>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
T 0

tevez00

Użytkownik
witam przyłączam się do Dudy wogóle powiedzcie jaka jest różnica między sts,milenium itp czyli zakładami wzajemnymi a zakładami internetowymi zwykłymi np bet,uni,sport.. tzn że te pierwsze są niby legalne? Druga sprawa czy można obstawiać live (jak tak to na jakich) chodzi mi o te nasze &quot;przyziemne&quot; i trzecia sprawa czy również jest podatek od stawki i wygranej pow 2000 w tych zakładach dzięki

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Pewnie koło tygodnia i będzie można będzie grać. Nasze naziemne są legalne ale coś za coś bo pobierają 12% od postawionej kasy. Wygrane powyżej 2280 są dodatkowo opodatkowane ale to można obejść stawiając kilka takich samych kuponów ???? live u naziemnych przez neta możliwe, w fortunie jest ale bardzo skromna oferta. W internetowym każdym jest live, nie pobierają podatku ale jak Cię odpowiednie służby wytropią to możesz mieć ciepło ???? chociaż jak grasz tylko w necie i używasz moneybookers to raczej nikt Cię nie wytropi ale grając przez neta w nielegalnych nie warto później przechodzić na naziemne w necie z uwagi na &#39;łatwe wytropienie&#39;

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wszystko będzie do 10 dni przygotowane także pozostaje nam cierpliwie czekać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
duzy-kermit 35

duzy-kermit

Użytkownik
czy przez internet bedzie można grać zakłady wirtualne w sts? te które lecą na telewizorkach w punktach sts?

R 13

reward

Użytkownik
Z moich informacji wynika, że od przyszłego tygodnia (tak od worku-środy) będzie już można obstawiać zakłady przez Internet... informacja jest nieoficjalna, więc nie podaję źródła...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
A więc widzisz jednak się uda w ciągu tych 10 dni, Ja także miałem podobne info zobaczyymy czy się spełnią. Do Fortuny się spełniło ????

inzaghi78 5,6K

inzaghi78

Użytkownik
chociaż jak grasz tylko w necie i używasz moneybookers to raczej nikt Cię nie wytropi ale grając przez neta w nielegalnych nie warto później przechodzić na naziemne w necie z uwagi na &#39;łatwe wytropienie&#39;
ja to szczerze mowiac czekam na 1 przypadek bo cos mi sie wydaje ze to troche takie straszonko :razz:

Co prawda ja nie jestem az tak w temacie ale mam 2 znajomych ktorzy graja rownolegle w netowych i naziemnych przez neta wiec jakby co to Wam napisze ze takie miejsce mialo zdarzenie ...

bruzdzi 73

bruzdzi

Użytkownik
Orientuje się ktoś czy będzie można wpłacić hajs u naziemnego żeby potem grać za ten hajs w necie?

bruzdzi 73

bruzdzi

Użytkownik
Nie będzie takiej możliwości u żadnego bukmachera naziemnego.
Słyszałem, że w Milenium będzie taka możliwość. Ale tak sobie myślę zamiast grać u internetowego w STS to nie wiem czy nie lepiej w Bet365 itp. Jestem przekonany, że oferta zdecydowanie bogatsza.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Bruździ kto i kiedy udzielił takich zapewnień?
Dlaczego akurat w Millenium byłoby to dozwolone a nie np w STS? Jakby była taka możliwość to inni też chcieliby z tego korzystać. Dla bukmachera byłoby to dobre wyjście (ułatwienie wpłaty a wypłata musiałaby być na konto bankowe).
Poza tym według mnie taka możliwość jest niezgodna z poniższym zapisem:
&quot;Zgodnie z art. 15e podmiot urządzający zakłady wzajemne przez sieć Internet jest
obowiązany przeprowadzać transakcje wynikające z tych zakładów wyłącznie za
pośrednictwem rachunku bankowego prowadzonego w...&quot;
Wpłata u pracownika bukmachera naziemnego w placówce średnio tutaj pasuje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom