Niestety odradzam. Założyłam niedawno konto, chciałam spróbować, bo interesuję się sportem. Wszystko było ok do wczoraj. Miałam na koncie 81,33 zł. Niby nie jakaś wielka kwota, ale dla mnie to nawet było coś. Była godzina 23, chciałam jeszcze wnieść zakład na mecz tenisowy/debel. Kliknęłam więc, aby obstawić zwycięzcę 2 seta i nagle wyświetla się informacja, że błąd nr i nie mogę wnieść zakładu. Myślę, ok, trudno, nagle patrzę a na moim koncie pozostało 1,33 zł. Co do diaska myślę, sprawdzam w historii konta a tam informacja następującej treści. 80zł odjęte- Roulette. Nigdy w ruletkę nie grałam, ani w żadną z gier w kasynie/on-line. No, ale myślę, może "przypadkiem" coś kliknęłam, wchodzę i widzę, że jednak niekoniecznie, trzeba wybrać liczbę, podać kwotę i zagrać. No więc napisałam w tej sprawie, żeby uzyskać pomoc, niestety dowiedziałam się tyle, że powinnam uważać komu podaję login i hasło i spytać domowników, gdzie w domu są starsi rodzice i nie obstawiają ruletki...poza tym no ja byłam przy komputerze kiedy to się stało, więc nikt nie mógł logować się zamiast mnie. Pomocy nie uzyskałam, pieniędzy nie odzyskałam, w dodatku potraktowano mnie jak delikatnie mówiąc wariatkę, która gra w ruletkę i tego nie pamięta, dlatego przestrzegam i nie polecam.