>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportowiec Roku 2008

unique- 32

unique-

Użytkownik
takie małe OT - to chyba jedyny zakład na , który mamy wpływ osobiście hehe :razz:

też zagłosowałem na Kubicę :spokodfhgfh:

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
no ja wiem ; ) sedziowie chyba tez moga obstawiac mecze :p albo na dane kogos innego, i wtedy to oni dopieeero maja wplyw ???? bo tutaj to jeszcze tvp bedzie jeszcze zdolna do sfalszowania wynikow : )

unique- 32

unique-

Użytkownik
no ja wiem ; ) sedziowie chyba tez moga obstawiac mecze :p albo na dane kogos innego, i wtedy to oni dopieeero maja wplyw ???? bo tutaj to jeszcze tvp bedzie jeszcze zdolna do sfalszowania wynikow : )
to TVP ma jakiś wpływ na wyniki ? hmmm

postawiłbym z 5 dyszek na win Kubicy ale jak nasza rodzima telewizja ma mieszać to się zastanowie :razz:

P 0

peney

Użytkownik
Wiadomo, ze wygra Kubica. W naszym kraju Malyszomania przerodzila sie w Kubicomanie i nie ma szans by ktos go przebil... Ja jednak zachecam do przydzielania punktow Adamkowi. Jak dla mnie to bezapelacjnie Sportowiec 2008r. Polozyl 3 razy na deski mistrza swiata. Przez wielu fachowcow, walka ta nazwana zostala walka roku. I to wszstko w Mecce boksu - USA. Oczywiscie nie byly to tak wielkie gale na jakich walczyl Golota, ale licze ze po kilku jeszcze dobrych walkach zobaczymy Tomka np. w MSG. Ponadto &quot;Góral&quot; pokonal rowniez swietnego Bella, to ta walka otworzyla mu droge do mistrzostwa swiata. Mysle ze dzieki tym dwom tak ciezkim walką, w tym jednej zakonczona zdobyciem prestizowego pasa Adamkowi nalezy sie ten tytul jak psu buda. Niestety boks nie jest w Polsce za bardzo popularny, wiec licze na przynajmniej TOP 5

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
wlasnie leciala reklama na tvp1 i skoro oni mowia ze faworytami do wygrania sa medalisci olimpijscy to kubica niestety nie wygra..
to byłby wałek roku ;p te reklamy robili przed głosowaniem jeszcze i wtedy sie może nie spodziewali że tyle osób zagłosuje na Kubice ( bo F1 nie bylo w tvp 1 ;p) były już z jakieś dwa sondaże i Kubica zdecydowanie wygrał , jeden na necie widziałem a o drugim w radiu mówili.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Te głosowanie to nie powinno się nazywać &quot;sportowiec roku&quot; tylko &quot;komercyjny sukces w sporcie roku&quot; bo prawdopodobnie wygra Kubica a chyba każdy z nas zauważył ze byli od niego lepsi reprezentanci naszego kraju w innych dyscyplinach.

midel 189

midel

Użytkownik
Te głosowanie to nie powinno się nazywać &quot;sportowiec roku&quot; tylko &quot;komercyjny sukces w sporcie roku&quot; bo prawdopodobnie wygra Kubica a chyba każdy z nas zauważył ze byli od niego lepsi reprezentanci naszego kraju w innych dyscyplinach.
Zgadzam się w 100%.
Postawiłem na Kubicę, ale szczerze mówiąc, jeżeli zwycięzcą w roku Igrzysk Olimpijskich nie zostaje złoty medalista tej imprezy, tylko (nic nie ujmuje Kubicy - broń Boże) zawodnik z najbardziej komercyjnego sportu, który na dobrą sprawę, z punktu widzenia statystyków nie osiągnął w tym roku za wiele, niestety nawet nie stanął na podium (moim zdaniem był najrówniejszym kierowcą i mimo niechęci ekipy i dużo gorszych warunków był prawie cały czas w grze o mistrzostwo) to jest to oznaka, że w polskim sporcie nie jest najlepiej . Podsumowując, jest to cios dla idei olimpijskiej, jeżeli ona jeszcze we współczesnym sporcie istnieje.

remik47 0

remik47

Użytkownik
zajawka w tvp1 &quot;... w tym roku faworytami są olimpijczycy&quot; ..........
kto tu decyduje? ludzie czy telewizja polska ?
OT: widzieliście nominowanych do telekamer? - śmiech na sali

Do góry Bottom