>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

strasznik-brawurowa jazda samochodem cinquecento

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Coś z piłki spróbuję, stawka mniejsza, bo wiedza nie ta.

Marsylia-Toulouse
Marsylia 1.85 Sportingbet 0,5j
✅
Marsylia może mieć problem, żeby w lidze coś jeszcze ugrać, do trzeciego miejsca już 11 punktów straty, więc może będą chcieli się skupić na Pucharze.
Forma ostatnimi czasy nienajwyższa, dodatkowo zagrają bez obrońców Fanniego (12/0) i Morela (7/0) oraz ofensywnych zawdodników Valbueny (16/1) i Andre Ayew (10/2).
U siebie grają w kratkę, ale Toulouse zagra dzisiaj chyba jeszcze bardzie osłabione, bez obrońców Zebiny (7/0) i Ninkova (13/0), pomocników Trejo (15/1), Didota (16/1) i Chantome (14/0), więc osłabienia raczej spore.
Toulouse na wyjazdach w sumie solidne wyniki, ale jednak sporo porażek.
Liczę na atut własnego boiska i wsparcie kibiców.

Rennes-Bordeaux
Bordeaux 2.95 bwin 0,5j
✅
Z tego co widzę to Rennes bez kilku podstawowych zawodników.
Zabraknie bramkarza Costila (18/0), obrońców Danze (18/0) i Hountondjiego (10/0), pomocników Kadira (11/5) i Makouna (14/0) oraz napastnika Pitroipy (17/0), czyli jest kilka braków.
Bordeaux również bez kilku zawodników, nie zagra obrońca Orban (11/0), pomocnicy Biyogho Poko (6/0), Faubert (8/1), Traore (5/0) i Sertic (12/3) oraz napastnicy Rolan (5/0) i Kaabuni (1/0), więc również są osłabienia, ale odnoszę wrażenie, że nie są aż tak poważne jak w przypadku Rennes.
Chyba, że Gillot coś w składzie pozmienia, tego nie wiem.
Bordeaux ostatnio w dobrej formie, Rennes trochę w kratkę.

Austria-Ried
Austria 1.62 Sportingbet 1j
⛔

Otrzymane punkty reputacji: +15
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Legionovo-Aluprof
Powyżej 179,5 1.85 WilliamHill 1j✅

Faworytem raczej Bielsko, ale w Legionowie nikomu nie gra się łatwo, seta traciły tutaj już Dąbrowa i Sopot, Muszyna i Łódź wyjechały ze stratą dwóch setów a Wrocław w ogóle bez punktów.
Bielsko na wyjazdach jak do tej pory całkiem nieźle, ale wyjazdy miały jak do tej pory raczej ze słabszymi drużynami z wyjątkiem Sopotu.
Obie drużyna grają dość nierówno, sporo przestojów w grze, błędy i głupio tracone punkty.
Bielsko słabo wygląda w przyjęciu, Ciaszkiewicz jeszcze w miarę wygląda w tym elemencie, ale Beier jest strasznie słaba, tylko trochę trudno ją trafić, bo schowana za koleżankami.
Libero Wójtowicz również nie jest wybitną zawodniczką w przyjęciu, ale dobrze pracuje w obronie. Szkoda, że mało ostatnio gra młoda Strózik.
Środek taki sobie, Lis w miarę daje radę w ataku, Nikić dostaje trochę mniej piłek, ale chyba nieco lepiej wygląda w bloku.
Na ataku Horka, jakoś nie do końca mnie przekonuje, choć punktów trochę nabija.
Legionovia potrafi się postawić, trochę miejsce w tabeli tego nie odzwierciedla, ale potrafią powalczyć, zwłaszcza u siebie.
Przyjęcie mniej więcej na tym samym poziomie, Kosmol ma w sumie cztery równe zawdoniczki na tę pozycję, ostatnio zaczynały Sołodkowicz i Rakić, ale kończyły Rybaczewska i Wójcik.
Nie najgorzej w przyjęciu wygląda libero Saad.
Środek trochę słaby Barfield i Jóźwicka w bloku nie grają najlepiej, dostają w sumie sporo piłek w ataku, ale ze skutecznością bywa różnie.
Na tatku Tomsia, która w tej chwili gra już lepiej niż na początku sezonu, myślę, że jest to poziom zbliżony do Horki.
Rozgrywa Raonić, która wygrała rywalizację z Bąk, w sumie podoba mi się jej gra, ma ciekawą zagrywkę, stara się grać sporo środkiem.
Wydaje mi się, że mecz może potrwać nieco dłużej niż trzy sety, Bielsko potencjał ma może nieco wyższy, ale jak wspomniałem w Legionowie nie gra się łatwo, poza tym Aluprof miał dwa dni odpoczynku mniej.

Elversberg-Darmstadt
Darmstadt 2.0 bet365 0,5j
✅

Gospodarze bez trzech najlepszych strzelców i z serią trzech porażek z rzędu.

Otrzymane punkty reputacji: +16
strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Motherwell-St.Johnstone
Motherwell 2.30 WilliamHill 0,5j
✅
Motherwell w niezłej formie. St.Johnstone bez 4 w sumie ważnych zawodników.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Bułgaria-Cypr
Bułgaria (-24,5) 1.85 WilliamHill 1j

Wydaje mi się, że wszystko rozegra się jeszcze przed meczem, dokładniej chodzi mi o to czy Placi zdecyduje się wystawić najmocniejszy skład, czy jednak będzie ich oszczędzał na mecze z Holandią i Czechami.
Jeszcze ważniejszą sprawą będzie podejście Bułgarów do tego mecz, ale grając nawet na 50% procent możliwości powinni pokryć taką linię.
Przeciwnik wybitnie niewymagający, poszczególnych zawodników nie znam, ale widzę, że wszyscy grają w swojej rodzimej lidze, coś mi się wydaje, że poziom nie jest tam najwyższy, a do tego mają beznadziejne warunki fizyczne.
Jeden środkowy mający ponad 2 metry, jeden równo 2. Będą mieć Bułgarzy okazję do potrenowania gry w bloku.
I ostatni mecz między państwowy grali w czerwcu.
Jeśli chodzi o Bułgarię to jest najmocniejszy skład, do kadry wrócił dodatkowo rozgrywający Żekov.
Powinno być bardzo szybko.

Francja-Białoruś
Poniżej 164.5 WilliamHill 1j

Francja w Lidze Światowej i później w Mistrzostwach Europy pokazywała bardzo fajną siatkówkę, mogła się podobać ich gra.
Skład jest optymalny, jest Rouzier, którego nie było na poprzednich imprezach, w Cuneo wygląda w miarę przyzwoicie, jako jeden z nielicznych prezentuje dość solidny.
Tillie ma bardzo wyrównaną 12, do tego grają u siebie, wydają się być w niezłej formie, przynajmniej wskazują na to wyniki sparingów z Holandią.
Białoruś ma dwóch solidnych zawodników, czyli Akhrema i Antanovicza, a później długo nic.
Pozostali zawodnicy w większości grają w rodzimej lidze.
Wydaje mi się, że różnica poziomów powinna być widoczna.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Biełgorod-Dynamo Moskwa, Biełgorod 1.25 Marathonbet 5j. Dynamo musiałoby drugi raz w odstępie kilku dni wygrać z Biełgorodem w Biełgorodzie. Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Kuponów dodanych: 21, Trafionych: 11. Jednostki postawione: 34 Wygrane: 34.03 Yield: ✅0,09 Temat mocno zaniedbany, sporo nieprzemyślanych typów, kilka śmiesznych dubli, które nie weszły i takie oto efekt. Yield z trzech miesięcy od wznowienia tematu ✅9,60. Dodane dzisiaj typy rozliczał będę w lutym.

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Lyon-Rennes, Lyon 1.44 WilliamHill 1j✅, Montpellier-Toulouse, Montpellier 1.50 WilliamHill 1j⛔, Lotos-Resovia, Lotos +2,5 1.72 Betsafe 1j⛔

strasznik 2,6K

strasznik

Użytkownik
Częstochowa-Radom, Radom 1.40 WilliamHill 1j✅ Modena-Citta di Castello, Modena -1,5 1.61 Pinnacle 1j⛔ Kadrowo różnica między obiema drużynami ogromna, w tabeli jakoś tego nie widać jak na razie. Modena po dwóch porażkach z rzędu ma bardzo dobrą okazję na rehabilitację. Pisałem o nich przed meczem z Perugią, Gustlik pisał przed meczem z Piacenzą, więc nie ma sensu za bardzo powtarzać. Podobała mi się ostatnio ich gra zagrywką, przy niezbyt pewnym przyjęciu gości może to być ich ogromny atut. Citta skład ma bardzo przeciętny, na ataku Van Walle, który do wybitnych zawodników nie należy. Przyjmują Fromm i Massari, Fromm jest zazwyczaj pierwszą opcją w ataku i w tym elemencie w miarę daje radę, ale słabiutko przyjmuje, Massari odwrotnie. Środek dość solidny, zwłaszcza Piano robi co raz większe postępy. Rozegranie Corvetty nie za bardzo urozmaicone, raczej prawa-lewa. Do tego Citta jest raczej drużyną własnego boiska, na wyjeździe wygrali jak do tej pory tylko jeden mecz.

Do góry Bottom