>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - opinie

M 837

marcios

Użytkownik
WsparcieSTS wprowadziła to by zabrać wam klientów i tak własnie się dzieje niemal wszyscy znajomi co grali &quot;legalnie&quot; grają już tylko w Forbet i przestań wkoło z tymi bonusami bo Ci już każdy tu pisał i powie, że żaden bonus nie jest w stanie konkurować z brakiem 12% czy Ty nie rozumisz, że może ja chce zagrać sobie kurs 1,1 za 100zł by wygrać 10zł jak mam to zrobić w waszej wspaniałej firmie?

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Chwalicie sie rozdawaniem Porsche a boicie się przyjąć zakładów za 1800zl(rozbite na 4 kupony).
Pani w punkcie musi puścić jeden za 200, dzwonić :eek: i prosić o zgodę na kolejne.
Amatorka. 200zl na kupon? Kto u Was tym klientem VIP jest? Chyba rodzina prezesa..
Dodam, ze puściła całe dwa kupony po 200 i spadek kursu.
Poszedłem obok do fortuny i bez problemu przyjęto zakład w ciągu 40 sekund. A u Was ta operacja trwała ponad 7 minut.
Takdziala najlepszy bukmacher w Polsce? No chyba nie..
Podaj tutaj lub na privie, jakie rozgrywki/mecze miałeś na kuponie i o którym Punkcie STS mowa. Załatwimy to.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
WsparcieSTS&gt;&gt; obawiam się, że nie zrozumiałeś jednak tego problemu z wpisu chessmaster

&quot;w domyślnym widoku przy meczach nie ma dwójtypów 1X,2X,12&quot;

bo jemu chodzi nie o to , że ich wcale nie ma w ofercie - a o to, że nie ma ich już w podstawowym widoku jak np. mają w Totolotku:

Real - Legia 1-x-2-1x-x2-12

co w STS wymaga wchodzenia na podstrony...
Pracujemy nad tym, aby każdy mógł personalizować swoją stronę. Przekażemy informatykom, aby wzięli pod uwagę powyższą wskazówkę. Dzięki!

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
jeśli dobrze pamiętam, to na ten pierwszy z brzegu przykład w nawiasie macie dopisek maks 200zł albo że dostępne od 3 zdarzeń, więc żadna rewelacja.
Pudło. Na ten mecz nie obowiązywały limity, które na innych meczach III czy IV ligi muszą obowiązywać z wiadomych względów. I każdy, kto siedzi w temacie, doskonale wie, że to w pełni uzasadnione.

Gdyby zagrać ten kupon który wygrał Porsche, u normalnego bukmachera, po normalnych kursach i bez podatku, to na Porsche ekstra też by się uzbierało.
Ale Dawid wybrał nas. Kupon ze stawką 10 PLN dał mu ponad 330.000 PLN + Porsche + BMW Z4. Slabo?

Wracając do spraw kluczowych. Dziś LM, poza spotkaniem Barca- City macie najuboższą ofertę na resztę spotkań. Fortuna około 86 pobocznych, Totek 125, Milenium +90, u was 79. Więc jak to jest z tą najbogatszą ofertą?
Napisaliśmy najszersza oferta na polski sport? No to drugi konkret. 190 zakładów na mecz Legia - Lech. W tym momencie. Sprawdź konkurencję.

Dodam że u konkurencji kursy można negocjować
Tak, czytaliśmy w wątkach o konkurencji, jak wyglądają takowe negocjacje. Ciekawa lektura.

Inne Twoje sugestie przekazujemy do działu analiz sportowych.

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
STS nie długo upadnie z hukiem, bardzo dobrze ze forbet wszedł na rynek i oby jak najdluzej sie na nim utrzymał. Tak naprawde to STS nie ma nic do zaoferowania, jakie tam macie niby bonusy ? BMW i Porsche Panie z czym do ludzi? Na milion klientow wygra jedna z Warszawy zameldowana w tym samym apartamencie co Juroszek. Kursy i oferta ? Milenium i fortuna zdecydowanie lepsze. Do tego podatek wrzucany na klienta którtego nie szanujecie i tylko chcecie wyciagnac pieniadze od niego. Kazdy kto rozsadny juz dawno przeniosl sie do forbetu, w stsie zostali same dziadki co puszczaja tasmy za 5ziko na LM. STS liczy na ustawe która ma wejsc ale i na tym sie przejada i wszystko upadnie. Nawet jak wejdzie to polowa gra w forbet, 1/4 wyjedzie za granice a kolejna 1/4 bedzie omijala blokady i grala dalej nielegalnie. STSowi zostana tylko te dziadki skubane po pięc ziko bo ostatni typ na kuponie nie wszedł.

H 902

hank

Użytkownik
Negocjacje wyglądają normalnie, ja korzystałem 2 razy i na zbicie podatku dostałem, czyli to co chciałem ugrać. Przecież oczywiste jest że nikt na singlu 1,8 nie dostanie zaraz 2,5 ale z 1,9-1,95 da się ugadać. W moim wypadku mówię o Fortunie.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Negocjacje wyglądają normalnie, ja korzystałem 2 razy i na zbicie podatku dostałem, czyli to co chciałem ugrać. Przecież oczywiste jest że nikt na singlu 1,8 nie dostanie zaraz 2,5 ale z 1,9-1,95 da się ugadać. W moim wypadku mówię o Fortunie.
Kiedyś temat był przez nas analizowany. Przekazujemy temat do ponownej analizy do odpowiedniego działu. Pozdrawiamy!

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
jakie tam macie niby bonusy ?
No to zacznijmy od tego, co jest w standardzie:

TOP 30 - co miesiąc wygrywa 30 klientów w offline i 30 w online
TOP 10 - co miesiąc w każdym Punkcie STS wygrywa 10 najlepszych
Najwyższy kurs - co miesiąc dwa smartfony
Ranking sezonowy - co 4 miesiące wyjeżdża BMW
Ranking na żywo - co tydzień 3 osoby wygrywają, najlepsza 100 PLN
Bonus poniedziałkowy - co tydzień 100 klientów z online otrzymuje bonusy od 100 PLN do 25 PLN
Zaproś kumpla - 50 PLN za kumpla, który zacznie grać

Nie mówimy o okresowych akcjach typu: ile dziś wpłacisz na konto, tyle dostaniesz od nas na konto bonusowe.

Na resztę wiadomości, wybacz, nie odpowiemy, bo mało w tym merytorycznych spostrzeżeń. Dodamy tylko, że cieszy nas,iż z każdym miesiącem STS ma coraz więcej aktywnych Graczy. I z każdym miesiącem rośnie procent Graczy w wieku do 46 lat. Będziemy dla nich doskonalili naszą ofertę i naszą technologię. Pozdrawiamy

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
No to zacznijmy od tego, co jest w standardzie:
TOP 30 - co miesiąc wygrywa 30 klientów w offline i 30 w online
TOP 10 - co miesiąc w każdym Punkcie STS wygrywa 10 najlepszych
Najwyższy kurs - co miesiąc dwa smartfony
Ranking sezonowy - co 4 miesiące wyjeżdża BMW
Ranking na żywo - co tydzień 3 osoby wygrywają, najlepsza 100 PLN
Bonus poniedziałkowy - co tydzień 100 klientów z online otrzymuje bonusy od 100 PLN do 25 PLN
Zaproś kumpla - 50 PLN za kumpla, który zacznie grać
Nie mówimy o okresowych akcjach typu: ile dziś wpłacisz na konto, tyle dostaniesz od nas na konto bonusowe.
Na resztę wiadomości, wybacz, nie odpowiemy, bo mało w tym merytorycznych spostrzeżeń. Dodamy tylko, że cieszy nas,iż z każdym miesiącem STS ma coraz więcej aktywnych Graczy. I z każdym miesiącem rośnie procent Graczy w wieku do 46 lat. Będziemy dla nich doskonalili naszą ofertę i naszą technologię. Pozdrawiamy
TOP 10 w punkcie - siedem osób po dyszcze ewentualnie pierwsza osoba 100zł wygrywa to jeszcze ale przy takiej konkurencji musisz tych kuponow nawysylac od cholery = gra nie warta swieczki.
Najwyszy kurs to dla tych dziadkow co pisalem w sam raz. O BMW tez juz swoje zdanie napisalem.
Ranking na zywo - sposród miliona klientow wygrywa 3 i to najlepsza dostaje 100zl smiech na sali.
Tymi bonusami to wy gimazjalistow mozecie posciagac a nie prawdziwych graczy (wiem na takich wam nie zalezy).
Zamiast tych wszystkich pseudo bonusow przyjmnijcie podatek na siebie to sam sobie powygrywam na te tablety i bmw. Zdecydowanie wole bonus forbet niz te wasze wszystkie smieszne razem wziete.

M 837

marcios

Użytkownik
WsparcieSTS czy nie widzisz, że każdy tutaj woli byście jak Forbet wzieli 12% na siebie w zamian zlikwidujcie te wasze konkursy klub STS czy jak to się zwie i nie rozdajcie auto i zdecydowanie my klienci będziemy wtedy zadowoleni a wy na siłe jakieś konkursy bonusy, chcesz się przekonać zrób ankietę konkursy wasze kontra 12% podatek zobaczysz skutki głosowania co chce klient. Chyba firma powinna się dostosować do wymogów graczy co oni by chcieli a nie na siłe jakieś BMW co wygra 1 osoba która ma kase by stawiać xxxx tyś zł by punktow nazbierać.I jeszcze jedno nie mam nic do STS bo oferta dla mnie jest ok, tylko walczę o swoje bym mógł stawiać jak chcę a nie z góry narzucać mi wymóg, że mam grac kursy większe bo np 1,1 jak pisałem powyżej nie da się singla u was zagrać.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Hank - wracamy z odpowiedzią do Twoich uwag co do naszej oferty.

1. Pod najbogatszą ofertą rozumiemy nie liczbę pobocznych zakładów do meczu (których często nikt lub prawie nikt nie gra), a wszelkie możliwe zawody lekkoatletyczne, pływackie czy żużlowe, które rzadko pojawiają się u konkurencji a jeśli są to w bardzo okrojonej formie. Bo ofertę rozwijamy biorąc pod uwagę zainteresowanie lub jego brak przez klientów z POLSKI.

- niebawem będzie okazja porównać ofertę na sporty zimowe (obrazowo mamy 40 x H2H w skokach, a konkurencja ~10),
- jako jedyni mamy ofertę na łyżwiarstwo szybkie i saneczkarstwo,
- najszerszą na świecie ofertę na igrzyska zimowe i letnie (każdy sport, każda konkurencja)
- jako jedyni dajemy niższe ligi polskie w siatkówce, koszykówce, piłce ręcznej,
- polecamy szeroką ofertę zakładów rozrywkowych (programy TV, polityka, festiwale i nagrody)

2. W koszykówce w wielu ligach mamy linię u/o na drużyny i po kilka hc, istotnie akurat nie trafiło na Eurocup. Są rozgrywki w których dajemy ponad 30 pobocznych zakładów, 7 hc/uo, linie na kwarty i polowy, liczba punktow zawodnika.

W tenisie dajemy od ćwierćfinałów po 3 linie hc/uo, w większych turniejach dajemy też linie na zawodników, na ilość asów, ilość podwójnych błędów serwisowych i parę innych.

Pozdrawiamy

R 36

rafal919

Użytkownik
Hank - wracamy z odpowiedzią do Twoich uwag co do naszej oferty.
1. Pod najbogatszą ofertą rozumiemy nie liczbę pobocznych zakładów do meczu (których często nikt lub prawie nikt nie gra), a wszelkie możliwe zawody lekkoatletyczne, pływackie czy żużlowe, które rzadko pojawiają się u konkurencji a jeśli są to w bardzo okrojonej formie. Bo ofertę rozwijamy biorąc pod uwagę zainteresowanie lub jego brak przez klientów z POLSKI.
- niebawem będzie okazja porównać ofertę na sporty zimowe (obrazowo mamy 40 x H2H w skokach, a konkurencja ~10),
- jako jedyni mamy ofertę na łyżwiarstwo szybkie i saneczkarstwo,
- najszerszą na świecie ofertę na igrzyska zimowe i letnie (każdy sport, każda konkurencja)
- jako jedyni dajemy niższe ligi polskie w siatkówce, koszykówce, piłce ręcznej,
- polecamy szeroką ofertę zakładów rozrywkowych (programy TV, polityka, festiwale i nagrody)
2. W koszykówce w wielu ligach mamy linię u/o na drużyny i po kilka hc, istotnie akurat nie trafiło na Eurocup. Są rozgrywki w których dajemy ponad 30 pobocznych zakładów, 7 hc/uo, linie na kwarty i polowy, liczba punktow zawodnika.
W tenisie dajemy od ćwierćfinałów po 3 linie hc/uo, w większych turniejach dajemy też linie na zawodników, na ilość asów, ilość podwójnych błędów serwisowych i parę innych.
Pozdrawiamy
Ale co z tego jak limity po 200zl na np ilość asów czy podwójnych błędów?
Oraz mniej popularne dyscypliny. Nq żużel też 200zl. WOW! Cóż za rozmach!
Jest się czym chwalić,na prawdę..

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Tak, wy to w każdej sprawie działacie ???? Nie potraficie poprawić gazetki, mimo że upierdliwy edi wam co chwile przypomina i opowiada, jakie jego tajni informatorzy znaleźli błędy, a piszesz Pan że pracujecie w kwestii poprawienia limitów? Dobre sobie. ????
Gdyby zagraniczne firmy mogły wejść do kraju to byście leżeli i kwiczeli ze swoją ofertą i kursami.
Pozdrawiam!

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Gdyby zagraniczne firmy mogły wejść do kraju to byście leżeli i kwiczeli ze swoją ofertą i kursami.
Nie przesadzaj. Komu przeszkadzałoby wejście na polski rynek Bet365, grupy Betssona i innych? STS i tak schowałby ich do kieszeni.

Uwierz, że nam bardzo by odpowiadała po prostu zmiana opodatkowania.
Jak już to pewien user - de facto taki, którego przyjemnie się czyta - określił:

Facet musi reprezentować stanowisko firmy i nie może inaczej, bo za to mu płacą. Inaczej wyleci. I zbiera cięgi za innych.
Jest &quot;piorunochronem&quot;.
O jednym fakcie wiemy wszyscy, więc nie ma po co się spierać. Mianowicie, to jest na ten moment (i wątpliwe, a żeby inaczej było w przyszłości) niemożliwe do udowodnienia, dlatego możemy strzelać do @WsparcieSTS co chwilę. Żaden strzał jednak nie będzie skuteczny.

Subiektywnie mówiąc, to wydaje mi się, że przy wejściu zagranicznych firm na polski rynek, musielibyście chyba otworzyć własną produkcje tych BMW. I to jedynie po to, by być konkurencyjnymi.

Jeśli mi nie wierzysz, to &quot;przejdź/przejdźcie&quot; się sam/sami po forum i poczytajcie, jakie opinie potrafią mieć firmy, które nie trzymają poziomu, mimo zapewnień, że będzie lepiej. I to zagraniczne, z niezłymi bonusami. Gracze po prostu ich zostawiają i nie ma przebacz, więc nie próbuj komukolwiek tutaj wmówić, że zmiana prawa i, co za tym idzie, konkurencja stworzona przez gigantów byłyby dla STS na rękę. Lecz, j/w, to jest bezcelowa dyskusja.

Jeszcze pytanie z ciekawości - dorobiliście się już możliwości wypłat na Skrill? Pytam, bo na forum nic nie ginie. Półtora roku temu była zapowiedź w tej sprawie: klik. Jeśli dodaliście, to super. Jeśli nie, to bez komentarza. I tak się rozpisałem.

Kończąc, podłącze się do posta @Rafal919 - życzę miłej &quot;pracy&quot;, miłego &quot;działania&quot; i wiecznego przekazywania informacji w różnych sprawach. Na miejscu przełożonych dałbym Ci premie, ponieważ jesteś naprawdę mocną tarczą.

Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Witam. Proszę mi odpisać dlaczego w danym punkcie punkty TOP 10 są sumowane dla graczy grających offline z online ? To jakieś nieporozumienie bo jak mam wygrać nie grając na żywo z hazardzistami którzy siedzą tam jak kołki wbite w ścianę od godz. 10 do 20 i cały dzień grają online ? Za 1 miejsce 100 zł, za 2, 50 zł...etc..wszystko super tylko gdzie tu logika ?
Pzdr/Psycho

Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Masz jeden ranking dla graczy naziemnych, jeden dla online i jeden wspólny

https://www.sts.pl/pl/klub-2016/
Ted, graczem naziemnym jest również gracz obstawiający online więc sam sobie odpisałeś na moje pytanie że ranking tak jak pisałem jest jeden i to jest głupota gdyż Ci chorzy ludzie siedzą tam 10-20. :grin:
Jest ranking łączony dla grających online i offline i dla samych online.
Nie ma rankingu dla graczy naziemnych grających tylko offline. Koniec , kropka.

wsparciests 167

wsparciests

Użytkownik
Ted, graczem naziemnym jest również gracz obstawiający online więc sam sobie odpisałeś na moje pytanie że ranking tak jak pisałem jest jeden i to jest głupota gdyż Ci chorzy ludzie siedzą tam 10-20. :grin:

Jest ranking łączony dla grających online i offline i dla samych online.

Nie ma rankingu dla graczy naziemnych grających tylko offline. Koniec , kropka.
Ted ma rację. Rankingi online i offline są zupełnie niezależne. Punkty są sumowane w innych kolumnach w bazie. Nie ma opcji, aby punkty online były uwzględniane w rankingach TOP 10. Jedynie w RANKINGU SEZONOWYM (wygrywa się BMW) pokazujemy w jednym zestawieniu punkty Graczy z rankingów offline i online

Do góry Bottom