>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bukmacher STS - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
L 0

lerwison

Użytkownik
Możesz isc i po prostu podziela Ci przez kurs tego jednego meczu i wyplaca wygrana lub mozesz poczekac na mecz i isc po nim jesli bedzie wynik pozytywny :p

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
nie ma czegos takiego ze mozesz sobie wybrac... jest stanowcza decyzja co do meczu ze albo zostal usuniety z listy dostepnych kursow i jest policzony po kursie 1.00 albo trzeba czekac na rozstrzygniecie tego meczu nawet jesli moze sie odbyc w najblizszych kilku dniach

G 0

gaspar70

Użytkownik
Witam , mam pytanie ,czy w hokeju na lodzie liczy sie wygrana w przypadku wygranej po karnych ? Wiem ze w pilce noznej tak nie jest, mam po prostu nadizje ze jest inaczej niz w pilce. Pozdrawiam i z gory dziekuje!

michau 84

michau

Forum VIP
Witam , mam pytanie ,czy w hokeju na lodzie liczy sie wygrana w przypadku wygranej po karnych ? Wiem ze w pilce noznej tak nie jest, mam po prostu nadizje ze jest inaczej niz w pilce. Pozdrawiam i z gory dziekuje!
Nie. Liczy się tylko 60&#39;

W 0

wugiewu

Użytkownik
Mam pytanie, ma ktoś może ostatnią ulotkę kursową z stsa? Był tam plakat Anny Barańskiej? :)
Albo jeśli był wcześniej i może ktoś ma ten plakat niepotrzebny prosiłbym o kontakt na pw.

mrozu 0

mrozu

Użytkownik
jak to jest w tym STSie, nie mozna stawiac 2 meczów na kuponie ako??
ostatnio chcialem puknac 2 mecze za dyszke i nie dalo rady... :cry:
dodam ze jestem poczatkujacy :-D

geneeric 0

geneeric

Użytkownik
Też ostatnio spotkałem się z taką sytuacją. Grałem na Machester City i AIK, pani w okienku poinformowała że muszę dodać jeszcze jedno zdarzenie, niestety nie umiała wytłumaczyć dlaczego :| dodałem jeszcze jeden typ i traf chciał że 2 pierwsze zdarzenia były trafne, zaś to ostatnie, postawione &quot;na siłę&quot; zawaliło mi kupon... :-?????

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
noo niestety, mają swoje ograniczenia co do niektórych zdarzeń, nic się nie da z tym zrobić, kolektorzy też nie wiedzą czemu, poprostu tak jest narzucone z góry, system inaczej nawet nie przepuści.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom