>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportingbet - zakład bez ryzyka [do 150 zł]

celahim 4

celahim

Użytkownik
Ja wczoraj postawilem i mi nie weszlo niestety ( Lech) i czekam teraz na zwrot. Koles na live czacie powiedzial, ze kase dopisuja po 48 godzinach od rozliczenia zakladu.

Q 0

quo87

Użytkownik
Sam chcialem skorzystac ale kupon na szczescie siadl i pare groszy jestem w plus bo normalnie pewnie bym nie stawial. Wiec dzieki za przypomnienie o promo (daje glowe sobie uciac ze dostalem na maila to i zignorowalem):spokodfhgfh:

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Ja tez dostałem kase na następny dzien ale najbardziej zdziwiła mnie sytuacja przy wypłacie :
dzisiaj rano (niedziela) wypłaciłem kase na mb i kase mialem na koncie po kilku minutach ????

luki86 3

luki86

Użytkownik
Dzisiaj mi wpłynęła po raz pierwszy kasa na konto w Sportingbecie. Żeby skorzystać z tej promocji i puścić za 30 zł to muszę gdzieś pisać maila albo coś, że korzystam z tej promocji czy po prostu bez niczego postawić za 30 od razu? Z góry dzięki za odp

A 2

algorytm

Użytkownik
Sam chcialem skorzystac ale kupon na szczescie siadl i pare groszy jestem w plus bo normalnie pewnie bym nie stawial. Wiec dzieki za przypomnienie o promo (daje glowe sobie uciac ze dostalem na maila to i zignorowalem):spokodfhgfh:
\
podobnopromocja zostala zle przetlumaczona na jezy polski i nie liczy sie 1 kupon tylko obojetnie ktorys pierwszy nie trafiony kupon za stawke do 150 pln ???? info z innego forum

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
liczy sie pierwszy kupon , wiec promo ci przepadnie...
Wcele mu nie przepadnie gadałem na ten temat z supportem
Miałem za jakies drobne zagrany mecz piłki nożnej+MLB i powiedzieli że moge śmiało korzystać że liczy sie kupon z samej piłki nożnej

PS:jednak niech każdy skontaktuje sie przed takim ruchem z Chatem

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Mam pytanko, jak dostalem zwrot ze sportingbet 150 pln, to moge sobie grac kupony tymi pieniedzmi? Czy musze koniecznie grac single z kursem 2.0 lub wyzszym ( lub jednego singla) .
I teraz jak bym naprzyklad z tych 150 zrobil 500, ale kuponami, to jak to potem mam obrocic, musze zagrac przykladowo za 500 singiel z kursem 2.0 lub wyzszym, lub 5 singli po 100 z kursem 2.0 lub wyzszym? Czy tylko za 150 kupon z singlem 2.0?
Sory za zamot, zna ktos moze odpowiedz na to pytanie?
ps. glownie chodzi mi o to jak wyglada sprawa z obrotem, jesli dojde do 500 pln naprzyklad ale z mniejszym kursem singli na kuponie.

S 11

support75

Użytkownik
wiem glupie pytanie, ale musze zapytac.
gram kupon kurs 1.5 za 150 zł. przegrywam
dostaje 150 zł od sportingbet. Stawiam kupon po kursei 2.0 - wygrywam.
na koncie do wyplaty mam 150 zł czy 300 zł

M 0

mkiller

Użytkownik
wczoraj psotawilem swoj pierwszy zaklad w sposrtingbet od dluzszego czasu. zaklad skladal sie z 3 meczy lig, ktore sa objete promocja. niestety kupon okazal sie przegrany ( Ajax wrr )

Nie otrzymalem jeszcze zwrotu od sportingbet. Rozumiem, ze mzoe to wynikac dlatego, ze jest weekend. Nie mniej jednak trzeba wysylac maila z prosba o porzyznanie bonusa? Przy obrocie ozna stawiac kupony o AKo wiekszym niz 2.0 czy single?

M 0

mkiller

Użytkownik
Wcele mu nie przepadnie gadałem na ten temat z supportem
Miałem za jakies drobne zagrany mecz piłki nożnej+MLB i powiedzieli że moge śmiało korzystać że liczy sie kupon z samej piłki nożnej
nie dostalem zwrotu, bo pierwszy kupon w sierpniu zostal rozliczony jako wygrany. dodam ze w calosci byl na US Open. kontaktowalem sie z live chatem i podobno kwalifikowalem sie do przyznania bonusu, pozniej juz jednak nie. sick^^

Do góry Bottom