N
4
Najlepiej udaj się do punktu zapewne jest już ZWROT.Czy stawiając kupon w punkcie dostępna jest opcja cashout, gdy jeden mecz został przełożony?
tak też zrobiłem, mam przyjść jutro bo pinindzy w kasie nie mieliNajlepiej udaj się do punktu zapewne jest już ZWROT.
A co powiesz o mojej sytuacji? STS cały czas utrzymuje, że Bayern (-6,5)- Bamberg i Bayern - Bamberg (-6,5), to ten sam zakład...@zonu przecież jasną sprawą jest, że w takim wypadku otrzymuje się zwrot. Możesz liczyć na gapiostwo buka, ale nie masz prawa mieć do nich pretensji, kiedy wykryją u siebie taki błąd. Raz, że sam wiesz, że postawiłeś nieregulaminowy zakład. Dwa, że akceptowałeś regulamin, gdzie wyraźnie jest napisane, że w przypadku błędnie wystawionej oferty wszystkie stawki zostaną zwrócone. Sprawa niewarta większego rozwodzenia się nad nią, bo niejeden nieraz próbował zarobić na podobnym chochliku. W absolutnej większości przypadków grający otrzymuje zwrot, raz na jakiś czas ktoś przysłowiowo przyfarci i zarobi na takim błędzie.
Tak to wygląda w naziemnych i nie zmieniają tam - na +. Jeżeli byłoby Bayern(+6.5)-Bamberg i Bayern-Bamberg(+6.5) to oznaczałoby najprawdopodobniej zakład, o którym myślisz. Myślę, że nie masz o co się wykłócać, tylko wyciągnij z tego wnioski i pamiętaj o tym na przyszłość.A co powiesz o mojej sytuacji? STS cały czas utrzymuje, że Bayern (-6,5)- Bamberg i Bayern - Bamberg (-6,5), to ten sam zakład...
Normalnie 12 % ????Mam takie pytanko. Jak wygląda sprawa podatku przy grze online?
Powinni Ci przyjąć. Przed chwilą stworzyłem e-kupon o podanych przez Ciebie parametrach i było ok.Ktoś wie czy mogę sumować zakłady na kartki i bramki z jednego meczu na jednym kuponie?
Mam np. jednego strzelca i czterech zawodników zagranych na żółte kartki (wszystko z meczu Real-Bayern), rozłożyłem na maxikombi. Przyjmą?
Zapytałbym na stsowskiej pomocy online, ale nie wiem czy tej cierpliwości starczy...
"Ups...
Wygląda na to, że nasi klienci mają dziś sporo ważnych spraw. Jeden z naszych konsultantów już wkrótce do Ciebie dołączy.
Jesteś 35 w kolejce. Czas oczekiwania wynosi ok. 57 minut.
Bardzo dziękujemy za cierpliwość."