Matej ma 6 biegów czyli 6*3=18 pkt do zgarnięcia. Tak więc 4 punkty może stracić. Patrząc realnie 2 pkty na Rosjanach, 1 pkt na Hancocku, 1pkt na Duńczykach, reszte jest w stanie wygrać. Jak dla mnie linia ustawiona celnie w punkt i to jest typowe 50 na 50. Bo formy Mateja chyba nikt na tym forum nie jest w stanie przewidzieć. Generalnie ciężko cokolwiek dzisiaj wytypować jak dla mnie dzisiaj Rosja win 1,44 Lvbet i Ukraina under 18,5 w STS po 1,50.Słowenia mniej niż 13.5 @ 1.90 - STS
Reprezentacja Słowenii w osobie Mateja Zagara. Trochę podśmiechuję, ale generalnie dobrze, że żużel się tam rozwija i młodzi dostają szanse w takich turniejach. Na pewno jest to dla nich coś dużego. Jednakże nie spodziewałbym się po Ivaciciu czy Skorjy punktów. Może doparowy Zagara przywiezie jakiś punkt na Manzaresie, ale też wątpię. To oznaczałoby, że Zagar musiałby tak naprawdę przywieźć 14 punktów czyli stracić tylko 1. A przecież w każdym biegu będzie miał kozaków za rywali. Różnie z jego formą, zobaczymy jak będzie, w każdym razie ja wybieram under 13.5 drużyny Słowenii.
Same typy bardzo fajne, ale doprecyzowania wymaga fakt, że jedzie 7 drużyn, każdy zawodnik, w tym Zagar odjedzie więc 6 wyścigów w których może zdobyć maksymalnie 18 punktów, a nie jak napisałeś 15.Mi spodobało się w STS-ie, bo Unibet oczywiście nie raczył nic wystawić oprócz zakładów na zwycięzcę, takie o to coś.
Kai Huckenbeck poniżej 10.5 @ 1.80 - STS
Lubię tego gościa i na codzień mu kibicuję, bo chciałbym żeby speedway w Niemczech się rozwijał, ale dziś jestem tu żeby zarobić kasę, a nie martwić się o przyszłość żużla. STS wyskoczył z taką linią, moim zdaniem zbyt wysoka. Rozumiem, jedzie "u siebie". Poszperałem i znalazłem ostatnie występy Huckenbecka w Teterow. Jakiś turniej Auerhahnpokal w czerwcu rok temu, 5 punktów w 5 startach. We wrześniu rok temu GP Niemiec 4 punkty w 5 startach. Także to nie jest tak, że Teterow to "domowy" tor Kaia, tak jak np. dla Pavlicia tor w Gorican. Buki chyba uznały, że jest inaczej. Wiadomo, jakieś punkty na ogórkach-kevlarach przywiezie, ale jedzie zbyt wielu kozaków, żeby tak wysoki wynik szarpnął.
Słowenia mniej niż 13.5 @ 1.90 - STS
Reprezentacja Słowenii w osobie Mateja Zagara. Trochę podśmiechuję, ale generalnie dobrze, że żużel się tam rozwija i młodzi dostają szanse w takich turniejach. Na pewno jest to dla nich coś dużego. Jednakże nie spodziewałbym się po Ivaciciu czy Skorjy punktów. Może doparowy Zagara przywiezie jakiś punkt na Manzaresie, ale też wątpię. To oznaczałoby, że Zagar musiałby tak naprawdę przywieźć 14 punktów czyli stracić tylko 1. A przecież w każdym biegu będzie miał kozaków za rywali. Różnie z jego formą, zobaczymy jak będzie, w każdym razie ja wybieram under 13.5 drużyny Słowenii.
Jeszcze jakiś typ wstawię do popołudnia.
Canal+ Sportjest może gdzieś transmisja?
Mega szkoda jeden bieg zawalił a byłoby na plus.Mało czasu na szybko sts
Hancock Laguta 2 @1,98 zwrot 16-16
Wydaje mi sie ze Grek nie bedzie sie spinał za bardzo Artiom dysponuje w tym roku bardzo równa forma dla mnie biore taki kurs spokojnie Artiom powinien to brac.
Typu nie neguje, bo według mnie też Milik będzie lepszy przynajmniej od Fricke ,ale powołując się na znajomość tamtejszych torów jest śmieszne, cofnij się do przeszłości i sprawdź czy Milik w Anglii nie jeździł Co do formy to akurat w ostatnich zawodach Milik jedzie porównywalnie z Fricke.STS dał pary i od razu dwa rzucają sie mocno w oczy.
Fricke - Milik 1 1.92
Lindback - Milik 1 2.59
Fricke zawodnik miejscowego Belle Vue Aces. Każdą ścieżke tutaj zna jak własną kieszeń. Lindback już tutaj był na finale DPŚ i pokazał że też sie dobrze czuje na tym obiekcie.
Ale przechodząc do rzeczy to typ jest stricte przeciw Milikowi. Angielskie tory są mu kompletnie obce. Rok temu na DPŚ w Kings Lynn skompromitował się i pokazał jak jest słaby technicznie. Forma Milika nie dosyć kiepska i myśle że przede wszystkim Fricke zdystansuje Czecha znajomością obiektu. Wiem że Lindback też jest w mizernej formie ale wiem też że on jak przychodzi rywalizacja drużynowa to mobilizuje się na takie zawody i myśle że bedzie groźny.