Jak dla mnie baaardzo ciężkie zawody do stawiania. Raz, to specyfika toru w Teterow. Dwa, to zagadkowa forma kilku zawodników (Zagar, MJJ, Lebiediew, Smolinski, obaj Ukraińcy). Poza zwycięstwem Rosji nic tu nie jest pewne i gdyby nie podatek, w to @1,44 można by naprawdę grubo ładować, bo to dobry kurs.
Szkoda, że w tym sezonie dołek złapali Łotysze, bo w tej formule na przykład w zeszłym roku mogliby sporo namieszać. Niestety, Lebiediew kompletnie się pogubił i tu z liderami silniejszych zespołów nie będzie chyba w stanie nawiązać walki. Nie rozumiem troszkę Waszego optymizmu związanego z Ukrainą. Dla mnie Karpow i Łoktajew to zawodnicy mocno chimeryczni. Nie śledzę aż tak mocno pierwszej ligi, ale pozwolę sobie wspomóc się statystykami i tam obaj widnieją gdzieś w okolicy Poudżuksa i Michaiłowa. Do tego wspomniany Lebiediew i nie zapominajmy - jakby któremuś Ukraińcowi coś się stało (tfu, tfu) to mają dziurę, a Michaiłow kevlary powinien wozić. W związku z tym taki kurs w STS
@2,45 Łotwa > Ukraina wydaje się interesujący, tym bardziej, że w
Fortunie chociażby kręci się wokół 2.
Niesamowita ostatnia seria, Łoktajew przewozi Dunów na 3:3, a Poudżuks daje się objechać Skorji...
Tak jak kolegę wyżej, tak i mnie nie przekonują
Niemcy. Niby Smolinski powinien swoje pojechać, ale też raczej (podkreślam - raczej) nie będzie objeżdżał liderów mocniejszych ekip. Do tego Huckenbeck wydaje mi się, że poprzedni sezon miał jednak lepszy, a jak zostało wyżej napisane, Teterow wcale mu nie leży.
Niemcy poniżej 19,5 @1,8 STS, a pokusiłbym się może nawet o postawienie na Łotyszy w h2h właśnie z Niemcami.
Hancock i Zagar zawalili sprawę
Co do Zagara, pamiętajcie że rok temu w
GP tu wygrał. Wiadomo, forma inna, ale ten tor (tak mi się przynajmniej koajrzy) do lekkich nie należy, a takie Słoweniec lubi najbardziej.
Jak dla mnie ciekawie jeszcze wyglądają zestawienia Rosjan z Gregiem. Zarówno w wypadku Emila
@1,8 Fortuna
jak i Artioma
@1,75 STS zwrot stawiałbym na
Hancocka. Powód jest bardzo prosty - obaj Rosjanie mogą i prawdopodobnie będą zabierać sobie punkty. Buki sugerują, że zdobędą tu 25 punktów, co by oznaczało około 13-14 Emila i 11-12 Łaguty. Greg jeśli nie da objechać się tej dwójce to gdzieś w okolicach 14-15 punktów powinien się zakręcić (Zagar? MJJ? więcej kandydatów do objechania go raczej nie widać).
Przepraszam za elaborat, mam nadzieję, że komuś pomoże. ????