4,8K doberman Forum VIP Październik 14, 2009 #461 Poniżej 2,5 gola oznacza że padną od 0 do 2 bramek , powyżej 3 itd.
0 lexewus Użytkownik Październik 14, 2009 #462 Czyli poniżej 2.5 gola to w regulaminowym czasie gry padnie łącznie od 0 do 2 bramek (nieważne której drużyny itp.) ? P
Czyli poniżej 2.5 gola to w regulaminowym czasie gry padnie łącznie od 0 do 2 bramek (nieważne której drużyny itp.) ? P
0 lexewus Użytkownik Październik 18, 2009 #464 Lol czemu od jakiegoś czasu (kilka dni) jest problem z załadowaniem strony http://www.sts.pl ? Raz działa raz nie.
Lol czemu od jakiegoś czasu (kilka dni) jest problem z załadowaniem strony http://www.sts.pl ? Raz działa raz nie.
M 0 ma77 Użytkownik Październik 23, 2009 #466 Od ilu zdarzeń zaczyna się kupon w sts? Kliknij aby rozwinąć... od 1, ale są ligi na które mozna stawiać od 3 lub 5 zdarzeń
Od ilu zdarzeń zaczyna się kupon w sts? Kliknij aby rozwinąć... od 1, ale są ligi na które mozna stawiać od 3 lub 5 zdarzeń
4,8K doberman Forum VIP Październik 23, 2009 #467 Są dane spotkania które mogą być zagrane z wieloma zdarzeniami od 3 do 5 ale nie całe ligi. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Są dane spotkania które mogą być zagrane z wieloma zdarzeniami od 3 do 5 ale nie całe ligi. Nie wprowadzaj ludzi w błąd.
D 25,5K dzidzok Użytkownik Październik 24, 2009 #468 Obstawiłem zdarzenie w sts dynamo-kazan,które się zaczęło o 15 a w stsie można było obstawiać do 16.Jak mi to policzą?wg wyniku czy bedzie zwrot?
Obstawiłem zdarzenie w sts dynamo-kazan,które się zaczęło o 15 a w stsie można było obstawiać do 16.Jak mi to policzą?wg wyniku czy bedzie zwrot?
4,8K doberman Forum VIP Październik 25, 2009 #470 Pewnie zwrot bo to istotna pomyłka a bukmacher naziemny rzadko kiedy zalicza tego typu błędy
T 0 typer1986 Użytkownik Październik 25, 2009 #472 ale wczoraj dynamo nie gralo z kazanem ???? / po jakim czasie od zakonczonego meczu mozna isc z kuponem po wyplate?
ale wczoraj dynamo nie gralo z kazanem ???? / po jakim czasie od zakonczonego meczu mozna isc z kuponem po wyplate?
D 25,5K dzidzok Użytkownik Październik 25, 2009 #473 ale wczoraj dynamo nie gralo z kazanem ???? / po jakim czasie od zakonczonego meczu mozna isc z kuponem po wyplate? Kliknij aby rozwinąć... W stsach mecz był do 16 a rozpoczal sie o 15 normalnie ja postawilem na dynamo przed 16.Kazan wygrał i mi zaliczyli jako porażke.Chodzi o mecz koszykówki
ale wczoraj dynamo nie gralo z kazanem ???? / po jakim czasie od zakonczonego meczu mozna isc z kuponem po wyplate? Kliknij aby rozwinąć... W stsach mecz był do 16 a rozpoczal sie o 15 normalnie ja postawilem na dynamo przed 16.Kazan wygrał i mi zaliczyli jako porażke.Chodzi o mecz koszykówki
A 0 anonim502 Użytkownik Październik 27, 2009 #474 Co znaczy 1m przy zakladzie np."Ciud.de Lorqui - Sevilla (1m.)"
486 cygeiro Użytkownik Październik 27, 2009 #475 Co znaczy 1m przy zakladzie np."Ciud.de Lorqui - Sevilla (1m.)" Kliknij aby rozwinąć... Pierwszy mecz (czyli w zalozeniu ze bedzie rozgrywany rewanz).
Co znaczy 1m przy zakladzie np."Ciud.de Lorqui - Sevilla (1m.)" Kliknij aby rozwinąć... Pierwszy mecz (czyli w zalozeniu ze bedzie rozgrywany rewanz).
A 0 anonim502 Użytkownik Październik 27, 2009 #476 to znaczy ze rewanz tez musi byc wygrany zeby kupn wszedl?
486 cygeiro Użytkownik Październik 27, 2009 #477 to znaczy ze rewanz tez musi byc wygrany zeby kupn wszedl? Kliknij aby rozwinąć... Nie, obstawiasz wynik pierwszego meczu a to jest tylko dodatkwa informacja ze jest to dopiero pierwszy mecz i nie dycyduje on bezposrednio o awansie.
to znaczy ze rewanz tez musi byc wygrany zeby kupn wszedl? Kliknij aby rozwinąć... Nie, obstawiasz wynik pierwszego meczu a to jest tylko dodatkwa informacja ze jest to dopiero pierwszy mecz i nie dycyduje on bezposrednio o awansie.
0 lexewus Użytkownik Październik 30, 2009 #479 Mam pytanko, przez ile dni wygrany kupon jest ważny? Żeby nie było, że przyjde po tygodniu po wygraną, a babka mi powie że kupon nieaktualny.. :razz:
Mam pytanko, przez ile dni wygrany kupon jest ważny? Żeby nie było, że przyjde po tygodniu po wygraną, a babka mi powie że kupon nieaktualny.. :razz:
486 cygeiro Użytkownik Październik 31, 2009 #480 Mam pytanko, przez ile dni wygrany kupon jest ważny? Żeby nie było, że przyjde po tygodniu po wygraną, a babka mi powie że kupon nieaktualny.. :razz: Kliknij aby rozwinąć... 30 dni..........
Mam pytanko, przez ile dni wygrany kupon jest ważny? Żeby nie było, że przyjde po tygodniu po wygraną, a babka mi powie że kupon nieaktualny.. :razz: Kliknij aby rozwinąć... 30 dni..........