>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spotkania towarzyskie i inne...

luter 5

luter

Użytkownik
Dinamo Minsk-Lokomotiv Yaroslavl
Typ: over 5,5
kurs:2,01
bukmacher:pinnacle
stawka:4/10
Analiza:
Juz jutro o godzinie 11:00 rozpocznie sie ostatnia kolejka memorialu Belyeva rozgrywanego w Cherepovetsu.W pierwszym meczu ostatniej kolejki zmierza sie ekipy Dynama Minsk oraz Lokomotivu Jaroslav.Mecz zapowida sie dosc ciekawie poniewaz Dynama po slabych ruchach transferowych na poczatku sierpnia pod koniec sciagnela do skladu kilku naprawde ciekawych zawodnikow a sa to miedzy innymi:Jozef Stümpel,Maxim Spiridonow,Russe Konstantin Glasatschow,Tomáš Mojžíš oraz Jordan Henry.Oczywiscie nie sa to wszyscy gracze ktorzy przyszli do Dynama jednak wymienilem tylko te bardziej znane nazwiska.Jesli chodzi o Lokomotiv to kazdy chyba zna owa ekipe i wie ze druzyna z Jaroslavia to solidna firma z duzym budzetem a sciagniecie akich graczy jak Pavol Demitra z Vancouver Karel Rachůnek oraz Dimitrij Kotschnew potwierdza ze druzyna Lokomotivu bedzie walczyc w tym sezonie o mistrzostwo Rosji.Co jest jednak najciekawsze zarzad Lokomotivu sciagnol trenera TPS-u Turku Kaia Suikkanena ktory w pierwszym roku pracy z ekipa z Turku odrazu zdobyl mistrzostwo Finlandi w wielkim stylu strzelajac najwiecej goli swoim rywala.Ogolnie wiadmo ze Suikkanen to trener ktory stawia na ofensywe co widac po wynikach Lokomotivu w meczach towarzyskich w ktorych to na 10 meczy hokeisci Lokomotivu az 8 razy strzelali/tracili wiecej bramek niz 5,5.Uwazam ze w dzisiejszym spotkaniu bedzie podobnie zwlaszcza ze obie ekipy na tym memoriale nie zanotowaly jeszcze wyniku ponizej 5,5 bramki a Lokomotiv ma iluzoryczne szanse na zwyciestwo w calym turnieju i wlasnie ilosc strzelonych bramek moze tu decydowac.Dlatego w tym spotkaniu stawiam na over 5,5 po niezlym kursie jaki wystawil Pinnacle​

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Storhamar Dragons - Stjernen Hockey hokej na lodzie , towarzyski typ over 5,5 kurs 1,645 wynik 5-1✅

kurs 1.645| STAWKA 122.00 PLN | EW 200.71 PLN Pinnacle

Panowie to nie jest analiza tylko suche fakty,niestety,zaraz idę na wesele Kolegi.

Ostatnie wyniki Smoków.

Friendlies 03.09.2010 Frisk Tigers 1 - 5 Storhamar Dragons
Friendlies 31.08.2010 Storhamar Dragons 2 - 1 OT Lillehammer IK
Friendlies 26.08.2010 Storhamar Dragons 4 - 5 OT Frisk Tigers
Friendlies 17.08.2010 Lillehammer IK 4 - 6 Storhamar Dragons

Ostatnie wyniki czerwono-białych.

Friendlies 26.08.2010 L&amp;oslash;renskog IK 6 - 1 Stjernen Hockey
Friendlies 20.08.2010 Bofors IK 4 - 6 Stjernen Hockey
Friendlies 19.08.2010 Frisk Tigers 6 - 0 Stjernen Hockey
Friendlies 14.08.2010 Stjernen Hockey 2 - 7 Sparta Warriors
Friendlies 11.08.2010 Sparta Warriors 6 - 3 Stjernen Hockey

Link do meczu ---&gt;KLIK

P.S.Delikatnie można uderzyć na Win GCK Lions w meczu towarzyskim z VEU Feldkirch na wyjeździe ,typ jest w Pinnacle i w Bwin...

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
EHC Eisbaren Berlin - HV 71 Over 5.5 (1,90)

Finał European Trophy bez niespodzianki i w finale spotkają się dwie najlepsze ekipy po fazie grupowej. Przypomnę, że w Dywizji Capital wygrała drużyna Eisbaren, zaś w Dywizji Centralnej HV 71. Wczoraj zostały rozegrane mecze półfinałowe w których zespół z Niemczech rywalizował z SC Bern, zaś zespół ze Szwecji z rodakami z Farjestads. Uważałem, że więcej emocji będzie w meczu Niemców ze Szwajcarami, ale jednak ci pierwsi wygrali dość zdecydowanie. Bardzo dobre zawody zaliczyli Stefan Ustorf (dwie bramki + asysta) oraz André Ranke (dwie bramki). Ostatecznie Berlińczycy wygrali 5:1 i bez problemu awansowali do wielkiego finału. Nieco inaczej toczył się mecz HV 71, które rozpoczęło od straconej bramki w przewadze już na początku meczu. Jednak już po pierwszej tercji prowadzili, gdyż bramki strzelali niezawodni w tym turnieju André Petersson oraz Kris Beech. Druga tercja to kolejne dwie bramki HV 71 i już pewne prowadzenie 4:1. Trzecia tercja również kończy się zwycięstwem dzisiejszych finalistów 2:1. Do tego na niecałe półtorej minuty przed końcem hattricka kompletuje André Petersson. Obie drużyny są znakomicie dysponowane w ofensywie nie tylko w fazie pucharowej, ale również wcześniej w grupach. Łącznie obie drużyny w 20 spotkaniach jakie rozegrały strzeliły 93 bramki. Naprawdę trudno sobie dzisiaj wyobrazić by finał w Salzburgu zakończył się niskim wynikiem bramkowym. Over 5.5 bramki powinien paść bez najmniejszego kłopotu.

Kurs z: Centrebet

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Spotkanie: Białoruś - Dania
turniej Polesie Cup
typ 1 2-4 typ na minius Dania w drugiej tercji zagrała koncert i Białorusini popłynęli
Kurs: 1,8
Bukmacher: expekt
Analiza:
Za dużo nie ma co pisać o tym turnieju. Białorusini podchodzą do niego bardzo poważnie. Wygrali wszystkie edycje , a w poprzedniej edycji wygrali z Danią 4-2. Turniej ma szczególne znaczenie dla gospodarzy i szczególnie jeśli chodzi o władze państwowe , patronat - Ministerstwo Sportu i Turystyki ;) W turnieju uczestniczą Norwegia i Słowenia. Przerwa w rozgrywkach ma posłużyć m.in drużynom do przygotowań na mistrzostwa . Eduard Zankovets trener zespołu Białorusi będzie chciał dać szanse młodym, ale główne zadanie to wygrać. Później w ramach przygotowań zespół Białorusi czeka turniej w Szwajcarii.
Fanatyzm publiczności plus determinacja gospodarzy , raczej nie wydaje mi się aby Duńczycy których liga nie należy do najsilniejszych w Europie wygrali.

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Spotkanie: Słowenia - Białoruś
Puchar Polesie
typ 2 wynik 2-8 na plus
kurs 1,55
buk Unibet
Wczoraj miałem przyjemność częściowo oglądac meczyk gospodarzy czyli Białorusi z Danią niestety przegrany 2-4 , zaważyła 2 tercja gdzie Duńczycy popisali się dobrą skutecznością w drugiej tercji oddali 15 strzałów i 3 gole , cóż czasami trudno powiedzieć , chyba presja zaważyła i gospodarze przegrali w sumie przeważali a wynik jest jaki jest . W ilości strzałów Białoruś 38 a Dania 22 . Do tego w 3 tercji pomimo dwóch kar Duńczyków tylko jedną wykorzystali - generalnie dziś jak to się mówi mecz o wszystko.
Jest spora szansa na wygraną bo Słowenia wygląda na najsłabszą drużynę w turnieju , chociaż Słoweńcy w strzałach prawie równo 27 przy 28 Norwegów. To trochę nieskutecznie , brakuje doświadczenia. Sporo kar z jednej i drugiej strony i obie drużyny to wykorzystały - po 1 golu zdobytym w przewadze.
Jeżeli się Białorusini zmoblizują w obronie , plus będą uważać na kary to powinni łatwo ograć Słoweńców. Wiadomo że to mecz dla obu drużyn ważny ,ale gospodarzą nie wypada przegrać :wink:, licze na zdecydowaną przewage i dominację Białorusi.
tu jest link do dokładnych satystyk z meczu Białorusi z Dania
http://eihcpolesie.stats.pointstreak.com/en/boxscore.html?gameid=1455953

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
Rosja B - Holandia Over 9.5 (1,71) ✅ (9:1)

W Sanoku rozgrywany jest Euro Hockey Challenge w którym uczestniczą oprócz naszej reprezentacji także drużyny narodowe Holandii, Ukrainy oraz tzw. Rosja B. Bez wątpienia to właśnie Rosjanie są faworytami tego turnieju. Ich skład opiera się na graczach KHL, którzy pełnią rolę raczej drugoplanowe. Mimo wszystko znajdziemy w ich szeregach kilka cikawych nazwisk m.in Roman Derlyuk, Evgeny Ketov, Anton Belov czy Evgeni Skachkov. Wczoraj Rosjanie rozegrali swój pierwszy mecz w tym turnieju, a ich rywalami byli Ukraińcy. Na pewno przyzwoity przeciwnik, a mimo tego bez problemu ograli ich 7:0. Trzy bramki w tamtym meczu zdobył Igor Musatov, a bramkę i asystę zaliczył napastnik Spartaka Moskwa Roman Lyuduchin. Żadnej pracy nie miał Ivan Kasutin, ponieważ na jego bramkę Ukraińcy oddali zaledwie 7 strzałów. Dzisiaj pewnie też nie będzie miał sporo pracy, o ile wystąpi, bo być może swoją szansę otrzyma bramkarz Mettalurga Magnitogorsk Ilya Proskuryakov. Ich dzisiejszymi rywalami będą Holendrzy. Bez cienia wątpliwości można stwierdzić, że to najsłabszy zespół podczas tego turnieju. Wczoraj w meczu wieczornym przegrali z naszą reprezentacją, aż 10:1. Jedyną bramkę w tamtym meczu dla Holandii zdobył Tony Demelinne. Pytanie przed tym meczem nasuwa się tylko jedno. Ile bramek są w stanie dzisiaj strzelić Rosjanie? Skoro Polacy bez najmniejszych kłopotów zdobyli wczoraj 10 to gracze Sbornej są w stanie dzisiaj przebić ten wynik. Linia 9.5 bramki bardzo wysoka jak nawet na rozgrywki hokejowe, ale po tym co wczoraj pokazali Holendrzy jest jak najbardziej osiągalna.

Kurs z: Bet365

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
Spotkanie: Dania - Słowenia
Puchar Polesie
typ 1 wynik 3-2 po karnych niestety ..
kurs 1,58
buk Unibet
W tym turnieju Duńczycy wyraźnie się rozkręcili i widać że ich ochota na wygranie tego turnieju jest spora. Po wygranej nad gospodarzami 4-2 (Białoruś) wczoraj po karnych pokonali Norwegię , w regulaminowym czasie było 2-2 w karnych 3-1. Co charakteryzuje drużynę z Danii to że sa skuteczni mimo że oddają mniej strzałów na bramki przeciwników . W meczu z Norwegią ilość strzałów 29- 24 (Dania) , ale też potrafią wykorzystać grę w przewadze , co np. Norwedzy nie potrafili wykorzystać , a okazji było.
Słoweńcy dostali od gospodarzy lekcję hokeja i przegrali 8-2 , strzałów padło wiele bo 32 ze strony Słowenii a 38 ze strony Białorusi . Niestety skuteczność Słoweńców nie jest ich mocną stroną, plus nie wykorzystywanie gry w przewadze - co Białorusini bezlitośnie wykorzystywali. Dziś myślę że Duńczycy powinni wygrać z najsłabszą drużyną turnieju , co im pozwoli na wygranie pucharu Polesia.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Spotkanie: Norwegia - Austria
Typ: 2
Kurs: 2,4
Bukmacher: Unibet
Jest to spotkanie kolejnego turnieju z cyklu Euro Ice Hockey Challege. Oprócz tych dwóch drużyn, biorą w nim udział Węgrzy i Słoweńcy - jako gospodarz. I właśnie ten argument ma moim zdaniem duże znaczenie, bowiem austriaccy hokeiści świetnie znają specyfikę lodowiska w Jesenicach (to tutaj rozgrywane będą spotkania) na którym wszystkie drużyny z EHL liga grają przeciwko drużynie Accroni. Warto spojrzeć również na formę austriackiej drużyny w tych rozgrywkach. Podopieczni Billa Gilligana świetnie rozpoczęli Euro Ice Hockey Challege, wygrywając pierwszy turniej na Węgrzech około miesiąca temu. Wtedy odprawili z kwitkiem ówczesnych gospodarzy 3:1, Japończyków 4:0 oraz silną reprezentację Francji 4:3. Zatem, apetyt rośnie, a szansa na końcowy triumf w tych rozgrywkach jest dość duża, o czym dość głośno mówią działacze federacji, mobilizując w ten sposób swoich zawodników.W ostatnich latach nastąpiła świetna promocja austriackiej ligi. Drużyny znalazły dobrych sponsorów i przez to mogą pozyskiwać wielu doskonałych graczy z zza oceanu. Konkurencja w drużynach klubowych wzrosła, przez co również poziom gry austriackich hokeistów, którzy mogą uczyć sie od najlepszych. Procentuje to w kadrze, gdzie spisują się znakomicie (jak do tej pory). Myślę, że siła drużyny przełoży się w spotkaniu z Norwegią, która nie pokazała w tych rozgrywkach nic ciekawego. Miesiąc temu na turnieju na Węgrzech ulegli wysoko Białorusi 2:5, 2:3 (pen) Duńczykom a zdołali pokonać Słoweńców 3:1. Forma jak widać, słaba, ale to było miesiąc temu. Norwegowie grać potrafią i tanio skóry nie sprzedadzą. Nie mniej jednak, więcej atutów ma reprezentacja Austrii, w której nie zabraknie znanych nazwisk z EHL ligi.
Skład na turniej w Słowenii:

Kurs na Austrię spory i myślę, że warto skorzystać ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Słowenia - Węgry 1,55 2:0 ✅
Bukmacherzy Tobetu chyba jeszcze śpią, bo przykładowo w Bet365 kurs na Słoweńców jest 1,27.
Mecz rozgrywany właśnie w Słowenii i jeszcze należy dodać do tego, że zespół Węgier mocno osłabiony, skład ma zostać uzupełniony młodymi zawodnikami. Dlatego stąd jest taki niski kurs u niektórych buków.
http://translate.google.pl/translate?js=n&amp;prev=_t&amp;hl=pl&amp;ie=UTF-8&amp;layout=2&amp;eotf=1&amp;sl=hu&amp;tl=pl&amp;u=http%3A%2F%2Fwww.icehockey.hu%2Findex.php%3Fpg%3Dnews_4_2002

S 13

shpongled

Użytkownik
Najdziwniejsza sytuacja w moim bukmacherskim życiu.Obstawiłem średnią tasiemkę 20/420 - piłka jakim cudem weszła, został hokej Słowenia Węgry.Dałem -1.5 na Słowenię...skończyło się 1-0.Tak przynajmniej podały lajwskory.Lekki dół, sprawdzam chwilę temu inne wyniki i co widzę - Słowenia - Węgry 2-0, wszystkie lajwskory + nawet strona federacji Węgierskiej.
Obstawiałem w sportingbecie - sprawdzam, zakład przegrany,Napisałem odwołanie , mam nadzieje że nie będą kręcić wałków choć sportingbet nie jest zbyt dobrze oceniany.Mam nadzieje że kasa będzie ale z czymś takim jeszcze się nie spotkałem.Żeby wszystkie lajwskory zakończyły mecz na 1-0 a po dopiero kilku godzinach zmieniły.Rozumiem błąd chwilowy ale taka kilkugodzinna wtopa?

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Szwajcaria - Dania -&gt; Under 5,5 goals [2.11][Pinnacle] ✅
Towarzyski turniej w Szwajcari w którym zmierzą się dziś ekipy Helwetów i Duńczyków. Obie kadry zagrają w optymalnych składach, oczywiście bez graczy z NHL ale to normalne w tej części sezonu. Duńczycy to jak już nie raz powtarzałem zespół który poczynił największe postępy w ostatnich latach - długofalowe szkolenie młodzieży przynosi im już niesamowite rezultaty a w przyszłych rocznikach powinno być jeszcze lepiej. Szwajcarzy także z sukcesami radzą sobie na największych międzynarodowych imprezach. Co najważniejsze obie drużyny dużo większą wagę przywiązują do obrony własnej bramki a dopiero później myślą o strzelaniu goli przeciwnikom. I tak, Szwajcarzy w ostatnim dużym turnieju czyli Pucharze Niemiec (listopad) zanotowali same undery mimo, że mierzyli się z zespołami pokroju Kanady czy Niemiec a więc ściśle rzecz biorąc mega bramkostrzelnymi. Duńczycy wyszkolili sobie bardzo dobrych bramkarzy jak Andersson czy Nielsen i także z tego korzystają, w ostatnim turnieju z cyklu Euro Ice Hockey Challange najwyższa liczba bramek jaką stracili to dwie. Dzisiejsi gospodarze parę dni temu męczyli się ze strzelaniem bramek Francji, która jest potencjalnie ekipą o klase gorszą niż Dania.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Najdziwniejsza sytuacja w moim bukmacherskim życiu.Obstawiłem średnią tasiemkę 20/420 - piłka jakim cudem weszła, został hokej Słowenia Węgry.Dałem -1.5 na Słowenię...skończyło się 1-0.Tak przynajmniej podały lajwskory.Lekki dół, sprawdzam chwilę temu inne wyniki i co widzę - Słowenia - Węgry 2-0, wszystkie lajwskory + nawet strona federacji Węgierskiej.
Obstawiałem w sportingbecie - sprawdzam, zakład przegrany,Napisałem odwołanie , mam nadzieje że nie będą kręcić wałków choć sportingbet nie jest zbyt dobrze oceniany.Mam nadzieje że kasa będzie ale z czymś takim jeszcze się nie spotkałem.Żeby wszystkie lajwskory zakończyły mecz na 1-0 a po dopiero kilku godzinach zmieniły.Rozumiem błąd chwilowy ale taka kilkugodzinna wtopa?
Bramka wpadła na 10 sekund przed końcemn do pustej bramki, ale chyba były problemy z oficjalnym livescorem. W razie problemów ze sportingbet masz link:

http://eihcsite.stats.pointstreak.com/boxscore.html?gameid=1473687

Wcześniej z tym livescorem był problem, więc może dlatego sportingbet cały czas miał zły wynik.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Austria - Węgry 1,55 3:2 ✅
O Węgrach pisałem już wczoraj. Skład mają mocno okrojony.
Do tego dość niedawno bo 14 listopada Austria wygrała 3:1 właśnie z Węgrami. Jeszcze w 2010 w kwietniu też wygrali 3:2.
Jeszcze napiszę, że bukmacherzy w niektórych bukach znowu śpią. Przed chwilą kurs w tobecie na to spotkanie był 1,60 ,a już powoli spada w dół. Dla porównaniu w Bet365 jest 1,23 na Austrię.

michal1090 1,7K

michal1090

Użytkownik
na szybko bo mecz za 35 min.
Kazachstan - Rumunia.
Co tu dużo pisać , oba zespoły dzieli kilka klas. Po prostu przepaść. Kazachstan z bardzo ciekawym składem , wielu zawodników z bardzo silnej rosyjskiej KHL bądz jej rezerw. Wczoraj spokojna wygrana 3-1 z Polską. Dziś grają z Rumunią , która nie jest w stanie zaskoczyć po prostu niczym. Wczoraj dostali na spokojnie 7-0 od Ukrainy a mogło być zdecydowanie więcej , to co zrobi Kazachstan ? Na lajcie powinni wygrać 12-13 golami przewagi jak tylko zagrają swoje i nie zlekceważą aż tak reprezentacji Rumunii.
Typ : over 8.5 @ 1.85 || 7/10 Betsson

bludek 367

bludek

Użytkownik
Austria - Węgry 1,55

Do tego dość niedawno bo 14 listopada Austria wygrała 3:1 właśnie z Węgrami. Jeszcze w 2010 w kwietniu też wygrali 3:2.
Jeszcze napiszę, że bukmacherzy w niektórych bukach znowu śpią. Przed chwilą kurs w tobecie na to spotkanie był 1,60 ,a już powoli spada w dół. Dla porównaniu w Bet365 jest 1,23 na Austrię.
1.23 to był kurs na zwycięstwo (ew. dogrywka i karne). Źle spojrzałeś. W tej chwili jest 1.21 na zwycięstwo i 1.4 na zakład 1X2.

edit: chodziło mi o zaznaczony fragment. Kurs 1.23 w bet365 był na ML, a w Tobet nie ma ML na ten mecz tylko 1X2.

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Austria - Węgry 1,55
AKA SHAKAL ma rację. Na Tobecie cały czas 1.55. Na nasze szczęście zawsze tam buki są zamotane;p Dlatego też ostatnio wyłącznie gram na Tobecie:)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Dziś grają z Rumunią , która nie jest w stanie zaskoczyć po prostu niczym. ... to co zrobi Kazachstan ? Na lajcie powinni wygrać 12-13 golami przewagi
Trafiłeś Michał z tym 12-13. Tylko bez jedynek ???? bo mecz skończył się wynikiem 2:3.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
EURO ICE HOCKEY CHALLENGE 2011/2012

Dzisiaj z Euro Hokeja ciężkie mecze moim zdaniem. Mam niby 3 pozycje, ale do żadnej nie jestem mocno przekonany. Wspaniały mecz zagrali wczoraj hokeiści Słowenii... Czy aby na pewno? A może beznadziejny mecz Białoruś? No właśnie, nie wiadomo jak to odbierać gdy człowiek meczu nie widział. Patrząc na dzisiejsze kursy w meczu Dania - Słowenia, można by rzec promocja na Słoweńców, kurs 3,0 tylko brać. Ale to taka podpucha, Dania też zagrała beznadziejnie i dzisiaj myślę będzie mała rehabilitacja, z kolei jeśli Słoweńcy zagrali wczoraj &quot;mecz życia&quot; to ciekawe czy dzisiaj też tak dobrze zagrają? No właśnie, za dużo tych niepewnych czynników, za mało informacji aby móc przeanalizować dzisiejsze mecze. Mimo wszystko pozycję (+1,5) Słowenia @ 1,5 SB uważam za całkiem dobrą i godną gry, bo przecież obie drużyny prezentują podobny poziom, kwestia tylko formy czy dyspozycji dnia. Formą błysnęli wczoraj Słoweńcy stad typ w ich stronę ⛔ 0-3

Polska - Rumunia. Chyba z naszym hokejem jest naprawdę źle, skoro naszą drużynę stać tylko na pojedynki z Rumunią, Holandią czy Chorwacją. Brakuje nam spotkań z silniejszymi rywalami - Węgrami, Wielką Brytanią, Ukrainą, Francją. A może to idzie w innym kierunku? Może wspomniana Rumunia nie jest już na tyle słabą drużyną aby gładko z Nami przegrać? Skłaniałbym się właśnie do takiej oceny drużyn. Rumuni to nie drużyna która dostawała baty w postaci 10-0. Ostatnio bardzo poprawili grę obronną, a bolesne wysokie porażki kończą się. W ubiegłym roku, w grudniowym Challengu Rumuni dobrze zaprezentowali się z naszą kadrą przegrywając tylko 3-1. Również na tym turnieju Rumuni zrobili mega sensacje pokonując Kazachów 3-2. Ciekawe jak ich gra wygląda po roku? Polacy niedawno grali 2 towarzyskie spotkania z Francją. Wiadomo, przeciwnik dużo lepszy niż Rumuni, ale jakoś nie wierzę że Nasi chłopcy rozbiją w pył ekipę z Bałkanów. Ostatnie mecze reprezentacji to jednak duża nieporadność gry. Juz nie pamiętam kiedy Polska pewnie pokonała rywala. Chyba to była Estonia (8-3) z kwietniowych MŚ I Dywizji. To byłoby na tyle. Bardziej jestem skłonny typować w stronę doga, niż myśleć nad solidnym handi ku naszym hokeistom. Polecam zatem (+3,5) Rumunia @ 2,1 SB
⛔ 0-9
Totalnie nieudany kupon, zupełnie nie trafiłem z analizą. Jeśli ktoś korzystał mogę go tylko przeprosić
http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_26773b_1413

S 2K

szatan666

Użytkownik
[Hokej]Słowacja – Białoruś 16.12.2011 godzina 16:45
Typ: Słowacja

Kurs: 2,00

Buk: betclic
Stawka: 5/10
Analiza: W listopadzie był rozgrywany turniej o puchar Niemiec, wtedy sam nie wierzyłem w siłę składu który został powołany przez selekcjonera Słowacji. Pamiętam że w pierwszym spotkaniu postawiłem przeciwko naszym sąsiadom którzy grali ze Stanami Zjednoczonymi. Mecz zakończył się porażką USA 0-2, następnie Słowacja wygrała z gospodarzami ówczesnego turnieju – Niemcami 6-3, aby w ostatnim meczu wywalczyć trofeum dzięki wygranej 2-1 z Szwajcarią. W tym samym czasie Białoruś brała udział w turnieju który odbywał się w Słowenii. Wszystkie trzy spotkania przegrali odpowiednio: Słowenia 0-6 , Rosja B 1-4 i Dania 2-8. Mój znajomy ze Słowacji twierdzi że teraz jego ojczysty kraj ma nawet silniejszą ekipę i dzisiaj powinni sobie poradzić w regulaminowym czasie z Białorusią. Typ wydaje mi się dość pewny, stąd taka stawka. Powodzenia

Do góry Bottom