Do Administracji:
jestem w stanie zrozumieć to, że jesteście zajęci licznymi problemami w tym technicznymi - ale do jasnej cholery, dlaczego Wasze problemy przekładają się także na totalne odpuszczenie moderacji tego forum i bezkarne dopuszczenie do głosu ewidentnie porąbanego psychicznie* usera @never777, festiwal produkcji którego ( a prawie każda na bana na większości portali ) trwa od kilku dni w wątku o Ustawie hazardowej.
Jest to typ patologiczny, o poziomie kultury osobistej i inteligencji menela.
Czy Administracji i moderacji tego forum nie są potrzebne okresowe badania okulistyczne, skoro nie dostrzega tego co się dzieje w tamtym wątku?
Akceptacja dla takich patologii i bezkarność ich wypowiedzi nakazuje mi poważne przemyślenie swojej dalszej aktywności na tym forum.
Rolę zlikwidowanego wątku DnTB pełni teraz wątek o Ustawie hazardowej.
Ryba psuje się od głowy ( czytaj:Administracji ) i od pewnego czasu czuję niepokojący mnie zapaszek stamtąd się wydobywający!
I nie jestem jedynym, który dostrzega co tam się wyprawia:
http://forum.bukmacherskie.com/f98/ustawa-hazardowa-prawo-hazardowe-cz-2-a-58266-364.html#post6010799
* powyższe piszę na podstawie jego wypowiedzi publicznych ale też tego, co po wielokroć od niego otrzymywałem w formie obscenicznych i wulgarnych tekstów zamieszczanych w polu uzasadnień punktów reputacji.