>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportingbet - zakład bez ryzyka [do 150 zł]

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
k..... jak czytam pytania niektorych tu obecnych to zastanawiam sie jak mozna stawiac na mecze rozumiec bukmacherke jesli nie rozumie sie takiego banalu &quot;pierwszy do ch....zaklad ma byc nieudany&quot; pisze jak byk no ale lepiej czas poswiecic widocznie na pisanie posta z tepym pytaniem niz przeczytanie kilku linijek regulamin promocji..no coz RECE OPADAJA????????

do kasacji:kwasny4565:

P 58

pyzza

Użytkownik
Dokładnie. Ja dla wszystkiego się zapytałem czy tylko o te wyszczególnione chodzi no a support odpisał, że wszystko moze być, aby tylko z europejskiej nogi ;]

fito85 0

fito85

Użytkownik
a Beitar Jezrozolima jak traktować? :p

Ani kulturowo, ani geograficznie, ani politycznie nie jest to miasto europejskie-jedynie co je kwalifikuje, to fakt, że Izrael należy do UEFA. Bardziej sensownie byłoby gdyby dali: dowolny mecz drużyn z krajów stowarzyszonych w UEFA

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
a jak to jest rozumiem stawiam jakis meczyk, przykładowo nie wchodzi dostaje bonus 150 zł to moge od razu wypłacić ta kase?
czy musze po kursie 2 coś zagrac i dopiero mogę wypłacic i czy bedzie wtedy do wypłaty 300 czy to jest freebet i sama wygrana czyli 150 ?

bo jesli tak to nie za bardzo ta nazwa ich zakład bez ryzyka

fito85 0

fito85

Użytkownik
wystarczy logicznie pomyśleć, żeby dojść do wniosku, że nikt nie da ci nic za darmo. Wtedy każdy by tak robił i nie mieliby z tego zysku

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
no jak nie da, a betclik tam to jest zakład bez ryzka, tak jak nazwa wskazuje, a tu to troche wałek w takim razie z tą nazwą tego bonusa

D 0

dario

Użytkownik
Panowie, przecież to jest banalna sprawa.
Przykładowo:
Gram pierwszy zakład na piłkę europejską na dowolną ligę po kursie min. 1,5 i za kasę minimum 30 zł, dajmy na to, aby wykorzystać tego freebeta na maksa stawiam tak:
150 zł po kursie powiedzmy 2,2 bo jest bez ryzyka.
Teraz zakład wchodzi mam 330 zł dziękuje po wszystkim, wypłacam, zapominam.
Przegrywam, wtedy w ciągu 48 godzin dostaję zwrot zagranej kwoty do 150 zł, w moim wypadku 150 zł, jakbym zagrał za mniej to mniej.
Teraz tą kwotę muszę obstawić po kursie minimum 2,0.
Czyli stawiam kolejny meczyk:
150 zł po kursie minimum 2,0, wchodzi kasa jest moja, mogę z nią zrobić co chcę, nie wchodzi jestem 150 zł w plecy.
Wszystko w tym temacie

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
tak, ale czy to nie ejst jeszcze na zasadzie freebeta albo vouchera i wtedy jak wygrasz z niego po tym kursie 2 to masz tylko zwrot tego co wplaciłeś albo plecy 150 zl ??

lowcag 0

lowcag

Użytkownik
&quot;Ja:I jeszcze jedno, jeśli postawie te 150zł(od Was) po kursie 2.0 i wejdzie to bede mial na koncie 150zł czy 300zł ?
SportingBet_Przemek: 300PLN gotowe do wyplaty&quot;

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Nic nie pisałem sami przelali
moneybookers można wpłacić
skoro mecz Wisły z Beitarem jest w ramach europejskich pucharów to Europejskich a nie Azjatyckich

D 0

debesciak

Użytkownik
Ale tu chodzi 1 zaklad ogolnie na tym koncie czy tylko od 1 sierpnia tego roku..
Bo kiedys stawiałem juz w sportingbet.. Bo to jakos dziwnie napisane jest.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Macie problem jest Live Chat tam wam wszystkow wytłumaczą skoro nie potraficie czytać ze zrozumieniem.
Myśle że na temat promocji w tym dziale zostało wszystko wyjaśnione dodam tylko że po obrocie przegranego zakładu nalezy napisać do nich maila w temacie wpisać ID gracza +zakład bez ryzyka do 48 h maja wam odpisac ze można wypłacać kaske w tym czasie można śmialo grać na inne zdażenia w kasynie lub w pokera
Regulamin promocji jaki jest taki jest może budzić wątpliwości ale tylko tak sie zdaje nie ma tu żadnego haczyka

Temat mozna zamknąć bo tu już na żywca zaczyna sie posty nabijać ;)

Przyznany bonus musimy zagrać na spotkanie o kursie min 2.0 AKO które wyniesie 2.0 nie wchodzi w gre niestety jesli nie ma w nim zdarzenia o wymaganym kursie

S 13

shpongled

Użytkownik
To ja mam pytanie ktore mam nadzieje ze jeszcze nie padlo ????
Przerabalem pierwszy zaklad - dostalem zwrot, zeby go wyplacic musze postawic calosc z minimalnym wspolczynnikeim 2.
pytanie 1.
czy musze do razu postawic calosc, czy moge jechac po kawalku az do wymaganego obrotu
pytanie 2
czy moge w miedzyczasie stawiac ponizej 2.0(oczywiscie jasne ze nie bedzie to wliczone do obrotu) lub inne dyscypliny a obrot zrobic pozniej , czy tez musze stawiac tylko na pilke europejska i tylko minimum 2.0
ps napisalem do nich wczesniej ale jak to bywa dostalem odpowiedz &#39;z szablonu &#39; ,ktora tak na prawde niczego nie wyjasnila.

baz 25

baz

Użytkownik
To ja mam pytanie ktore mam nadzieje ze jeszcze nie padlo ????
Przerabalem pierwszy zaklad - dostalem zwrot, zeby go wyplacic musze postawic calosc z minimalnym wspolczynnikeim 2.
pytanie 1.
czy musze do razu postawic calosc, czy moge jechac po kawalku az do wymaganego obrotu
pytanie 2
czy moge w miedzyczasie stawiac ponizej 2.0(oczywiscie jasne ze nie bedzie to wliczone do obrotu) lub inne dyscypliny a obrot zrobic pozniej , czy tez musze stawiac tylko na pilke europejska i tylko minimum 2.0
ps napisalem do nich wczesniej ale jak to bywa dostalem odpowiedz &#39;z szablonu &#39; ,ktora tak na prawde niczego nie wyjasnila.
Odp. na pytanie 1 tak możesz &#39;&#39;po kawałku&#39;&#39; na 100% pytałem ich o to wczesniej
jesli chodzi o pytanie 2 to też możesz stawiać poniżej 2.0 na 100%

Do góry Bottom