jozzy22
Użytkownik
Zależy co komu ja nie mam powodu do narzekańNie zakładaj, szkoda pieniędzy i nerwów na ich praktyki, nie warto się z nimi użerać.
Zależy co komu ja nie mam powodu do narzekańNie zakładaj, szkoda pieniędzy i nerwów na ich praktyki, nie warto się z nimi użerać.
No właśnie , pytanie do grających już dłużej u tego buka, czy zdarzyło się komuś , że ktoś miał przegrany zakład , ale mu go anulowano ?Nie polecam.Wygrany zakład anulowany,bo cytuję:
Nie planowano go-to mnie rozwaliło hehe.Wiadomo,że akceptujemy ich regulamin i mogą sobie anulować zakład,ale coś mi mówi że jakby był przegrany bet to bym zwrotu nie dostał.Nawet widzę,że w tym wątku takie akcje były opisywane już a oni dalej to robią.Dlatego PrzykroNam to pseudo buk i omijajcie go z daleka.
Zdarzyło mi się tak ku mojemu zdziwieniu ze dwa razy. Zatem to nie jest tak, że anulują jedynie wygrane zakłady. Czasami coś jest niezgodne z regulaminem i weryfikują zdarzenie sprawiedliwie.No właśnie , pytanie do grających już dłużej u tego buka, czy zdarzyło się komuś , że ktoś miał przegrany zakład , ale mu go anulowano ?
Witaj,Witam,
Ma ktoś z was maila do supportu do centrali SB?
Kasa wplacona z MB w srode tydzien temu. Nie wplynela od razu. Sprawa zgloszona jeszcze w srode na polski support i od tygodnia manualnie mi jeszcze tej kasy nie zaksiegowali.
Przelewy24 chyba w ogole nie braly przy tej transakcji udzialu bo przelewalem bezposrednio z mojego konta Skrill. Zawsze loguje sie w wyskakujacym okienku Skrill, wpisuje haslo i po kilku sekundach pieniadze na koncie. Tym razem wyskoczylo okienko ze pieniadze zostana dodanena konto zaraz po otrzymaniu ich ze Skrilla. Pieniadze ze Skrilla wyszly od razu.Witaj,
W tym momencie najlepiej zgłosić to albo poprzez formularz kontaktowy (mail w sumie) lub telefon. Najprawdopodobniej wina leży po stronie Przelewów24. Niemniej najpierw spróbuj skontaktować się z suportem w ten sposób. Zapisałeś dane transakcji :?:
Nr tel: 48 22 307-18-24.
Jeśli ktoś nie wie, co znaczy termin "zatrzymał się czas", niech zobaczy Sportingbetportal na którym od lat nie ma zmian na lepsze
Chłopie, każdy bukmacher ma taki regulamin, że w przypadku błędów ma prawo do takich akcji. To norma :!: Unieważnili i koniec kropka. To samo robi Unibet, Expekt czy Bet365 i inni. Nie wyzywaj i nie krytykuj, tylko sam przyjmij to na klatę. Każdy popełnia błędy, tam też pracują ludzie.Chodzi o to, że kurs wystawili z dupy i zamiast wziąć to klatę to unieważnili mi ten konkretny mecz na kuponach. Grałem po kursach @2,15, gdzie teraz widnieje @1,7 w ofercie i nawet tak mała zmiana kursu zmusiła ich do anulacji.
????Banda złodziei.
Chłopie, każdy bukmacher ma taki regulamin, że w przypadku błędów ma prawo do takich akcji. To norma :!: Unieważnili i koniec kropka. To samo robi Unibet, Expekt czy Bet365 i inni. Nie wyzywaj i nie krytykuj, tylko sam przyjmij to na klatę. Każdy popełnia błędy, tam też pracują ludzie.
????