>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STAWKA 1000ZŁ + Zimna głowa = Zysk!!!

M 0

m_26s

Użytkownik
Dokładnie..*** to kogo obchodzi z kim , jak i gdzie..Ważne ,że do przodu,ale widzę że zawistnym społeczniakom się nudzi to i o skany pytają nawet ???? ..

sokol27je 27

sokol27je

Użytkownik
A to oddemnie z mojego konta dla dzieci mających 500zł budżetu którzy usiłując zrozumieć osoby grający za stawki 1000zł z jak widzę dziecinnym skutkiem,
jak widać można i nie jest to żaden wyczyn...

sokol27je 27

sokol27je

Użytkownik
żałuje tylko że wcześniej tutaj nie zajrzałem to bym zdisował ludzi którzy maja jakieś chore problemy na bierzaco od czytania tych dyrdymałów aż oczy bolą
&quot;tu poniekad chodzi o ochrone nowych userow ktorzy moga w latwy sposob stracic swoje pieniadze&quot; jak ktos jest taki głupi no to sorry , pozatym sam piszesz w tym samym poście ze &quot;Chyba kazdy tzrezwo myslacy czlowiek przyzna, ze inaczej jest zagrac za zapalke a rzeczywiscie postawic 1000 realnie u buka. 40 razy wiecej przemyslenia nad danym typem i nie mowcie ze nie ma roznicy za 10 czy za 1000&quot; sam sobie człowieku zaprzeczasz najpierw ze ludzie beda grac za tys na hura a jednoczesnie mowisz ze za tys to dwa dni przemyśleń ???? , a przecież sprawa nie jest trudna nie podoba ci się nie wpierdalaj się a najlepiej w ogóle nie wchodź i nie spamuj tematu teraz do tych wszystkich pajaców co blokują temat powinniśmy wejść i w odwecie im narobić takiego samego rabanu z swoim widzi mi się, pozdr max

sokol27je 27

sokol27je

Użytkownik
no strasznie bo jak to można nie widzieć problemu ze ktoś sobie na forum we własnym temacie gra za 1000zł i nie jestem na tyle kreatywny żeby samemu sobie wysnuć tezę ze on na pewno nie gra za tys tylko za zapałki z pewnością mam słabo rozwinięta wyobraźnie

max212121 140

max212121

Użytkownik
210.
Napoli - Inter over 8 rzutów rożnych 1,5 ✅
AKO: 1,5
Stawka: 1000
Buk: Bet365
✅500

211.

Napoli - Inter Napoli over 3,5 1,57 ✅

AKO:
1,57
✅570
Live

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
210.

Napoli - Inter over 8 rzutów rożnych 1,5

AKO: 1,5

211.

Napoli - Inter Napoli over 3,5 1,57

AKO:
1,57

Live
Nie chciałbym żeby mi zarzucano że zazdroszczę, ale jeżeli wklejasz typy live w momencie gdy już wiadomo że weszły to nie dziw się że sporo forumowiczów uważa temat za niepoważny.

Życzę szczęścia i rzetelnego prowadzenia tematu ;)

max212121 140

max212121

Użytkownik
Nie chciałbym żeby mi zarzucano że zazdroszczę, ale jeżeli wklejasz typy live w momencie gdy już wiadomo że weszły to nie dziw się że sporo forumowiczów uważa temat za niepoważny.
Życzę szczęścia i rzetelnego prowadzenia tematu ;)
Niepoważny to chyba jesteś ty! Typy zostały podane w przerwie meczu więc jak mogłem wiedzieć że typy weszły?

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
Niepoważny to chyba jesteś ty! Typy zostały podane w przerwie meczu więc jak mogłem wiedzieć że typy weszły?

Dobra teraz mam przynajmniej pewność że bliżej Ci do trolla niż do typera.
W przerwie meczu Napoli było 3:2 więc over 3.5 wydawał się dosyć pewny :grin:
Rożnych po ostatnim edicie było 6 i 30 min gry więc też pogratulować ;)
kawał gracza...

max212121 140

max212121

Użytkownik
Dobra teraz mam przynajmniej pewność że bliżej Ci do trolla niż do typera.
W przerwie meczu Napoli było 3:2 więc over 3.5 wydawał się dosyć pewny :grin:
Rożnych po ostatnim edicie było 6 i 30 min gry więc też pogratulować ;)
kawał gracza...
Zasrany *****ie widzisz jaki jest typ? Napoli over 3,5 gola

Do góry Bottom