lusy_b
Znawca - Snooker
- Założyłem ten temat, żeby każdy zainteresowany moimi typamii mógł szybko sprawdzić wartość tych propozycji. Ma to być narzędzie kontroli tego co sobie i Wam podsuwam do grania w bukmacherce.
- Moje analizy, tylko dotyczące snookera, z reguły będą podawane w odpowiednim dziale tematycznym, w wątkach poświęconych poszczególnym turniejom, ale mogą się też pojawić w dziale "Typy dnia". Oznacza to, że tutaj każdorazowo podam tylko typ i link do analizy na FB dla ułatwienia Wam nawigacji.
- Temat zakładam 5 października 2020 r., ale uwzględnię wszystkie moje typy podane od początku obecnego sezonu. W tym momencie mam do rozliczenia 1 rundę Snooker Championship League i European Masters, bo sezon 2020/2021 rozpoczął się 13 września. Ale następny turniej wystartuje dopiero za tydzień, więc jest czas, żeby szybko zrobić ten remanent.
- Mnie ostatecznie interesuje prawdziwy zysk, dlatego rozliczanie będzie podwójne: bez uwzględnienia polskiego podatku i z jego uwzględnieniem. Ta druga liczba jest dla mnie ważniejsza. Moim celem w bukmacherce jest zarabianie, co oznacza, że muszę osiągać zysk po zapłaceniu podatku. Mam nadzieję, że potwierdzę, że jest to dla mnie możliwe do osiągnięcia, ale życie bezwzględnie to wszystko zweryfikuje.
- Nie zamierzam podawać wiele propozycji, za to będą przemyślane. Będę starał się to robić w miarę systematycznie. W każdym przypadku podam stawkę (ilość jednostek). Stawiam od 1do 10 jednostek na zakład.
- Rozliczenie każdego kuponu będzie zawsze też zawierało bilans wszystkich dotychczasowych propozycji.
Ostatnia edycja: