A tylko dwa złote medale były?Złoto chyba cenniejsze i bardziej doceniane od srebra czy brązu?
Przeważnie wygrywają pojedyncze osoby a nie zespoły?A tylko dwa złote medale były?
Do tego dążę. Majewski lepszy niż wioślarze, bo wygrał w sporcie indywidualnym? :/Przeważnie wygrywają pojedyncze osoby a nie zespoły?
Dla mnie cenniejsze jest złoto drużynowe niż złoto pojedynczego zawodnika. Niestety w polskich plebiscytach "przeważnie" wygrywają pojedyncze osoby. Nie pamiętam kiedy ostatnio wygrała drużyna w takim plebiscycie...Do tego dążę. Majewski lepszy niż wioślarze, bo wygrał w sporcie indywidualnym? :/
Dziwi mnie takie podejście. Może czas zmienić to "przeważnie" ????
ja myślę, że przeciętny Polak interesujący się choć trochę sportem (zakładam ze tylko tacy będą głosować) widzi dużą róznicę między tym sezonam a poprzednim sezonem kubicy. w mediach po każdym wyścigu media trąbiły o jeździe Roberta, kiedy wygrał GP Kanady kibice oszaleli. miał bardzo dużo dobrych wyników i utrwalił się w pamięci Polaków ponieważ słyszeli o nim srednio co 2 tygodnie + artykuly w gazetach itp.IMO wygra Majewski. Przecietny Polak nie zauwazy roznicy miedzy tym sezonem Kubicy, a poprzednim. A zloto olimpijskie od razu wzbudza uwage.
Gosciu gdzie Ty takie glupstwa czytales? Chyba na onecie. Co do plebiscytu. Nie ma opcji, wygra bez dwoch zdan R. Kubica :spokodfhgfh: a nagrode odbierze jego ojciec :jezora:ta raczej kubica easy zasługuje zeby byc wyrozninym, słyszałem nawet ze do mc laren przechodzi w nastepnym sezonie,niemieckie donki na za wiele () mu nie pozwoliły w tym sezonie ,te ciagłe zmiany taktyki,i wogole stawiali na piedestał tego drugiego z bmw a kubica nie mogł poszalec ale oby w mclarene sie zmieniło
Za Małysza, nagrodę odbierała żona, za Kubicę będzie (?) ojciec. Co to za plebiscyt... Skończyła się era Otylii i Małysza, więc teraz czas na 3 trofea z rzędu Roberta :]Gosciu gdzie Ty takie glupstwa czytales? Chyba na onecie. Co do plebiscytu. Nie ma opcji, wygra bez dwoch zdan R. Kubica :spokodfhgfh: a nagrode odbierze jego ojciec :jezora: