ten cashout to jakaś ściema?mam kilka zakładów sezonowych i tylko w jednym oferowana jest ta możliwość, tyle że to jakaś prowizorka bo nie da się nic zrobić.
Ja kiedyś korzystałem z tego cashouta na kupon
live i bez problemu poszło. W stosunku do
fortuny mają o tyle dobry cashout, że nie musi to być kupon ako z jednym typem już na
Co ważne cashout proponują tylko wtedy, kiedy masz możliwość zamknięcia kuponu z zyskiem, nie możesz zamknąć, żeby zmniejszyć stratę, bo to wbrew ustawie hazardowej ???? No i Ciebie to pewnie nie dotyczy, skoro masz kupon z typami długoterminowymi, ale można się przejechać stawiając np. over/under w kwarcie w kosza, czy nawet piłce nożnej. Żeby zamknąć zakład, musi on mieć wartość wyższą niż zakład (co pisałem wcześniej), ale dodatkowo musi też być ciągle w ofercie. Inaczej rzecz ujmując - łapiesz wysoką linię na mecz NBA np. 60,5 w kwarcie, dajesz under po kursie 1,8 potem cegły lecą i linia spada do 56,5 i kursy 1,8-1,8 i nie możesz zamknąć, choć zysk byłby oczywisty, bo jest inna linia :jezora: W praktyce takich kuponów nigdy się nie da zamknąć, bo nawet jeśli linia będzie taka sama, a kurs spadnie do 1,7 to jest to niewystarczające do zaproponowania cashout'a
Podając przykład "z życia wzięty" - wczoraj we francuskim koszu Strasbourg przegrywał w pierwszej kwarcie 12:16 i postawiłem po kursie 2,3 że w tej kwarcie nikt nie wygra wyżej niż 2 punktami. Potem było blisko remisu i kurs spadł na to zdarzenie do 1,85 i zaproponowali mi cashout - stawiałem 28zł, a chcieli mi zwrócić 30,5zł :jezora: Czyli kurs musi sporo spaść, przynajmniej na singlach, żeby zaproponowali jakikolwiek zwrot