>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
L 0

lisko

Użytkownik
W Bukmacherke sie wciagnolem przed wakacjami :p gram jak oszalaly i mam takie pytanko :p
Miałem mecze LM wszystko mi siadło a jak wiadomo Sevilla nie grala z powodu smierci Puerty [*]i co jest wtedy z tym kuponem całym ??
I gdzie mozna znalesc liste adresów punktow sts??

K 0

kamilll

Użytkownik
o ile mi wiadomo to mecz ten będzie liczony jako trafiony po kursie 1.00 a adresy punktów STS znajdziesz na stronie STS-u lub na forum.

M 0

michalgd

Użytkownik
jak oznaczaja?
Witam. Czy ktos wie co w stsie oznacza 1, x, 2 w zakladach &quot;kiedy pierwszy gol&quot; i 1, 2 w zakladach &quot;kiedy pierwszy rzut rozny&quot;. Dzieki za wyjasnienie.

M 28

mitch

Użytkownik
Mam pytanko. Czy jest jakieś ograniczenie dotyczące wysokości kursu(coś mi się kiedyś obiło o uszy, że minimalny łączny kurs to 2)

alves 0

alves

Użytkownik
oczywiscie ze jest minimalny kurs to 1.12. a nawet grajac singla po mniejszym kursie to kupon nie bedzie oplacalny tylko stratny bo przeciez 10% stawki trzeba odjac

K 0

karolpanuj

Użytkownik
Siema, mam pytanie. Postawiłem w piątek kupon i jeden z czterech meczy to: Inter - Lazio. Mecz ten został przełożony i nie wiem w zasadzie jak będzie mi to liczone. Czy kupon będzie mógł być zaakceptowany dopiero po rozegraniu tego meczu w nowym terminie? Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, więc proszę o pomoc.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
z tego co wiem mecz musi się odbyć w przeciągu trzech dni zeby był zaliczony,inaczej policzą kupon tak jak by tego typu nie było

pawelekdabelek 0

pawelekdabelek

Użytkownik
Mam pytanko. Jest coś takiego, że można stawiać jakoś blokami i jak tak się postawi to, że chyba jeden mecz może nie wejść na bloku jednym czy coś takiego...na czym to polega i jak to się stawia??

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mam pytanko. Jest coś takiego, że można stawiać jakoś blokami i jak tak się postawi to, że chyba jeden mecz może nie wejść na bloku jednym czy coś takiego...na czym to polega i jak to się stawia??
Jest to tzw. Czwórka... system w którym stawiasz 3 grupy A , B , C i jedna grupa może nie wejść są również np. 3z4 czyli na 4 typy muszą wejść minimum 3 i wygrywasz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom