>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportowiec Roku 2008

remik47 0

remik47

Użytkownik
Bardzo zaciekawiła mnie opcja obstawiania zwycięzcy plebiscytu Przeglądu Sportowego na sportowca roku 2008 (w Unibecie).
Mimo, że mieliśmy kilku złotych medalistów na olimpiadzie to chyba nikt nie ma wątpliwości kto przez większą część roku gromadził przed telewizorami miliony Polaków ????
Robert Kubica
3,25

Tomasz Majewski
4,50

Leszek Blanik
5,00

Jakub Błaszczykowski
5,00

Tomasz Gollob
5,00

Paweł Brożek
7,50

Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski
25,00

Marek Kolbowicz, Konrad Wasielewski, Michał Jeliński, Adam Korol
25,00

Piotr Małachowski
25,00

Tomasz Adamek
50,00

Szymon Kołecki
50,00

Justyna Kowalczyk
50,00

Mateusz Kusznierewicz/Dominik Życki
50,00

Agnieszka Radwańska
50,00

Maja Włoszczowska
50,00

Jacek Czachor
100,0

Paweł Korzeniowski
100,0

Natalia Partyka, Xu Jie
100,0

Monika Pyrek
100,0

Paweł Rańda, Miłosz Bernatajtys, Bartłomiej Pawełczak, Łukasz Pawłowski
100,0

Tomasz Sikora
100,0

Adam Wiercioch, Tomasz Motyka, Radosław Zawrotniak, Robert Andrzejuk
100,0

Agnieszka Wieszczek
100,0

Aneta Konieczna, Beata Mikołajczyk
200,0

Justyna Mospinek
200,0

Kurs 3,25 jest baaardzo kuszący i chyba nikt nie ma wątpliwości , ze im bliżej rozstrzygnięcia plebiscytu tym mocniej będzie spadał ;)

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
No wreszcie jakiś ciekawy temat ???? Kubica i wszystko jasne. Po prostu jest tak popularny, że nie widzę innej możliwości żeby ktoś inny wygrał . Taki kurs miodzio myślę, że warto zaryzykować nawet grubiej.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Tomasz Golloooob ???? Jak tylko kibice żużlowi się zjednoczą to wygra ;-)
A tak na serio kursidło na Kubicę bardzo atrakcyjne ...

S 11

support75

Użytkownik
zaklad wazny jest do 2008-12-27 12:00
a kiedy jest ogoloszenie wynikow tj gala ?

edit:

Głosować można od soboty 29 listopada czytelnicy za pomocą kuponów z „Przeglądu Sportowego”, a także internauci będą mogli typować swoje „10”. Od 27 grudnia będzie można głosować również za pomocą SMS. Wyniki plebiscytu poznamy 3 stycznia 2009 roku na Gali Mistrzów Sportu. W poprzedniej edycji zwyciężył Adam Małysz.

matys_20 0

matys_20

Użytkownik
Dziwi mnie brak w tym gronie Andrzeja Gołoty, no ale cóż ???? Na poważnie Robert poza wszelką konkurencją, jeszcze Gollob osobiście dla mnie może z nim powalczyć...

radek03 90

radek03

Forum VIP
Obiektywnie powinien wygrać Balnik albo Majewski, złoto na IO to wielkie osiągnięcie, ale pewnie ludzie wybiorą bardziej komercyjny sport, F1 i Kubice.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
tak sobie myslalem na ile podchodzic do takich typow zakladow, kusi mnie zagranie bardzo grubo, ale z drugiej strony nie interesowalem sie plebiscytem wczesniej i nie wiem kto to kupuje i tam glosuje. Jak mozna glosowac w necie? trzeba na kubice zagrac i wszyscy zaglosujemy na niego ????

celahim 4

celahim

Użytkownik
O ile sie nie myle, to trzeba kupic gazete, w ktorej sa kupony do wyciecia i wyslac do ich redakcji. Przynajmjniej zawsze tak bylo w &quot;Sporcie&quot;, a nie jestem pewien, czy to nie jest laczony plebiscyt tych dwoch gazet

S 11

support75

Użytkownik
pisałem troche wczesniej, ale napisze raz jeszcze...

Głosować można od soboty 29 listopada czytelnicy za pomocą kuponów z „Przeglądu Sportowego”, a także internauci będą mogli typować swoje „10”. Od 27 grudnia będzie można głosować również za pomocą SMS. Wyniki plebiscytu poznamy 3 stycznia 2009 roku na Gali Mistrzów Sportu. W poprzedniej edycji zwyciężył Adam Małysz.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Zasady Plebiscytu:

* Użytkownik w celu wzięcia udziału w Plebiscycie musi zarejestrować na stronie http://www.mistrzowiesportu.pl swój adres e-mail, podając dodatkowo imię, nazwisko, miejscowość, numer telefonu, pełny adres (miejscowość, ulicę, nr domu i mieszkania, kod pocztowy).
* Po dokonaniu rejestracji użytkownik otrzymuje na podany przy rejestracji adres e-mail wiadomość z linkiem, w który użytkownik musi kliknąć, aby potwierdzić swoją rejestrację. Link uprawnia do oddania jednego głosu w Plebiscycie. Link jest generowany automatycznie w chwili rejestracji adresu e-mail i może zostać wykorzystany w dowolnym czasie trwania głosowania.
* Po kliknięciu w link aktywacyjny, który znajduje się w wysłanej przez system wiadomości użytkownik otrzymuje dostęp do ankiety z 10. polami, w każdym do uzupełnienia z listy &quot;25&quot; nominowanych.
* Użytkownik układa własną &quot;10&quot; z listy &quot;25&quot; nominowanych.
* Głos jest ważny, gdy dla każdego miejsca, w polach od 1 do 10, użytkownik wybierze innego sportowca z listy &quot;25&quot; nominowanych
* Jeden głos dostarcza wymienionym w nim sportowcom sumy pięćdziesięciu pięciu punktów według kolejności: 1. miejsce - 10 pkt.; 2. miejsce - 9 pkt.; 3. miejsce - 8 pkt.; 4. miejsce - 7 pkt.; 5. miejsce - 6 pkt.; 6. miejsce - 5 pkt.; 7. miejsce - 4 pkt.; 8. miejsce - 3 pkt.; 9. miejsce - 2 pkt.; 10. miejsce - 1 pkt.
* Każdy z głosujących poprzez Internet może oddać swój głos raz w ciągu trwania Plebiscytu.

celahim 4

celahim

Użytkownik
no to panowie wszyscy glosujemy na Kubice, i mamy peFFke z kursem 3,25 :jezora:
i mysle, ze nalezy sie spieszyc, bo kurs napewno sporo spadnie ;-)

remik47 0

remik47

Użytkownik
ale wyłapałem bonusa co :spokodfhgfh:
czekam na zaksiegowanie kasiorki tak ze spokojnie z typowaniem zeby za szybko kursik nie poleciał :p

P 0

pavlinho

Gość
Widzę że aż roi się w tym plebiscycie od siatkarzy...
Patrząc na olimpiadę Majewski i Blanik.
Patrząc na komercję to Kubica.
Patrząc na lidera polskiej reprezentacji w piłce nożnej to Jakub Błaszczykowski.
A ja bym chciał żeby wygrał Gollob albo Kołecki. ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ogladajac raz sportowy wieczor na TVP info znaFFcy z tejze stacji(korzeniowski i jeszcze jakis koles) mowili ze dla nich fawortami sa medalisci z pekinu. Wiadomo ze Korzeniowski jest wysoko posoawiony w TVP wiec moze zrobic jakas ustawke wlasnie na medalistow;)
A tak na serio to tez bym gral na Kubice i wedlug mnie on wygra

Do góry Bottom