>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info SPAM - wpisujecie tutaj kto spamuje

P 164

piecosiem

Użytkownik
witam, chcialbym doniesc aby ktos zrobic porzadek w dziale z typami na zywo, od jakiegos czasu robi sie tam straszny syf, jakies durne przepychanki miedzy ludzmi i niepotrzebne dyskusje
pozdrawiam

L 124

lemko

Użytkownik
Spam usera @ŁowcaDebili, w temacie o ustawie hazardowej.
Nie nauczyli go chyba pisać, bo pisze tylko Oooj.
Teraz dołączył się @bukowina do kółka wzajemnej adoracji.
Dobrze, że znalazłem opcję ignorowania użytkowników - chętnie przetestuję.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Spójrz na ich datę, nie wpływają na przebieg tematu i w tym momencie Ty spamujesz.

Otrzymane punkty reputacji: +1
L 124

lemko

Użytkownik
Tam były wyzwiska wobec @czymoch106, @Yar000 i mnie. (mam nadzieję, że można to jeszcze zobaczyć, bo buks65 na 100% może)
Poza tym dostałem taką prywatną wiadomość od @buks65:
&quot;Niezły z ciebie ........ Wpisz co chcesz. W temacie forBet zachęcasz do dyskusji, a za plecami w temacie SPAM zachowujesz się jak KONFIDENT i donosisz na wpisy, które czytałeś i doskonale wiesz co w nich było i dlaczego teraz jest pa pa. Brzydzę się tobą i oby jak najmniej takich jak ty w moim życiu. PRZESTAŃ SPAMOWAĆ. pa pa&quot;
(mam print screena jakby coś)
W tamtych wpisach było wyzywanie od konfidentów i tak dalej wobec osób, które informowały o łamaniu prawa przez firmę Star-Typ Sport.
Dlatego do usera @buks65 przykleiła się łatka obrońcy STS-u.
Wtedy nie informowaliśmy o tym w dziale SPAM, ponieważ przykleiłaby się do nas łatka konfidenta wobec nas na forum (że niby donosimy na innych użytkowników).
Z racji tego, że użytkownik @buks65 nie ma kogo hejtować na forum, wybrał sobie mnie na cel i każdy post który da się zaatakować atakuje.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
W prywatne wiadomości nie ingerujemy, jak sama nazwa wskazuje.
Dam Ci dobrą radę i dodaj do listy ignorowanych tego użytkownika.

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Panowie no tak być nie będzie jak mówił F.Kiepski... DawidBarca dodał swój monolog w dziale siatkarskim na IO, wyzywa i leci po kolei z naszymi kadrowiczami od buraków, kmiotów, od zer wyzywa Lozano... Nosz karwasz twarz, a jak ja zwróciłem mu uwagę, to oczywiście mój post usunięto, a jego nadal wisi... Dramat kuźwa jak to mówił Stonoga...

A 30,4K

atr

Użytkownik
Jeśli chodzi o mecz Legii to mogę się mylić bo nie śledzę Extraklasy i nie wiem na jakim poziomie jest Zagłębie, ale wydaje mi się, że to jest niemożliwe żeby Legia kolejny raz nie wygrała.
Takie wiadomości typu &quot;nie mam pojęcia ale się wypowiem&quot; są cały czas na forum a mój post z Dyskusje o Ekstraklasie... został z jakiegoś powodu usunięty mimo że wiem o czym pisze....

Polska - granice absurdu

Do góry Bottom