dokladnie jak dla mnie tez super. nie problemu ze zwrotem z zadnego darmowego zakladu itp.Jeden z lepszych bukmacherów ceniony i szanowany chodz maja słabą ofertę i kursy ale im nie ma nic do zarzucenia.Support dla mnie bomba rozmowa na live szybka sprawna a nie mydlenie oczu klientowi.Żadnych problemów i weryfikacji konto ponad 7 lat.(wplaty,wypłaty)
Mówisz żadnych problemów - to spróbuj wziąć w Sportingbet pod rząd 5 bardzo łatwych (dostępnych nawet przy kursie 1,01) bonusów po 100 PLN w ramach ich tzw. miesięcznej promocji bonusowej. U mnie skończyło się to wykluczeniem ze wszelkich promocji w Sportingbet ze względu na jak to oni określili - nadużycie w korzystaniu z oferty bonusowej Sportingbetu.Jeden z lepszych bukmacherów ceniony i szanowany chodz maja słabą ofertę i kursy ale im nie ma nic do zarzucenia.Support dla mnie bomba rozmowa na live szybka sprawna a nie mydlenie oczu klientowi.Żadnych problemów i weryfikacji konto ponad 7 lat.(wplaty,wypłaty)
Dla mnie najwiekszą wygodą jest fakt, iż wpłacam Ukash,Paysafecard,Przelewy 24 i wypłacam zawsze albo na MB albo na Neteller.Nigdy nie czynili z tego żadnych problemów.Jeden z lepszych bukmacherów ceniony i szanowany chodz maja słabą ofertę i kursy ale im nie ma nic do zarzucenia.Support dla mnie bomba rozmowa na live szybka sprawna a nie mydlenie oczu klientowi.Żadnych problemów i weryfikacji konto ponad 7 lat.(wplaty,wypłaty)
Grasz tam "regularnie" cz tylko wlasnie takie promocje zeby wyszarpac bonus/freebeta ?Mówisz żadnych problemów - to spróbuj wziąć w Sportingbet pod rząd 5 bardzo łatwych (dostępnych nawet przy kursie 1,01) bonusów po 100 PLN w ramach ich tzw. miesięcznej promocji bonusowej. U mnie skończyło się to wykluczeniem ze wszelkich promocji w Sportingbet ze względu na jak to oni określili - nadużycie w korzystaniu z oferty bonusowej Sportingbetu.
gram "regularnie"Grasz tam "regularnie" cz tylko wlasnie takie promocje zeby wyszarpac bonus/freebeta ?
To jakie ma wady twoim zdaniem?ciekawe w czym czołowy...dobry to on by z 4-5 lat temu...