rasijskij
Forum VIP
Ostatnia próba na dzisiaj, ale tym razem będę celował w over. Zarówno Kazań jak i Magnitogorsk może pochwalić się bardzo skuteczną ofensywą. Wszystkie mecze kontrolne obu zespołów dotychczas kończyły się wynikami co najmniej 5 - bramkowymi. Metallurg poczynił bardzo ciekawe wzmocnienia i według mnie to Magnitogorsk będzie rywalizował z Kazaniem o pierwsze miejsce w swojej dywizji. Kazań natomiast jest gospodarzem turnieju i tanio skóry nie sprzedadzą. Mimo iż zazwyczaj pada niewiele bramek w starciach obu zespołów dzisiaj liczę na pokaz siły rażenia z obu stron.
Powyżej 4,5 bramki w meczu Kazania z Magnitką @1,80 6/10 Unibet
Powyżej 5.0 bramek w meczu Kazania z Magnitką @2,18 4/10 Unibet
Jakieś żarty...
6,19*
*Do bilansu wlicza się zakład z przed kilku dni, który nie znalazł się na forum przez przeoczenie, ale chcę sprawdzić swoją formę przed rozpoczynającym się sezonem, więc będę sobie notował +/- z meczy przedsezonowych pod wpisami.
Powyżej 4,5 bramki w meczu Kazania z Magnitką @1,80 6/10 Unibet
Powyżej 5.0 bramek w meczu Kazania z Magnitką @2,18 4/10 Unibet
Jakieś żarty...
6,19*
*Do bilansu wlicza się zakład z przed kilku dni, który nie znalazł się na forum przez przeoczenie, ale chcę sprawdzić swoją formę przed rozpoczynającym się sezonem, więc będę sobie notował +/- z meczy przedsezonowych pod wpisami.
Ostatnia edycja: