>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportowiec Roku 2008

radek03 90

radek03

Forum VIP
Należy pogratulować ludziom odpowiedzialnym za kampanię marketingową F1 w Polsce, przyniosła ona pełny sukces. Mam nadzieje ze w koncu zmienią nazwę plebiscytu na &quot;Najpopularniejszy sportowiec roku&quot;

snajper 322

snajper

Forum VIP
Należy pogratulować ludziom odpowiedzialnym za kampanię marketingową F1 w Polsce, przyniosła ona pełny sukces. Mam nadzieje ze w koncu zmienią nazwę plebiscytu na &quot;Najpopularniejszy sportowiec roku&quot;
i to jeszcze Polsat ???? Mnie najbardziej rozbawil Czerkawski te jego zdziwienie ???? . Troche szkoda czwoki podwojnej, no i myslalem ze to Majewski bedzie na drugim miejscu. Rzeczywiscie dziwi brak Adamka w &quot;10&quot;

&quot;Najpopularniejszy sportowiec roku&quot; to bylby dobry pomysl :spokodfhgfh:

socham 52

socham

Użytkownik
Osoby które obstawiały w gamebookers muszą uzbroić się w cierpliwość ???? Na moje pytanie kiedy nastąpi rozliczenie, grzecznie odpowiedziano mi, że będzie to 24 stycznia czyli wtedy kiedy oficjalne źródła podadzą wynik plebiscytu na najlepszego sportowca 2008 r. Szczerze powiedziawszy nie wiem co to za &quot;oficjalne źródła&quot; no ale tak czy inaczej trzeba te ok 3 tyg odczekać ????

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
Osoby które obstawiały w gamebookers muszą uzbroić się w cierpliwość ???? Na moje pytanie kiedy nastąpi rozliczenie, grzecznie odpowiedziano mi, że będzie to 24 stycznia czyli wtedy kiedy oficjalne źródła podadzą wynik plebiscytu na najlepszego sportowca 2008 r. Szczerze powiedziawszy nie wiem co to za &quot;oficjalne źródła&quot; no ale tak czy inaczej trzeba te ok 3 tyg odczekać ????
ale cyrk, a może czekają aż komuś minie termin wyrobienia bonusa od depozytu :-/
jak to nie jest oficjalne żródło dla nich to co nim jest?
http://www.mistrzowiesportu.pl/artykul.asp?Artykul=40887
Trzeba ich bombardować mailami, bo to śmieszne, że inne firmy już rozliczyły a oni każą czekać aż do 24 stycznia:/

socham 52

socham

Użytkownik
Napisali 24 stycznia, jednak dzisiaj się loguje a tu niespodzianka ???? Rozliczenie nastąpiło 07 Jan 14:29 ???? Jednak GB w dalszym ciągu mnie nie zawodzi ???? Polecam

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Napisali 24 stycznia, jednak dzisiaj się loguje a tu niespodzianka ???? Rozliczenie nastąpiło 07 Jan 14:29 ???? Jednak GB w dalszym ciągu mnie nie zawodzi ???? Polecam
dzieki tez nie wiedziałem ???? a tak kasa juz w toku wypłaty ????

Do góry Bottom