snoopdogg
Forum VIP
Dużo na temat tej walki napisał Pudzianxx i Salonowiec. To oni zmusili mnie do poszukania informacji na temat tych dwóch zawodnikówSnoopy czym się sugerujesz grając na Arlovskiego?
Więc tak, Kharitonov przez ostatnie dwa lata nic wielkiego nie osiągnął, jedynie dużo gada. Na Dream.8 przegrał przez submission z Jeff'em Monson'em, z kolei na Dynamite kończącym 2010 rok szybko rozprawił się z Tatsuya Mizuno. Dla Siergieja walka z Andriejem będzie prawdziwym testem. Arlovski od momentu porażki z Fedorem w 2009 r nie wygrał ani jednej walki w MMA! Po porażce z Emalienko przyszły dwie przegrane z pozostałymi uczestnikami turnieju wagi ciężkiej - Brett'em Rogers'em oraz Antonio Silva. Jeśli Arlovski chce pokazać, że jeszcze może się liczyć w tym turnieju, musi podejść do tej walki bardzo spokojnie i trzymać się planu. Najlepszym rozwiązaniem będzie walka w parterze, a nie wdawanie się w bójkę. Mimo wszystko wydaje mi się, że umiejętności ma większe od swojego przeciwnika i 4 przegrane pod rząd to za dużo jak na tej klasy zawodnika. Prawda jest również taka, że ma słabą szczękę. Szansę są wyrównane, ale mam nadzieję, że w końcu pokaże i udowodni na co go stać.