wielkie dzieki, ps ten iban swift itd to co to jest? i jakie by byly dla kredyt banku?Wiślak, wypłaty można dokonać dopiero po 7 dniach, więc musisz poczekać.
Klikasz na Pay-out, potem international pay-out, potem będziesz musiał wpisać iban, swift, swoje imie i nazwisko , no i kwotę jaką chcesz wypłacić. Klikasz na Pay-out.Tyle
troche dziwnie.... puściłem sobie rozpis 3z5 miałem takie mecze:
Barca----1
Celtic----2
Palermo--1
Galatasaray--1
Arsenal--1
Wszystko weszło a na konto została dodana tylko połowa z tego co powinno... Wie ktoś dlaczego?
no już jest wszystko OK dodali kaske ???? za te mecze co wyżej napisałem wygrałem 16.13 ojro ???? stawke dałem 0.50.
Rewelacją może to nie jest ale zawsz coś.Ale jeśli ktoś pomyśli i puszczał kiedyś rozpis to wie jak sie stawia! Postawiłem za 0.50 centów KAŻDĄ Kombinacje(KOMBINACJI JEST 10 W TYM ROZPISIE)czyli postawiłem za 5 Euro.no już jest wszystko OK dodali kaske ???? za te mecze co wyżej napisałem wygrałem 16.13 ojro ???? stawke dałem 0.50.
masz racje tylko ze dales stawke 0,5 euro razy 10 zakladow czyli postawiles 5 Euro a wygrales 16 euro to nie taka rewelacja , na drugi raz napisz,że postawiles 5 Euro a nie 50 centow!!!! bo kto nie umie liczyc to pomysli ze za 50 centow wygrales na 5 meczach az 16 euro, a to jest nieprawda! :x
WIELKIE DZIEKI!!Wiślak:
Kod Swift Kredyt Bank: KRDBPLPW
IBAN: PL i 26 cyfr twojego nr konta bankowego
chyba rejertsr i w przy nim podac... na 99%A trzeba się rejestrować czy można wpisać kod na aktualnym koncie? Jak tak to gdzie?
kliknij w Einzahlung / Gutschein nastepnie wpisz kod w GUTSCHEIN-weiter i powinno byc OK ===jesli wczesniej do nich nic nie wpacałes a byłes tylko zarejestrowany!! ????A trzeba się rejestrować czy można wpisać kod na aktualnym koncie? Jak tak to gdzie?