>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

strasznik-brawurowa jazda samochodem cinquecento

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Gubernija-Olimpiakos, Poniżej 3.5 1.70 Betsafe 2j✅ Inną ciekawą opcją może być poniżej 147.5 w bet365. Krótko. Gubernija pierwszą szóstkę ma bardzo mocną. Jeden z lepszych rozgrywających na świecie Esko, plus mający za sobą super sezon Pavlov, plus bardzo dobrze uzupełniająca się para przyjmujacych Abramov-Nikić i wyrównana trójka środkowych. Na papierze wygląda to bardzo solidnie. W poprzedniej rundzie bez problemów ograli Sete, wydaje mi się, że to poziom zbliżony do Greków. Olimpiakos trafił do CEV-u z Ligi Mistrzów, gdzie wyprzedzili tylko słabą Ostrave. Skład bardzo przeciętny i o miernych warunkach fizycznych, do Niżnego Novogrodu droga daleka, jeśli gospodarze podejdą na serio do tego meczum to powinno być 3-0.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Charkow-Kemerovo
Charkow 1.85 bet365 1j✅

Kuzbass jak na razie mocno rozczarowuje, personalnie wygląda to nieźle, ale wyniki jak do tej pory marne. Jeszcze gdy grał N&#39;Gapeth to jakoś wyglądało to trochę lepiej. Są problemy w przyjęciu, Yudin czy Bytcev są do ustrzelenia z tego względu brakuje trochę środka. Nilsson na ataku gra przyzwoicie, ale wydaje mi się, że stać go na dużo lepszą grę. Charkow przed sezonem stracił swojego najlepszego gracza, ale Tomin w sumie całkiem nieźle go zastępuje. Trzeba go chwalić tym bardziej, że wystawia mu Bratoev, a jak to u niego wygląda to raczej wiadomo. Podoba mi się gra środkowych Rudnickiego i Teremenko, fajnie na przyjęciu prezentuje się Eremenko. Ogólnie skład nie jest jakoś wybitny, ale dość ambitny. U siebie potrafią powalczyć i nie gra się tam łatwo.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Molfetta-Latina
Molfetta 1.85 bet365 1j⛔

Analiza w dziale siatkówka.
Po meczu wielka szkoda, było 2-0, były w miarę wyrównane sety, trochę szarpany mecz.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Azeryol-Muszyna
Azerol (-1,5) 1.42 Unibet 2j
✅
Azeryol skład ma dużo lepszy, przewagę posiadają na każdej pozycji i nie ma co się czarować, Muszyna ma małe szanse na awans. Muszyna gra bez polotu i pomysłu, kadra bardzo przeciętna, w dodatku Serwiński potrafi namieszać w trakcie meczu niezbyt udanymi zmianami. W lidze pięć setów z Łodzią, która ma ogromne problemy kadrowe, teraz dojdzie im długa podróż i gra w Azerbejdżanie, gdzie swoje mogą dodać sędziowie, ale nawet i bez tego Azeryol powinien wygrać bez większych problemów. Tym bardziej jeśli chcą uniknąć złotego seta. U siebie są mocne, w weekend odpoczywały.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Montpellier-Ajaccio
Montpellier 2.55 bet365 1j⛔

Dziwny mecz, faworytem jest drużyna, która teoretycznie dysponuje mniejszym potencjałem. Montpellier ma serię 5 porażek, a przecież każda seria ma swój koniec ???? . A tak na serio Montpellier całkiem fajnie wygląda u siebie, do zdrowia wrócił Lyneel i to jest ogromnie ważna wiadomość, tydzień temu jeszcze szału nie było, ale z czasem powinno być lepiej. Dobrą zmianę dał ostatnio Torres i to również jest spory plus, może w końcu Schneider mógłby wrócić na środek gdzie zdecydowanie jego miejsce. Od dłuższego czasu w dobrej formie jest Mika, który dość niespodziewanie wyrósł na lidera zespołu. O Ajaccio pisałem przed tygodniem, drużyna jest super poukładana przez Fernandeza, bardzo ciężko ruszyć ich zagrywką, do tego ich środkowi są w bardzo dobrej formie, zwłaszcza Dailey. Dla Montpellier zaczynają się powoli mecze o życie, jeśli chcą awansować do PO to muszą zacząć punktować, zwłaszcza u siebie.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Rennes-Sete
Sete 1.85 WilliamHill 1j ✅

Rennes ciągle z ogromnymi problemami.
Nie wiem dokładnie jak wygląda sprawa z Bazinem, w poprzednim meczu zaliczył tylko krótki epizod, do tego problemy mięśniowe ma De Marchi, nie wiem czy będzie mógł grać.
Zakontraktowano ostatnio Tarra w miejsce Ananieva, jest to dla niego powrót do Francji, ale ostatnio odbijał piłkę gdzieś w Kuwejcie, więc za dużo nie obiecywałbym sobie po nim choć mecz z Nantes dobry w jego wykonaniu. Awaryjnie sprowadzony Cacic nie zdążył nawet zagrać, bo też jakąś kontuzję złapał.
Grę niezmienni ciągnie Miseikis, ale według mnie gra słabiej niż w poprzednim sezonie, jest mniej regularny, ma problemy ze wstrzeleniem się zagrywką.
Ostatnio dość niespodziewanie wygrali z Nantes i Chaumont, w tamtych meczach Nantes bez Chriatanskiego (nie będzie go do końca sezonu), Chaumont bez Wounembainy.
Sete ostatnio w całkiem niezłej formie.
Ciekawym transferem może okazać się Culafić sprowadzony z Budvy, na razie wyraźnie brakuje zgrania do Takaniko, ale myślę, że może być z niego sporo pożytku.
Drużyna po problemach na początku sezonu teraz prezentuje się całkiem nieźle i powinni spokojnie awansować do PO.
Na największą gwiazdę wyrósł chyba Takaniko, który ciekawie, szybko prowadzi grę, do tego daje radę na zagrywce.
Kadrowo drużyny na dość zbliżonym poziomie, ale zgranie zdecydowanie po stronie Sete, forma jakby też.
Trochę martwi h2h obu, ale może w końcu czas na zwycięstwo gości w tym dwumeczu.

Cala wraca do Francji, będzie grał w Montpellier.

Narbonne-Tours
Tours 1.50 WilliamHill 1j ⛔

Jak dla mnie super kurs, w końcu gra pierwsza z ostatnią drużyną, jak Tours jechało do wicelidera Ajaccio było niedużo więcej.
Narbonne bardzo mocne w swoim kurniku, jak wygrywają to raczej tylko tutaj.
To co w poprzednim sezonie dało pół finał w tym sezonie może nie wystarczyć na utrzymanie. Mam tu na myśli ciągłe wystawy do Falasci, ciągle trzyma w miarę niezły poziom, ale ma już 37 lat i ten sezon jest dużo słabszy w jego wykonaniu niż poprzedni.
Problemem jest na pewno przyjęcie Delgado i Rafidison są bardzo niepewni w tym elemencie.
Tours rewelacyjnie nie gra, ale w końcu zaczęło seryjnie wygrywać.
W bardzo dobrej formie wydaje się być Konecny, ostatnio super prezentowali się także środkowi, zwłaszcza Smith.
Trochę w mojej opinii zawodzi jak do tej pory Klinkenberg, ale jakby co to w obwodzie jest Jablonski.
Różnica w potencjale obu drużyn jest ogromna, Narbonne w zasadzie nie dysponuje rezerwowymi na wysokim poziomie, w Tours tragedii nie ma.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Citta di Castello-Trentino
Trentino 2.50 1j✅
Piacenza-Latina
Piacenza (-2,5) 1.60 Betclic 2j ✅

Będzie bardzo krótko, bo o obu drużynach było pisane ostatnio. Piacenza goni w tabeli Macerate, odnoszę wrażenie, że pierwsze miejsce w tym sezonie po fazie zasadniczej da mistrzostwo. Piacenza goni jak wiadomo u siebie bardzo mocna, nie zmienia tego nawet porażka z Zenitem. Ogromna siła na zagrywce i na siatce plus genialne rozegranie De Cecco. Latina ostatnio trochę poprawiła grę, ale jak dla mnie ciągle rozczarowują. Skład ogólnie jest bardzo solidny, na każdej pozycji można zobaczyć zawodników o przyzwoitych umiejętnościach, ale w zasadzie na każdej pozycji to jakby jedna-dwie półki niżej od graczy Piacenzy, z wyjątkiem libero. Do tego Latina słabo na wyjazdach, jak do tej pory tylko jedno zwycięstwo.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Beauvais-Ajaccio
Beauvais 1.55 WilliamHill 1j
⛔
Tak na szybko, bo mecz za chwilę.
Obie drużyny falują w ostatnim czasie z formą. Beauvais ostatnio przegrało u siebie z Lyonem, a Ajaccio także u siebie z Toulouse.
Beauvais ma kilka atutów po swojej stronie, przede wszystkim własna hala, gdzie grają rewelacyjnie plus belgijski duet Depestele-Van Den Dries, chyba zapisałbym im także bardziej regularną zagrywkę.
Ajaccio na pewno lepiej wygląda w odbiorze no i mają genialnego w tym sezonie Dailey&#39;ego, ale trochę brakuje siły na siatce.
Typ grany głownie ze względu na miejsce rozgrywania meczu oraz po prostu większy potencjał siatkarski gospodarzy.
Ajaccio od kilku tygodni nie jest już tak stabilnie wyglądającą drużyną jak na przykład jeszcze w grudniu.

Kędzierzyn-Olsztyn
Powyżej 160,5 Sportingbet 1j

Typowy mecz o nic, obie drużyny zostaną już na swoich miejscach i zagrają ze sobą w pierwszej fazie PO.
Spiny na wynik raczej nie będzie, bo i po co, można dać odpocząć niektórym zawodnikom, więc mogą przytrafić się przestoje w grze i seryjne straty punktów.
Kędzierzyn jakby ostatnio złapał formę, cztery zwyciętswa z rzędu, choć może to być trochę mylące, bo np. Radom gra w tej chwili fatalnie, Resovia w Kędzierzynie zagrała beznadziejnie, a poziom Częstochowy i Gdańska nie są najwyższe.
Pewnie znowu można spodziewać się trzech rozgrywających w kadrze i dłuższego występu Lewisa na parkiecie.
Nieźle ostatnio wgląda Kooy, który chyba w tej chwili gra na miarę możliwości, czyli jest groźny w ataku, ale strasznie słaby w przyjęcie.
Ogólnie odbiór zagrywki uznałbym za największy problem ZAKSy.
Podobnie wygląda ta sprawa w Olsztynie, w przyjęciu także są problemy, sporo roboty ma libero Żurek, ale daje radę.
Nieciekawie wygląda prawe skrzydło, Krzysiek nigdy nie był wybitnym zawodnikiem, ale ostatnio wygląda to strasznie kiepsko.
Na plus można im zapisać fajne rozegranie Dobrowolskiego, dobrą zagrywkę i ciekawie prezentującą się w tym sezonie parę środkowych.
Podsumowując, mecz może być dziwny, nie zdziwi mnie tutaj występ rezerwowych zawodników i szarpana gra z obu stron.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Statystyki za luty

Kupony postawione:21
Trafione:12

Jednostki postawione:25
Wygrane:✅26,4

Yield:✅5,6%

Poprzednie miesiące:
Listopad✅13,93
Grudzień✅10,39
Styczeń✅0,09
Ogółem✅8,85

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Lyon-Paris
Lyon 2.10 Marathonbet 1j
⛔
W Marathonie kurs jest jeszcze w miarę przyzwoity u pozostałych są bardziej wyrównane.
Lyon ostatnio złapał lepszą formę, pojawiła się szansa awansu do PO.
W końcu na miarę oczekiwań zaczął grać Nikolov, dobrze w ofensywie radzi sobie także para przyjmujących Van Lenkvelt-Slavev.
Tischer na rozegraniu prowadzi nie najgorzej grę, nawet fajnie wygląda współpraca z McGivernem.
Paris ostatnio trochę dołuje, skład jest nawet na równą walkę z Tours, ale wyniki w poprzednich meczach bardzo średnie.
Grę w tej chwili ciągnie Ivović, jak dla mnie zdecydowanie MVP sezonu.
Sidibe gra falami, brakuje Maricia, więc nie ma alternatywy dla niego.
Po ich stronie powinna być zagrywka, akurat ten element ciągle w miarę u nich funkcjonuje.
Forma i własna hala po stronie Lyonu, kurs nie jest zły.

Z innych meczów ciekawą opcją jest Montpellier, choć kurs wręcz debilny, ale Montpellier powinno już grać z Martino, a Nantes najprawdopodobniej do końca sezonu bez Pereza, który był koniem pociągowym tej drużyny.
Montpellier-Nantes
Montpellier 1.36 bwin 2j
✅

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Skra-Politechnika
Skra (-2,5) 1.50 Pinnacle 1j

Jakoś mam dzisiaj wrażenie, że Skra wygra już bez straty seta.
Ok, wczoraj dali sobie urwać seta, ale w pozostałych wygrywali bardzo pewnie. Fajnie, że Warszawa powalczyła, przynajmniej jeden mecz z jakąś historią.
Personalnie, wiadomo, różnica ogromna na każdej pozycji, zdecydowanie zagrywka, przyjęcie i gra w bloku także po stronie Bełchatowa.
Politechnika ma trochę problemów. Po pierwsze brak Szalpuka, wczoraj grał za niego Kaczorowski (słabo przyjmuje). Nie grał wczoraj za dużo Gontariu, w sumie nie wiem dlaczego, nie uważam go za dużo lepszego zawodnika od Adamajtisa, ale jest na pewno bardziej doświadczony.
Forma Politechniki w ostatnich tygodniach również nie zachwyca, swoje w tym sezonie osiągnęli, może nawet trochę ponad stan.
Jeśli Skra nie będzie robiła tylu błędów seriami co wczoraj to powinno być ok.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Nantes-Sete
Sete 2.10 WilliamHill 1j

Tak na szybko.
Nantes bez Pereza o czym pisałem przed tygodniem, zastępuje go środkowy Aguenier i nie wychodzi to na dobre drużynie, jest dość łatwym przeciwnikiem dla bloku rywali.
Sete ostatnio nieco spuściło z tonu, ale gotowi od gry są już Bartik i Culafić, mam nadzieję, że przez ten tydzień złpali nieco lepszą formę.
Sete ma zdecydowaną przewagę na rozegraniu, wobec absencji Pereza także na zagrywce, a wobec braku Agueniera na swojej pozycji także na środku.
Perez stanowił chyba z 50% tej drużyny, bardzo ciężko go zastąpić.
Szkoda, że nie udało się lepszego kursu złapać.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Skra-Politechnika
Skra (-2,5) 1.50 Pinnacle 1j
✅

Nantes-Sete
Sete 2.10 WilliamHill 1j
⛔

Resovia 1.90 Bet365 1j
⛔

Chaumont 1.80 WilliamHill 1j
✅

Cuneo-Modena
Modena 2.25 WilliamHill 1j
✅

Mecz bezpośrednio o 5 miejsce. Tak się zastanawiam z kim drużyny wolałby grać w pierwszej fazie PO i ja chyba wolałbym uniknąć Perugii, która jest niesamowicie mocna u siebie.
Mniejsza z tym, Modena ma zdecydowanie większy potencjał, być może lekko przesadzam, ale kadrowo jak dla mnie jest to poziom Piacenzy.
Największym problemem jest przyjęcie, para Deroo (Kovacevic)/N&#39;Gapeth jest do ruszenia. Fajna para środkowych, Bruno na rozegraniu, dobrze z nim współpracujący Bartman, gdyby mieli okazję przugotowywać się razem przed sezonem, mogliby być bardzo groźni.
Cuneo ostatnio trochę poprawiła grę, ale jest to drużyna w tym sezonie na środek tabeli i chyba nic więcej.
Rozgrywa Gonzalez, zawodnik solidny, ale do Bruno mu daleko. Przeciętnie wygląda obsada pozycji atakującego, Rouzier stracił miejsce w składzie na rzecz Casadei, gra solidnie, ale chyba jednak wyżej cenię Bartmana.
Środek Cuneo to poziom zbliżony do pary z Modeny, przyjmujący Rauwerdink/Maurotti w miarę przyzwoicie wyglądają w odbiorze, ale w mojej opinii mają mniejszą siłę w ataku.
Pala Bre Banca nie jest już taką twierdzą jak w poprzednich latach, po takim kursie można spróbować.

Halkbank-Biełgorod
Halkbank 4.50 WilliamHill 0,5j
⛔

Co by później nie żałować.

Corigliano-Potenza Picena
Potenza Picena 2.10 WilliamHill 1j
⛔

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Chaumont-Montpellier
Chaumont 1.47 Pinnacle 2j✅
Nantes-Tours
Tours 1.35 Betclic 1j
✅
Dwa mecze, kursy niskie, ale oferta nie rozpieszcza.
Zacznę od Montpellier. Największe rozczarowanie tego sezonu, przypomnę, że ich trenerem jest Blain, na dwie kolejki przed końcem mają tylko czysto teoretyczne szanse na awans do PO, czyli w zasadzie nie mają szans żadnych.
Musiałyby się dziać rzeczy wręcz nieprawdopodobne, po pierwsze Montpellier musiałoby wygrać dwa najbliższe mecze łącznie za 6pkt, oba wyjazdowe, a jak do tej pory w całym sezonie tylko dwukrotnie wygrali na wyjazdach, dwukrotnie po tie-breaku.
Toulouse i Chaumont nie mogą w dwóch meczach zdobyć punktów, Chaumont oba mecze u siebie, jest jeszcze Cannes, które może zdobyć max 4pkt.
Jak dla mnie szans żadnych i siatkarze raczej o tym wiedzą, ciągle bez Lyneela, Torres okazał się zupełnym niewypałem, skład miał być na walkę o medale, rzeczywistość okazała się trochę inne, trudno.
Chaumont jest blisko PO, ale jest ciągle o co grać, przede wszystkim o uniknięcie Tours na samym początku.
U siebie bardzo mocni, trudno mi sobie wyobrazić, żeby przegrali ten mecz.
Co do drugiego meczu.
Tours wygrywając tutaj zapewni sobie 1 miejsce po fazie zasadniczej, więc byłaby ewentualna szansa odpocząć w ostatniej kolejce.
Ich gra w tym sezonie nie zachwyca, podobnie jak w poprzednim, ale mimo tego są liderem, wszyscy zdrowi, więc z taką drużyną jak Nantes powinni wygrać.
Nantes jak już pisałem kiedyś bez swojego lidera Pereza, miał go zastąpić Aguenier, ale średnio sobie z tym radzi, później Demar próbował innego środkowego Holubeca, ale również szału nie było.
Jako zespół robią sporo błędów własnych, awans do PO raczej pewny, Cannes musiałoby wygrać dwukrotnie za trzy punkty, a Nantes nie zdobyć żadnego, a wydaje mi się, że coś jednak ugrają.
Może nawet w meczu z Tours, ale zwycięstwo raczej dla gości.

Chaumont+Tours
AKO 1.92 Betclic 1j
✅

Do góry Bottom