podatek).
2. Ciekawe jak liczony jest obrót przy zwrocie zakładu po kursie 1. Pewnie nie jest wliczany do kalkulacji bonusowej, bo kurs 1 to nie to samo co kurs 1,7
Ma ktoś jakiś pomysł ? ;)

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Witam wie ktoś ile idzie przelew z banku do sts dokładnie z mbanku.
Jak użyjesz transferuj.pl, to parę minut.
Jeśli nie przelewałeś w ten sposób to jest to bardzo proste. Wejdź na stronkę transferuj.pl a tam w zakładkę: jak to działa (jest filmik). Obczaj co i jak.

steven1986 28

steven1986

Użytkownik
bandziorno ale ja przelałem normalnie zwykły przelew bankowy zarejestrowałem się na stronie sts i depozyt i zwykły przelew bankowy z mbnaku. Ok już wszystko jest git.

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
a więc wpłaciłem 10 zł dostałem bonus 10 zł
zagrałem bonusem:
zakład za 2 zł - przegrałem
zakład za 8 zł wygrałem 73 zł
zakład za 20 zł -przegrałem
zakład za 8 zł wygrałem 22 zł
zakład za 2 zł - przegrałem
teraz bonus wynosi :65 zł
to znaczy że obróciłem już 4 krotnie swoim bonusem to znaczy że teraz kasa z bonusu przejdzie do depozytu ?
brakuje Ci zagranie za dokladnie 4,80pln

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
z automatu tz jak sie zalogujesz na stronie maja ustawione gre depozytem , trzeba o tym zawsze pamietac i zaznaczyc opcje gram bonusem

T 33

trm

Użytkownik
Przy bonusie, minimalny kurs 1,7 może być złożony z kilku mniejszych kursów, np 1,50 i 1,40 w AKO czy też każdy kurs na kuponie bonusowym ma mieć minimum 1,70?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom