O
0
oszukanyprzezbet365
Użytkownik
uwaga bonus 250 w bet365
żadnego maila, telefonu ot taki zabrali se kase jak złodzieje.Odradzam -i tylko ponad lub 2.0 bo zabiora jak mi!:kwasny4565:
Zaliczyłem 2 czaty, oni nic nie moga -to marionetki.Postawiłem raz za 2,75 i weszło i dwa razy nizej niż 1,10 -system liczy do obrotu, info Z AUTOMATU -obrót wykonany mozesz wypłacać - to wypłacam -jest ponad 500zł, mija tydzień kasy nie ma, na czacie pan łaskawie informuje że" , bet365 zastrzega prawo do wycofania elementów bonusowych takich ofert wedle uznania lub rozliczyć zakłady po poprawnych kursach lub anulować darmowe zakłady lub jakiekolwiek zakłady postawione za środki bonusowe. bet365 zastrzega również prawo do pobrania od klienta kosztów administracyjnych aż do wysokości bonusa od depozytu, darmowego zakładu lub dodatkowej płatności na pokrycie kosztów administracyjnych." oraz "Przyczyną, dla której taka decyzja została podjęta było stawianie zakładów po bardzo niskich kursach",a grales z ako > 2.00 ? jesli tak to dziwna sprawa i zagadalbym na czacie jesli tego jeszcze nie uczyniles czasami zwykla rozmowa potrafi zdzialac cuda
żadnego maila, telefonu ot taki zabrali se kase jak złodzieje.Odradzam -i tylko ponad lub 2.0 bo zabiora jak mi!:kwasny4565: