>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportowiec Roku 2008

nasty 12

nasty

Użytkownik
Marek Kolbowicz, Konrad Wasielewski, Michał Jeliński, Adam Korol
25,00
nie zeby jakis typeczek czy cos ale kurs spory jak na wielokrotnych zlotych medalistow mistrzostw swiata i zlotych z olimpiady ????

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Jako, że w tym roku przypadła olimpiada to na medalistów zagłosuje. Są co 4 lata, także w przyszłym roku mogą być niedocenieni i zapomnieni już. Trzeba pokazać jak Polacy doceniają to co zrobili.

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
A ja zagram sobie na Agnieche Radwanska kurs 50 hmm wyglada ciekawie a nawet bylo o niej slychac w tym roku w tv duzo to moze ludzie ja tam bede w glosowaniu dobrze usredniac

remik47 0

remik47

Użytkownik
no i spadło ( 3.25 ---&gt; 2.40 ) bo spaść musiało ;)
ja zdążyłem ????
niezdecydowani grać ! bo bedzie dalej spadać tak czy siak ;)

michau 84

michau

Forum VIP
Swoją drogą może dziś się nieco zmienic sytuacja gdy Adamek zdobędzie mistrza ;)

Narazie jest 50, zobaczymy co się stanie jak wygra walkę.

remik47 0

remik47

Użytkownik
Ja myśle, że my tutaj jako ci którzy interesują sie sportem bardziej od przecietnego &quot;Kowalskiego&quot; mozemy sie sprzeczać kto ma większe osiągnięcia i komu bardziej się ten tytuł należy.
Glosować będą ludzie czytający PS (zakładamy ze są w temacie) ale także telwidzowie chyba przez cały tydzień przed rozstrzygnieciem. Głos telewidza na 1 kandydata daje mu 5pkt (przez normalny kupon różnica między kolejnymi to 1pkt) Tutaj myślę, że Kubica będzie miał mocną przewagę nawet jeśli prze kupony PS jej nie osiągnie.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Przeważnie wygrywają pojedyncze osoby a nie zespoły?
Do tego dążę. Majewski lepszy niż wioślarze, bo wygrał w sporcie indywidualnym? :/
Dziwi mnie takie podejście. Może czas zmienić to &quot;przeważnie&quot; ????

P 0

pavlinho

Gość
Do tego dążę. Majewski lepszy niż wioślarze, bo wygrał w sporcie indywidualnym? :/
Dziwi mnie takie podejście. Może czas zmienić to &quot;przeważnie&quot; ????
Dla mnie cenniejsze jest złoto drużynowe niż złoto pojedynczego zawodnika. Niestety w polskich plebiscytach &quot;przeważnie&quot; wygrywają pojedyncze osoby. Nie pamiętam kiedy ostatnio wygrała drużyna w takim plebiscycie...

D 0

daniel999

Użytkownik
IMO wygra Majewski. Przecietny Polak nie zauwazy roznicy miedzy tym sezonem Kubicy, a poprzednim. A zloto olimpijskie od razu wzbudza uwage.

remik47 0

remik47

Użytkownik
IMO wygra Majewski. Przecietny Polak nie zauwazy roznicy miedzy tym sezonem Kubicy, a poprzednim. A zloto olimpijskie od razu wzbudza uwage.
ja myślę, że przeciętny Polak interesujący się choć trochę sportem (zakładam ze tylko tacy będą głosować) widzi dużą róznicę między tym sezonam a poprzednim sezonem kubicy. w mediach po każdym wyścigu media trąbiły o jeździe Roberta, kiedy wygrał GP Kanady kibice oszaleli. miał bardzo dużo dobrych wyników i utrwalił się w pamięci Polaków ponieważ słyszeli o nim srednio co 2 tygodnie + artykuly w gazetach itp.
o olimpijczykach było głosno tylko po zdobyciu złotego medalu później już sie o tym za dużo nie mówiło. Kubica najbardziej ze wszystkich kandydatów wrył się w pamięć Polaków

U 0

untraceable

Użytkownik
ta raczej kubica easy zasługuje zeby byc wyrozninym, słyszałem nawet ze do mc laren przechodzi w nastepnym sezonie,niemieckie donki na za wiele () mu nie pozwoliły w tym sezonie ,te ciagłe zmiany taktyki,i wogole stawiali na piedestał tego drugiego z bmw a kubica nie mogł poszalec ale oby w mclarene sie zmieniło

snajper 322

snajper

Forum VIP
ta raczej kubica easy zasługuje zeby byc wyrozninym, słyszałem nawet ze do mc laren przechodzi w nastepnym sezonie,niemieckie donki na za wiele () mu nie pozwoliły w tym sezonie ,te ciagłe zmiany taktyki,i wogole stawiali na piedestał tego drugiego z bmw a kubica nie mogł poszalec ale oby w mclarene sie zmieniło
Gosciu gdzie Ty takie glupstwa czytales? Chyba na onecie. Co do plebiscytu. Nie ma opcji, wygra bez dwoch zdan R. Kubica :spokodfhgfh: a nagrode odbierze jego ojciec :jezora:

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Gosciu gdzie Ty takie glupstwa czytales? Chyba na onecie. Co do plebiscytu. Nie ma opcji, wygra bez dwoch zdan R. Kubica :spokodfhgfh: a nagrode odbierze jego ojciec :jezora:
Za Małysza, nagrodę odbierała żona, za Kubicę będzie (?) ojciec. Co to za plebiscyt... Skończyła się era Otylii i Małysza, więc teraz czas na 3 trofea z rzędu Roberta :]

remik47 0

remik47

Użytkownik
ciekawe ilu z nas zagrało grubo na Kubike ???? troche szkoda by było dostać takiego zbiorowego kopa w ... na początek roku ;)

Do góry Bottom