>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sposoby gry live!

krajzicinek 0

krajzicinek

Użytkownik
ciekawe czy za 5 sekund ci sie kupon wczyta... o_O co za ludzie...swoją drogą na live`ach buki zarabiają najwięcej...oczywiscie Bwin i Bet365 gdzie oferta jest największa...ludzie przewalają sporo kasy, ja sam przegrałeem kiedyś około 600 zł ale nadrobiłem to 3 miechy temu z nawiązką i już live nie tykam...dla mnie zwykłe matactwo ze strony buka (czytaj kurs)...pozdro

P 1

premi

Użytkownik
istnieje jakies 5-10 sek pozniej znika ????
Kolega chyba nie wie co to surebet - tego typu zakład ma być obstawiany przed spotkaniem a czekanie na livie na przebieg spotkania i oczekiwania na kurs to nie surebet. Kilka osób na forum chyba przyzna mi chyba rację że surebet na live nie istnieje...

G 46

ghs

Użytkownik
Premi, oczywiście, że istnieje. Kto pisze o oczekiwaniu na kurs? Obstawiasz jedną stronę np. po kursie 1.50 i drugą stronę 3.20. Oczywiście robisz to możliwie równocześnie u dwóch różnych buków.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
dokładnie ghs, jeśli 5s to czasami mało to stawiasz najpierw u tegu buka gdzie kurs bedzie spadał a pozniej kontrujesz w drugim gdzie kurs bedzie rósł wraz z upływem minut w meczu.główkowanie nie boli ????

P 1

premi

Użytkownik
Ghs masz rację jednak tam gdzie gram na live spotkałem się z akceptowaniem kuponu i kurs się zmieniał (a może to ja miałem takiego pecha...)

Jasiek to co piszesz to już chyba trochę tradingiem się robi a nie surem albo nie potrafię czytać ze zrozumieniem :-?

G 46

ghs

Użytkownik
Ghs masz rację jednak tam gdzie gram na live spotkałem się z akceptowaniem kuponu i kurs się zmieniał (a może to ja miałem takiego pecha...)
Ja już parę razy miałem tak, że obstawiałem takiego surka under/over 1,5 — 5 sekund po kliknięciu obu zakładów under 1,5 zaakceptowany, w 6 sekundzie po kliknięciu pada bramka na 2-0, więc w 7 sekundzie over 1,5 odrzucony. No ale ryzyko istnieje zawsze, nawet odstawiając tradycyjnie przed meczem możesz zaliczyć wtopę.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Jasiek to co piszesz to już chyba trochę tradingiem się robi a nie surem albo nie potrafię czytać ze zrozumieniem :-?
wlasnie nie chodzi o trading po prostu jak obaj bukmacherzy wystawili kursy to logiczne że jeden niedługo wzrośnie a drugi będzie spadał, dłatego mimo że trzeba obstawiać oba zakłady równoczesnie to najpierw lepiej obstawić tam gdzie spodziewamy sie ze kurs spadnie zaraz i zniknie surebet, a jesli buk proponuje zmiane kursu przy zawieraniu zakladu to lepiej odrzucic ;] najlepiej robic to na dwa kompy w dwie osoby ;] ja zainteresowałem sie tym po tym jak ghs napisał co nie co o tym, i codziennie jak patrzyłem to udawało się praktycznie znaleźć surka ale jest to troche monotonne dlatego czekam na program który zrobi to za mnie

Do góry Bottom