>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

strasznik-brawurowa jazda samochodem cinquecento

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Cannes-Tours
Tours 1.50 Marathonbet 1j⛔

Rennes-Paris
Paris 1.96 Marathonbet 1j⛔

Nantes-Lyon
Nantes 1.42 Marathonbet 2j✅

St.Nazaire-Toulouse
1.52 Marathonbet 2j⛔

Wypociny

Tajlandia-Dominikana
Tajlandia 1.70 Pinnacle 1j
⛔

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Beuvais-St.Nazaire 1 1.24 Marathonbet✅
Tours-Rennes 1 1.24 Marathonbet✅
AKO 1.54 2j✅
Montpellier-Cannes
Montpellier 1.833 Marathonbet 1j✅
Istres-Quimper 1 1.23 Marathonbet✅
Evreux-Nantes 2 1.21 Marathonbet✅
AKO 1.49 1j
✅
Francja kobiety.
Buhl-Rottenburg 1 1.20 Marathonbet✅
Hyundai Skywalkers-LIG Greaters 1 1.23 Marathonbet✅
AKO 1.48 1j
✅
Niemcy panowie plus Korea panowie
Wyłącznie siatkówka

Jak do tej pory ✅3,708j
yield ✅12,36

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Montpellier-Nantes 1 1.65 bah 1j ✅
Montpellier u siebie, czyli spory atut, Nantes raczej nie do końca zależy, chyba liczy się tylko liga.
Częstochowa-Olsztyn 1 2.76 Marathonbet 0,5j ✅
Mogło być więcej no ale trudno, liga dziwna, więc jest szansa na plus.
Kielce-Resovia, Powyżej 3.5 1.70 Betsson 1j⛔
Chciałem +2,5, ale nie ma. Resovia z ogromnymi przestojami, Kielce coś tam ostatnio pograły.
IBK 1.50 Marathon 1j ⛔
Siatkówka kobiet, Korea. U innych nieco powyżej 1.30, więc...
Brazylia+Busto+Piazenza AKO 1.56 Marathon 1j ⛔
Brazylia z Pucharu Wielkich Mistrzów, jakoś nie wydaje mi się, żeby przegrali z USA, choć kurs beznadziejny. Busto w tym sezonie faluje, ale u siebie nie widzi mi się ich porażka, Piazenza podobnie, choć na wyjeździe.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Police-Legionowo⛔
Police (-2,5) 1.42 bwin
Pacquiao-Rios
Pacquiao 1.15 bwin✅
AKO 1.633 1j
⛔
Łódź zrobiła już dzisiaj sporą niespodziankę, więc może drugiej takiej nie będzie, a urwanie seta przez Legionowo w Policach to byłaby jak dla mnie niespodzianka tego samego kalibru. Wszystko rozbije się tutaj o zaangażowanie i koncentracji zawodniczek Chemika nawet grając na pół gwizdka nie powinny stracić seta.
Szukałem czegoś na dokładkę i walka mi się spodobała, poczytałem w dziale i utwierdziłem się w przekonaniu, że Pacquiao da radę.
Brolo-Monza✅
Monza 1.29 Pinnacle
Riento-Isku✅
Riento 1.33 Pinnacle
AKO 1.72 1j
✅
Włochya A2 + Finlandia panowie.
Brolo jak na razie tylko jeden set w 5 meczach, Monza ma w sumie dość solidny skład, może nie będzie źle.
Isku potrafi powalczyć u siebie, na wyjeździe słabiutko, bez ugranego seta.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Czarni-Jastrzębie
Powyżej 3,5 1.60 Betsson 1j⛔
Analiza
Biełgorod-Gubernija
Biełgorod 1.23 Marathon✅
Vibo Valentia-Macerata
Macerata 1.30 Marathon✅
AKO 1.60 2j
✅

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Hurrikani-Sampo
Hurrikani 1.39 Marathon✅
Bydgoszcz-Skra
Skra 1.22 Marathon✅
AKO 1.70 Marathon 1j ✅
Fakiel-Ural
Fakiel 1.36 WilliamHill✅
Kuzbass-Prikamie
Kuzbass 1.25 WilliamHill✅
AKO 1.70 WilliamHill 1j ✅
Paris-Sete
Paris 1.28 bet365✅
Tours-Nantes
Tours 1.22 bet365 ✅
AKO 1.56 bet365 2j
✅

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Koniz-Uralochka
Uralochka 1.14 Lpkus:
Derdpa-Maliye Piyango
Maliye Piyango 1.16✅
Viesti-Vilsbiburg
Vilsbiburg 1.33⛔
AKO 1.76 Pinnacle 1j
⛔
CEV kobiet, CEV mężczyzn i CEV kobiet
Fuzinar-Salonit Anhovo
Salonit Anhovo 1.30 ✅
Genk-Dinamo Bukareszt
Dinamo Bukareszt 1.28 ✅
AKO 1.66 bwin 1j
✅

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Narbonne-St.Nazaire
Narbonne 1.63 Pinnacle 1j✅
Chaumont-Toulose
Chaumont 1.47 Marathon 2j✅
Analiza
Trefl-ZAKSA
Trefl 5.00 Betsafe 0,5j⛔
Trefl-Zaksa
Trefl (+2,5) 1.60 Betsafe 1j✅
Trefl-ZAKSA
Trefl (+11,5) 1.85 Betsafe 1j✅
Analiza
Budva-Paris
Paris 1.61 WilliamHill 1j
✅
Jeśli nie zesrają się pod presją publiki miejscowej to powinno być ok.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Tyumen-Krasnodar
Krasnodar 1.32 Pinnacle✅
Odintsovo-Saratov
Odintsovo 1.35 Pinnacle✅
AKO 1.78 Pinnacle 1j✅
Sao Bernardo - Volta Redonda
Sao Bernardo 1.30 bwin✅
Vibo Valentia - Trentino
Trentino 1.35 bwin⛔
AKO 1.75 bwin 1j
⛔

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Tirol-Jastrzębski
Tirol +13,5 1.85 WilliamHill 1j
✅
Tirol nie gra o nic, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby u siebie odpuścili sobie mecz, linia w sumie wysoka.
Jastrzębie nie do końca mnie przekonuje w obecnej edycji LM, w sumie w lidze również, strasznie głupie przestoje, grają nierówno.
Tracą trochę głupie sety z dużo słabszymi drużynami, w pierwszym meczu z Tirolem również jakoś łatwo nie było.
To co wydaje się być problemem to gra na linii Łasko-Masny, Łasko nie do końca może przyzwyczaić się do szybkiego rozegrania Masnego.
Nie ma również żadnej alternatywy dla przyjmujących, Jarmoc i Popiwczak wchodzą zadaniowo i nie są w stanie nic szczególnego wnieść do gry.
Tirol to oczywiście drużyna słabsza, ale są w stanie powalczyć.
Podoba mi się libero Shoji, fajnie przyjmuje, potrafi wyjąć trudne piłki w obronie.
Jimenez strasznie nierówny, ale potrafi na prawym skrzydle narobić trochę problemów.
Halkbank nie pokrył tej linii w Insbrucku, więdz Jastrzębie również może mieć kłopoty.

Macerata-Posojilnica
Poniżej 131,5 2.05 Bet365 1j
✅
3:0 raczej pewne dla gospodarzy, kwestia w jakich rozmiarach.
Liczę na to, że sprawę zakończą bardzo szybko, bo nie ma sensu się męczyć.
Z Veroną wygrali ostatnio bardzo spokojnie, trochę zepsuli sobie sytuację w Novosybirsku, więc trzeba się poprawić, na wyjeździe udało się pokryć taką linię.
Posojilnica nie ma jakiegoś prze ogromnie słabego składu, ale kompletnie nie idzie im w LM, inna sprawa, że trafili do trudnej grupy.
Popełniają bardzo dużo błędów własnych, można ich ruszyć w przyjęciu, a zagrywkę Macerata ma bardzo dobrą.

taśma
Trentino✅+Resovia⛔+Piacenza✅+Paris✅+ZAKSA✅
AKO 2.47 Marathon 1j
⛔

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Lyon-Narbonne
Lyon 2.40 Marathon 1j
⛔

A dlaczego nie? ????
Lyon z ogromnymi problemami, o których wspominałem już niejednokrotnie, czyli brak Tischera i Nikolova (obaj ostatnio byli w składzie na mecz), możliwe, że na ostatnią chwilę przed meczem zakontraktują Lawsona, więc byłby w końcu w kadrze nominalny atakujący i Ristic mógłby wrócić na przyjęcie.
Tischera zastepuje w tej chwili Todorov, niezbyt doświadczony zawodnik, od kilku lat gra już w Lyonie, w poprzednim sezonie nie był pierwszym rozgrywającym.
Grę ciągnie wspomniany Ristic, stara sie jak może, ale różnie to wygląda, falami. Podobnie Hrazdira na przyjęciu, potrafi fajnie serwować, mocna zbija, ale brakuje stabilizacji. Slavev raczej trzyma przyjęcie razem z Salparovem.
Środek w miarę fajny, zwłaszcza McGivern może się podobać.
Przed tygodniem postraszyli Paris, dwa pierwsze sety do przodu a później jak to w siatce, wszystko się posypało, ale może to jest jakiś znak na lepszą grę, może coś drgnęło.
O Narbonne pisałem przed tygodniem, mecz z St.Nazaire bardzo trudny.
Falasca znowu zajeżdżany, ale tym razem podołał, problemy w przyjęciu standardowo były.
Forma wyjazdowa Narbonne katastrofalna.

St.Nazaire-Cannes
St.Nazaire 2.10 Sportingbet 1j✅

St.Nazaire w sumie zaskakuje mnie pozytywnie, choć pozycja w tabeli słaba.
Pisałem trochę o nich przed tygodniem, powalczyli w kurniku bardzo mocno, nie udało się.
Bardzo dobrze wygląda para w ataku Levi-Troy, nie chce mi się za bardzo powtarzać, więc jeśli ktoś chce poczytać to zapraszam
Cannes chyba największa porażka tego sezonu.
Brakuje pary trochę, jeden super środkowy i dobre przyjęcie, to tak pokrótce.
Bardzo słabo na wyjazdach.

Montpellier-Sete
Montpellier 1.40 bet365 2j✅

Drużyna własnego parkietu kontra drużyna własnej hali ????
W składzie Montpellier powinien być już Torres, więc Schneider wraca na środek, więc mamy chyba najlepszą trójkę środkowych w lidze obok Tours.
Sete po pięciu setach w Rumunii i długiej podróży.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Kędzierzyn-Częstochowa
Częstochowa +17,5 1.85 WilliamHill 1j
✅
Trochę wysoka ta linia, zwłaszcza przy takiej formie Kędzierzyna.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Jastrzębski-Halkbank
Halkbank 1.60 Bwin 1j

W sumie nie bardzo rozumiem dlaczego Halkbank miałby tutaj odpuścić.
Awans z grupy jest, może pierwsze miejsce nie jest jakoś specjalnie premiowane, ale w sumie zawsze lepiej wygrać.
Jakoś nie widzę sensu grania rezerwami w Jastrzębiu, ponieważ następny mecz dopiero 12 stycznia, więc czasu na odpoczynek sporo.
Paka Turków jak wiadomo fantastyczna, bardzo mocne skrzydła i rozegranie, z rodzimych zawodników gra tylko libero Sahin i Batur, który tym razem gra na środku i to jest moim zdaniem najlepsza pozycja dla niego.
Od czasu do czasu wchodzą Subasi i Koc, którzy również prezentują solidny poziom jak na graczy z Turcji.
Jeśli miałbym szukać minusów to na pewno przyjęcie i chyba tyle.
Jastrzębski gra jak na razie nierówno, nie tylko w lidze, ale również w Lidze Mistrzów.
Pisałem trochę o nich przed ich poprzednim meczem, więc jeśli ktoś chce poczytać to http://forum.bukmacherskie.com/f32/liga-mistrzow-2013-2014-a-97296-5.html#post4075339]zapraszam[/b]
Nie zmieniło się w sumie nic, fajnie, że do gry coraz więcej wchodzi Marechal, w poprzednim sezonie we Francji grał znakomicie, zobaczymy czy dosięgnie tego poziomu w Polsce.
Halkbank przed tygodniem skompromitował się z Rumunami, może na drugą wpadkę sobie nie pozwolą.
Myślę, że mecz może potrwać dłużej niż trzy sety.

Tours-Marek
Tours (-2,5) 1.51 Pinnacle 1j

Dupnica kolejny rok z rzędu są jedną z najsłabszych drużyn w LM.
Skład oparty na młodych zawodnikach, którzy pewnie kiedyś mniej lub więcej w tej siatkówce ugrają, ale na razie prezentują niezbyt wysoki poziom.
Popełniają bardzo dużą liczbę błędów własnych i to zarówno w przyjęciu, w ataku jak i na zagrywce, rozegranie również pozostawia sporo do życzenia.
Tours jak do tej pory nie przekonuje mnie, ale jeśli chcą wyjść z grupy to powinni ten mecz skończyć jak najszybciej.
Nie grał ostatnio w lidze rozgrywający Pinheiro, ale jest w kadrze na mecz i raczej powinien być gotowy.
W kadrze jest również trzeci środkowy Collin, którego również nie było w meczu z Paris, ale jego występ jest wątpliwy, choć niewykluczony.
Co może cieszyć to powrót do pełnej sprawności Smitha i Baranka, Smith potrafi fajnie pograć w ataku, ma ciekawą zagrywkę a w parze z Hardym-Dessourcesem bardzo dobrze się uzupełniają.
Baranek jest z kolei drugą opcją w ataku po Konecnym, dysponuje dobrą zagrywką, choć kiepsko przyjmuje.
Przyjęcie Tours w sumie solidne, Exiga ma sporo pracy, ale ciągle daje radę, Jablonsky w miarę solidnie, jak coś to dla poprawy może wejść młody Klinkenberg.
Konecny w ataku ostatnio bez formy, coraz lepsze zmiany daje Hoag, ale jednak drużyna potrzebuje Czecha w dobrej formie.
Drugi rok z rzędu w Tours jest sporo kontuzji w trakcie sezonu przez co mają problemy ze złapaniem odpowiedniego rytmu.
W pierwszym meczu wygrali 3:0, Marek jak do tej pory w pięciu meczach ugrał tylko trzy sety w poprzedniej kolejce z o nic już nie grającym Bledem.

Do góry Bottom