coolmen7
Użytkownik
Holder nie ma jak mu urwać punktów bo nie pojadą w jednym biegu, chyba, że jakoś u sędziego coś mu podkradnie ????B.
Crump U 12,5 - 1,6 Dzisiaj Gollob, Jonson oraz Holder i Niki powinni urwać punkty Crumpowi, nie zdarzylo mu sie zdobyc 13 pkt ani w polfinale ani w barazach gdzie startowal ze slabszymi zawodnikami
Expekt wystawił kursy na to kto najlepszy z poszczególnych ekip:
Przede wszystkim Gollob kurs 2.50, on jest w stanie przywieźć komplet, a jeżeli nie to max straci 1-2 pkt, czy ktoś może być lepszy ? Może gdyby nie był finał rozgrywany w Gorzowie, ale tu rządzi GOLLOB !!!
Jonsson peffka z Szwecji po 1.90. Za pewne pojedzie jako rezerwa i joker, także 6 biegów = 13-14 pkt być może. Lindback śmiem twierdzić, że nie powtórzy wyniku z barażu. Reszta nie ma szans.
I jeszcze N.Pedersen w Danii po 2.25. Także świetnie zna ten tor i to on musi ciągnąć wynik. 6 startów według mnie murowane, pewnie coś potraci punktów ale jak w przypadku Jonssona powinien 13-14 pkt zrobić, zagrozić może mu Bjerre ale to nie pewniak do regularnej walki o wygraną i myślę, że minimum 2-3 pkt będzie miał mniej.
EDIT: Zakład kto najlepszy dziś w Gorzowie ? I opisani 3 faworyci swoich reprezentacji to także faworyci tego zakładu. Dziwi mnie tylko, że Jonsson jako największy, bo mimo 6 startów to z Pedersenem tutaj może przegrywać i to właśnie Niki ma większe szansę, ale jeżeli Gollob wykręci maxa to on wygra.