Nie wiem, może ja żyję w innym świecie, może jest coś o czym nie wiem, ale pół dzisiejszej oferty buków moim zdaniem nadaje się na grube granie..
Ja śmiało postawiłem na:
Leszno z handicapem +4 dla torunian kurs 2,15
Gorzów z handicapem +4 dla wrocławian 1,70
do tego za nieco mniejszą stawkę:
Gapiński under 8,5 2,00
Gollob over 12,5 1,95
Hampel over 10,5 1,80
Ale nie bałbym się również grać np. na Częstochowę, zwłaszcza z handi. O tym meczu zresztą słowo padło już w
typach dnia. Pora na typy powyżej:
Leszno powinno mieć nieskrywaną satysfakcję z rozniesienia starych znajomych, Toruń, podobnie jak Falubaz, większość ośrodków chce dobić tak, aby nie stały się one groźnym rywalem przed PO. Do tego jaką korzyść mają goście z podkładania meczu i czekania na decydujące spotkanie z Gorzowem, skoro można sprawę rozstrzygnąć już teraz? To moje zdanie. Tor może i twardy, ale w tym wypadku deszcz zdecydowanie nie jest sprzymierzeńcem miejscowych, zacznie się mała loteria. Jeśli Unia wygra, to niemal równoznaczna jest dobra postawa Hampela.
Drugi mecz, z Gorzowa. Sytuację pogodową monitoruję na bieżąco, jest może bez szaleństwa, ale od wczoraj rana nie pada,a i ten poranny deszcz był dość nagły i intensywny jak przystało na lato, natomiast raczej nie zagrażający zawodom. Argument koronny, Bjerre bardzo nie lubi tego toru. Dawno to już było, kiedy tutaj śmigał, minęło parę zawodów, a on jak był słaby, tak słaby nadal pzoostaje. Stal bez Nickiego wcale gorsza być nie musi, wynik pociągnie Zagar, Gollob, Pawlicki, nawet Zmarzlik jeździ coraz lepiej. Over na Golloba, raczej pewniak, chyba że Crump go zdetronizuje. Możliwość z/z daje pewność, że Gollob nie odjedzie 3/4 biegów.
Buk: milenium