Robert Kubica :spokodfhgfh:
i to jeszcze Polsat ???? Mnie najbardziej rozbawil Czerkawski te jego zdziwienie ???? . Troche szkoda czwoki podwojnej, no i myslalem ze to Majewski bedzie na drugim miejscu. Rzeczywiscie dziwi brak Adamka w "10"Należy pogratulować ludziom odpowiedzialnym za kampanię marketingową F1 w Polsce, przyniosła ona pełny sukces. Mam nadzieje ze w koncu zmienią nazwę plebiscytu na "Najpopularniejszy sportowiec roku"
egzakliRobert Kubica ! dziękujemy :**
właśnie nie rozliczyli, a już myślałem, że sobie ligę hiszpańską dziś zagram ????rozliczyło wam już gamebookers?
ale cyrk, a może czekają aż komuś minie termin wyrobienia bonusa od depozytu :-/Osoby które obstawiały w gamebookers muszą uzbroić się w cierpliwość ???? Na moje pytanie kiedy nastąpi rozliczenie, grzecznie odpowiedziano mi, że będzie to 24 stycznia czyli wtedy kiedy oficjalne źródła podadzą wynik plebiscytu na najlepszego sportowca 2008 r. Szczerze powiedziawszy nie wiem co to za "oficjalne źródła" no ale tak czy inaczej trzeba te ok 3 tyg odczekać ????
dzieki tez nie wiedziałem ???? a tak kasa juz w toku wypłaty ????Napisali 24 stycznia, jednak dzisiaj się loguje a tu niespodzianka ???? Rozliczenie nastąpiło 07 Jan 14:29 ???? Jednak GB w dalszym ciągu mnie nie zawodzi ???? Polecam