>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Skoki 24/25 Lillehammer HS140

typerskoki 637K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Czwartek, 21.11.2024
19:30 - Odprawa techniczna

Piątek, 22.11.2024
13:45 - Oficjalny trening
16:15 - Konkurs mikstów

Sobota, 23.11.2024
14:45 - Kwalifikacje
16:00 - Konkurs indywidualny

Niedziela, 24.11.2024
14:45 - Kwalifikacje
16:00 - Konkurs indywidualny

* wszystkie godziny według czasu polskiego

Sezon uznaję za otwarty! :)

Otrzymane punkty reputacji: +1257
typerskoki 637K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi

Oferta póki co uboga, nie ma się co dziwić bo buki boją się wróżyć z fusów. Coś tam znajdziemy na etoto czy Fortunie.
Ja przede wszystkim idę w Norwegów (Lindvik, Granerud, Sundal). Są u siebie, wydają się być mocni od początku. Oraz w Wellingera który wydaje się być od początku w wysokiej formie.
Kobiet wolę nie typować ale wygrana NOR w konkursie Mixtów też wydaje się sensowna. Para Lindvik Granerud może być z mężczyzn poza zasięgiem reszty, a Kvandal i Ospeth mogą od nikogo specjalnie odstawać.

Taki zbiór par ode mnie w ramach wróżenia z fusów:

1732263232244.png 1732263272384.png

K 1,3K

kowaltyper

Użytkownik
Cześć wszystkim. Wybaczcie wszelkie błędy, które ewentualnie się pojawią, ale to moja pierwsza analiza.

W konkursie indywidualnym PŚ całe podium zajmą zawodnicy z tego samego kraju.
Fortuna @ 10

Kurs niestety już spadł. Początkowo wynosił 20. Kurs mógłby wskazywać, że to zdarzenie nie ma żadnych szans, natomiast prawda jest taka, że w ostatnich latach średnio co drugi sezon ma miejsce taka sytuacja. W załączniku podsyłam screena ze strony skokinarciarskie.pl. Będzie, aż 29 szans w tym sezonie żeby to się wydarzyło. Powodzenia!

Załączniki

Otrzymane punkty reputacji: +378
S 15K

sebek1997

Użytkownik
Sundal win @41 888starz
Sundal top 3 @12 888starz

Konkurs dopiero jutro, ale wyhaczyłem kursy po dzisiejszych treningach, które wygrał właśnie Sundal. Jutro z tych kursów nie będzie co zbierać, więc korzystać. Nawet jak nie wejdzie to nie będzie wielkiej szkody. Ale na pewno są szanse na przynajmniej top 3 Norwega jeśli utrzyma formę z dzisiaj.

Ostatnia edycja:
maniek81 427K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Austria - Niemcy [1] 1.57 sts
Pierwsze śliwki robaczywki. Norwegia z Austrią mieli o zwycięstwo walczyć, a tu Niemcy zaskoczyli.

Konkurs miksów. Wiadomo pierwsze zawody, może być różnie. Jednak mamy za sobą treningi. Na ich podstawie typuję Austrię lepszą od Niemiec. Myślę, że różnicę przede wszystkim zrobią kobiety, a panowie to utrzymają. Skład Austrii wygląda na nieco solidniejszy i bardziej wyrównany. Myślę, że można ten typ dołożyć do jakiegoś dubelka na dziś.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom