Cabron
Znawca - Polityka
Nie no drugi bolid RB to jest złom.Wydaje mi się że gdyby wsadziś Verstapena do drugiego bolidu i gdyby on go sobie ustawił po swojemu to miałby podobne wyniki jeśli nie identyczne co w pierwszym bolidzie.Poprostu jest nieprzeciętnie dobrym kierowcą,A same bolidy Red Bulla nie są już takie dobre jak w ostatnich sezonach , podobno ma to związek z odejściem pewnego inżybiera z Red Bulla do zespołu ( o ile dobrze pamiętam Aston Martin ) o ile dobrze pamietam to ten pan nazywa sie Adrian Newey.
A tak wogule to też mi się obiło o uszy o jakiejś wojnie na górze w firmie Red Bull , związanej ze śmiercią twórcy firmy i tego napoju .
Nie drążyłem tematu ale takie wojny na góże zawyczaj skutkują cieńciami wydatków , być może na promocję w tym na zespół F1.
Co by się potwierdzało z faktem że McLareny odjeżdzają reszcie stawki ostatnio.
Coś jeszcze słyszałem o jakimś nowym przednim skrzydle w bolidach wszystkich zespołów ale nie przysłuchiwałem się bardzo i nic z tego nie zrozumiałem.
Max nie zrobiłby już takich wyników w tym badziewiu. Na pewno miałby znacznie lepsze miejsca, niż osiąga Tsunoda, czy wcześniej Lawson, ale nie walczył by o podium na pewno.