Do Administracji:
zostały zarejestrowane na forum kolejne 2 nowe wcielenia usera, który poprzednio był banowany jako @
15141993
a następnie występował jako @rudy304;@nowy i od 10.01 @ukradlimirower.
Dziś w nocy pojawił się jako
@anderson505 oraz
@cyganNArowerze - tylko po to, aby poprzez opcję reputacji przesłać mi kolejny stek znieważających mnie, obraźliwych słów
a także grożenie śmiercią członkom mojej rodziny.
Powtórzenie się tej sytuacji, zmusi mnie do zgłoszenia tego co on wyczynia na policję - bo w/w psychopata będąc przekonany o swojej anonimowości w Internecie, w patologiczny sposób wykorzystuje tę łatwość automatycznego rejestrowania się na forum:
ide sie przespac chwile
pewnie jak wstane to bedzie trzeba zalozyc nowe konto
i niezgodnego z przeznaczeniem wykorzystywania pola do uzasadniania przyznanej reputacji, bo do ubliżania mi, aczkolwiek (i to bez reakcji moderacji) robi to także w swoich wpisach na forum w wątku "Dyskusje na tematy
bukmacherskie".
Może istnieje możliwość wprowadzenia dla autentycznie nowych oraz "nowych" userów 30-dniowego okresu karencji od dnia zarejestrowania się, do możności przyznawania przez nich reputacji?
Ewentualnie, aby możliwość dopisania uzasadnienia przyznania reputacji, była możliwa dopiero po uprzednim przyznaniu reputacji
bez możności dopisków np. 20 użytkownikom.
Bowiem takie zaproponowane przeze mnie ograniczenia, pomogą zastopować jawne kpienie sobie z Regulaminu FB, z jakim tu się spotykamy.
.