>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info SPAM - wpisujecie tutaj kto spamuje

duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
Siema , nie chce robic syfu do na forum nowym tematem , tu pewnie czesto zagladacie .
pyanie mam , czemu zostal zmieniony moj podpis w ktorym byl link do mojego blogu ???
dodam, ,ze na bogu mam link na forum.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Widocznie administracja uznała, że nasz baner nie był odpowiednio widoczny bądź promowałeś konkurencję/niedozwolone w regulaminie strony.
Jeśli będziesz spełniał odpowiednie wymogi, nik Ci nie będzie zmieniał podpisu

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Witam dostałem takie coś n PW
Hej chcesz wygrywać kase?
Składam grupe osób która składała bys ie na typy od gościa który ma wysoką skutecznośc z kursami około 3 ( skuteczność około 60% )
typ na dziś
Matek-King typ 2 kurs 2,85
Koleś chce 100 euro tygodniowo- im więcej osób tym mniej wychodzi itp. Współperacuje tylko z poważnymi ludżmi więc teksty typu ,, daj typ bo nie mam kasy &quot; nie wchodza w gre.Moje gg : XXXXXXXXX

a i tak jak pisałem skuteczność 60% przy kursach 3 anie jak niektórzy sądzą 100%.

Otrzymane punkty reputacji: +10
T 0

typerroku

Użytkownik
Witam chciałem przeprosić za wcześniejsze spamowanie z innych kont które wcześniej zakładałem i chciałem złożyć deklarację że się to więcej nie powtórzy mam nadzieję że admini jak i moderatorzy tego forum wybaczą mi to i dadzą ostatnią szansę ponieważ chciałem jeszcze tutaj się udzielać dla dobra forum pozdrawiam ;)

Do góry Bottom