coolmen7
Użytkownik
Łysy Łysy jak Leszno jak tam Leszno jak tam Leszno :razz: ?Yyyyy... Jaguś i Cholder solidnie? jeśli 7-8 punktów jak na takich zawodników to może rzeczywiście masz rację. Leszno przede wszystkim odstaje od wszystkich drużyn sprzętowo.
Co do porównywania IMP do ligi to jakaś niedorzeczność. Kołodziej miał problemy sprzętowe, bo na starcie zatarł silnik, a potem było już dobrze, w ostatnim wyścigu został na starcie i ciężko było się przebijać w takich tumanach kurzu jadąc za 3 zawodnikami.
A przede wszystkim ci wszyscy solidni zawodnicy Unibaxu przegrywają w Tarnowie z Unią w ostatnim meczu. Nie widzę w dniu dzisiejszym pewniaków w Unibaxie... może Miedziak, ale i jemu zdarzają się słabsze mecze. Wszystko przemawia za Unią i nawet ten twardy tor nie przeszkodzi im w odniesieniu zwycięstwa nad zupełnie bez formy Toruniem. :grin:
A nie mówiłem, wiedziałem że Unibax się rozkręci u siebie a Leszno musiało w końcu zaliczyć słabszy występ, nie spodziewałem się takiego wyniku ( mecz się nie skończył ale jest 39:21 po 10 biegach ) ale że Unibax wygra byłem przekonany. I napisałem Kołodziej i Hampel coraz więcej mają nierównych występów, notują wpadki i dziś 0 w ich wykonaniu to pokazały. A to że Unibax przegrywa na wyjazdach to wiesz, wszyscy wiedzą że słabo jeżdżą, ale u siebie jednak to inna sprawa. Nie mam wątpliwości że Leszno i tak pewnie zdobędzie mistrza bo u siebie będą wszystkich niszczyć jeżeli utrzymają formę oczywiście ale na wyjazdach nie musi być już tak różowo.