w pełni to rozumiem i dlatego uważam, że kierujesz się głównie lokalnym patriotyzmem przy tej ocenie ;p Zwracam honor, pisząc posty rzadko zaglądam do statystyk, a swoje uwagi biorę głównie z głowy, teraz zajrzałem i rzeczywiście wyniki Golloba na Olimpijskim nie są takie złe, powiedziałbym nawet że są niezłe, nie wiem skąd mi się ubzdurało to, że nie przepada za tym obiektem. Natomiast im dalej w las tym więcej drzew...
Tak, owszem był półfinał w Cardiff, ale jak już pisałem tamten sezon był wyjątkowy, tak jak wyjątkowo dobrze pojechał na paru innych torach. Przeglądając jego wyniki można odnieść wrażenie, że wciąż jeździ dobrze, a jednak mimo tego, możesz mi wierzyć lub nie, ale ten sezon był pierwszym, w którym nie przychodził na konferencje ze skuloną głową. Jego początki w Gorzowie nie były wcale takie super.
Na Maxa patrzysz przez pryzmat startów w 1 lidze zapewne, nie dziwię się, nie jest to taki zawodnik który wystrzelić musi. Natomiast jeśli sięgniesz pamięcią wstecz identyczna sytuacja była z Peterem K w Gorzowie, też przychodził z 1 ligi, a na swoim torze kilku zespołom stracha narobił. Nie mówię, że to musi być jakiś wielki lider, natomiast podejrzewam że będzie lepszy, niż go o to posądza wielu fanów.