>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sportingbet - zakład bez ryzyka [do 150 zł]

unique- 32

unique-

Użytkownik
postawiłem pierwszy zakład - przegrałem . dostałem zwrot i za tą kase postawiłem jednego singla z piłki nożnej (kurs 2,5) i dubla z hokeju (ako ok 2,1) . kasa obrócona , mail wysłany z prośbą o wypłate .

pytanie - nie bedzie problemu , że jeden kupon był z piłki nożnej , a drugi z hokeja ? :razz:
w regulaminie nie było mowy o rodzaju spotkań możliwych do obstawiania za zwróconą kase .

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
panowie mam pytanie: czy jesli wplace te 150zl i obstawie pierwszy kupon skladajcy sie z np. dwoch meczy z pilki euopejskiej + dwa typy z tenisa to jesli moj kupon nie wejdzie zwroca mi moje 150zl , bo widze ze jeszcze nikt takiego pytania nie zadal w tym temacie
z gory dzieki za odpowiedz

1 12

1979misiaczek

Użytkownik
panowie mam pytanie: czy jesli wplace te 150zl i obstawie pierwszy kupon skladajcy sie z np. dwoch meczy z pilki euopejskiej + dwa typy z tenisa to jesli moj kupon nie wejdzie zwroca mi moje 150zl , bo widze ze jeszcze nikt takiego pytania nie zadal w tym temacie
z gory dzieki za odpowiedz
W tym przypadku nie zwrócą, ta promocjia dotyczy tylko zakładów na piłkę europejką, w regulaminie jest dokładnie podane które ligi obowiązują, tylko z tych podanych należy wybierać spotkania.

S 0

szmal

Użytkownik
Zarejestrowalem sie, wplacilem, przegralem zaklad, wchodze po 4 dniach na sportingbet, patrze, atu saldo 0... Wie ktos czemu nie dostalem zwrotu:| ? Co mozna zrobic w takiej sytuacji?

W 0

warrez

Użytkownik
No powiem Wam, że nie wszyscy... Dzisiaj wpłaciłem 150zł i zaryzykowałem meczyk Nurnberg v Duisburg na 2 po kursie 4,10. Obliczcie ile mi wpadło, już dzisiaj wypłacam.
Pozdrawiam.

p.s. nie chciałem się chwalić ale podważyć post powyżej ????

Do góry Bottom