Vettel jest jedynym kierowca w stawce, ktory nie ma zadnych social mediow. Hamiltona to mocno zdziwilo.. Stary filmik ale pierwszy raz sie na niego natknalem i mnie rozwalil.
Christian Horner na aukcji charytatywnej wygrał wycieczkę po fabryce Mercedesa. Koszt? 3000 funtów. Powiedział, że będzie chciał zabrać ze sobą 20 osób towarzyszących i sprawdzić jak Mercedes przestrzega limitu budżetowego. Taka sytuacja, to nic nowego, bo dwa lata temu Zak Brown wylicytował wycieczkę po fabryce Red Bulla - miał go oprowadzać Adrian Newey.
Tor w Arabii Saudyjskiej wiadomo bardzo szybki z wieloma szybkimi zakretami a mimo to Max miejscami jezdzil prowadzac bolid jedna reka z ciekawego powodu. Zobaczcie sami.
Panowie macie może strony gdzie można obejrzeć później wyścig, który się już odbył?
Interesuje mnie coś innego niż F1 Pro, player gdzie można ostatni wyścig obejrzeć do środy do 23:59 czy jakieś linki na CDA.
Panowie macie może strony gdzie można obejrzeć później wyścig, który się już odbył?
Interesuje mnie coś innego niż F1 Pro, player gdzie można ostatni wyścig obejrzeć do środy do 23:59 czy jakieś linki na CDA.
Na cda juz nie ma wrzutek wyscigow jak kiedys bo o prawa autorskie zaczeli sie przywalac tak wiec po PL raczej nie obejrzysz. Tutaj ze sky sa zawsze wrzutki. Jest tutaj wszystko lacznie z treningami i kwalifikacjami.