STS ma tak jeżeli zawody nie odbędą się do 3 dni to tak jeżeli się odebęda to tak jak będzierozumiem, ze jezeli obstawilem skoki, a zawody sa odwolane to takie typy traktuja oni po kursie 1
??????
mozesz mieszac dyscypliny i daty :]Siemka mam pytanko w zwiazku z zakladami w STS a konkretnie chodzi mi o tryb zakladów wielokrotnych. Czy w tym trybie moge dobrac wydarzenia z róznych dyscyplin sportowych ?? Np. obsatwic mecze , skoki narciarskie i siatkówke na jednym kuponie i czy wszystkie wydarzenia musza byc z jednego dnia ?? A i jak sie zaznacza na tej kartce z moimi typami ktory tryb wybrałem ?? Moze to sa jakies banalne pytania ale narazie doksztalcam sie bo chcialem pójsc zagrac ale niemailem bladego pojecia o tym ????
Dodać można:mozesz mieszac dyscypliny i daty :]Siemka mam pytanko w zwiazku z zakladami w STS a konkretnie chodzi mi o tryb zakladów wielokrotnych. Czy w tym trybie moge dobrac wydarzenia z róznych dyscyplin sportowych ?? Np. obsatwic mecze , skoki narciarskie i siatkówke na jednym kuponie i czy wszystkie wydarzenia musza byc z jednego dnia ?? A i jak sie zaznacza na tej kartce z moimi typami ktory tryb wybrałem ?? Moze to sa jakies banalne pytania ale narazie doksztalcam sie bo chcialem pójsc zagrac ale niemailem bladego pojecia o tym ????
a zaznaczasz swoj typ 1 x 2 najczesciej czyli gospodarz, remis lub gośc...
no oczywiscie :roll:Dodać można:mozesz mieszac dyscypliny i daty :]Siemka mam pytanko w zwiazku z zakladami w STS a konkretnie chodzi mi o tryb zakladów wielokrotnych. Czy w tym trybie moge dobrac wydarzenia z róznych dyscyplin sportowych ?? Np. obsatwic mecze , skoki narciarskie i siatkówke na jednym kuponie i czy wszystkie wydarzenia musza byc z jednego dnia ?? A i jak sie zaznacza na tej kartce z moimi typami ktory tryb wybrałem ?? Moze to sa jakies banalne pytania ale narazie doksztalcam sie bo chcialem pójsc zagrac ale niemailem bladego pojecia o tym ????
a zaznaczasz swoj typ 1 x 2 najczesciej czyli gospodarz, remis lub gośc...
1X czyli wygrana gospodarzy bądź remis,
X2 wygrana gości bądź remis.
można - oczywiscieInteresuje Sie Zakładami Od Niedawna I Mam Takie Pytanie Czy W StS'ie Można Mieszczać Terminy Spotkań Na KUponie ?
Np. Na Jednym KUponie Mecze Ze Środy,Czwartku, Piątku?
podaj argument ja często wybieram sts gdyż kursy są zadowalająceJa grałem kiedyś w STS to tam są niskie kursy :zoltakartka: