>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Single

jannek 389

jannek

Użytkownik
Granie singlami jest jak mowisz najlepszym &quot;systemem&quot; - jesli mozna to tak nazwac, nie wybieralbym jednak 7 typow tak jak Ty zrobiles a 2 ktore sam na dzis wybralem, dobrze jest gdy single maja w sobie jakies &quot;value&quot; jesli wybierzesz nawet 1 dziennie z dobrym value masz wieksze szanse byc na ✅ niz granie wszystkich powiedzmy 7 czy 10 typow z tego czy innych serwisow

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
kolejny ciekawy meczyk na dzisiaj mam ...
Barnsley - Sheffield na 1 kurs 2,6!!!

tylko ze mecz spoza ,, systemu,, wiec takze nie licze...
ale kto chce niech doczyta

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
@janek
masz racje tylko wg mnie value jest dla jednych jedno spotkanie a dla innych drugie, a ja pisalem ze nie mam czasu na analize w pracy, bo statystyki klamia a ja sie tylko na nich moge opierac wiec nawet nie biore sie za nie.
Jezeli ktos gra z dobra skutecznoscia tzn. ze te grane mecze dla niego byly value. Narazie sprawdzam na sucho jak nie bedzie wchodzic zaczne zmieniac to i owo..
skoro masz dzisiaj dwa typy to moze podaj je,chyba nie bedzie to mialo na wynik koncowy.
pozdrawiam

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Trzeba wpłacic ale po 10zakłądach licząc że 7 wejdzie jestescie na -3.2zł i od razu można wypłacic. Jest system i są screeny. Nie wiem Co to MLM i nie zamierzam się dowiadywać. Co Wy sobie myslicie że za darmo bede rozdawał to co w sumie wie tylko 3 osoby?????!!!!!!!! Żadnego zaangażowania z Waszej strony. Nie odpowiadać na to bo juz mi sie nie chce pisać
no to sii ja.
zegnam

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Typy na dzisiaj.

1) 19:45 Bern - EHC Biel 1 1.40 ✅

2) 21:00 Monaghan Utd v Wexford Youths 1 1.85 ✅

3) 18:30 Liberec - Kometa Brno/cze1 1 1.60 ✅

4) 19:00 Växjö Lakers HC - IF Troja Ljungby 1 1.40 ✅

5) 19.00 Valerenga Oslo - Lorenskog 1 1.50 ⛔

6) 21:00 Monaghan Utd v Wexford Youths 1 1,85 ✅

7) 19:00 Timra IK - Skelleftea AIK 2 2.45 ✅

8) 20:00 Osasuna - Xerez 1 1.80 ✅

9) 19.00 Växjö Lakers HC - IF Troja Ljungby 1 1.40 ✅

Licze na skutecznosc min. 6 na 9 co by wyjsc na maly plus

weszło 8 na 9 dając 4,75 stawki na plusie czyli ponad50%

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
hmmm
Po pierwszym dniu byl plecak. Mysle czy nie laczyc po dwa zdarzenia na jeden kupon co by zmniejszyc wklad.
Na poczatku napisalem ze bede gral plaskie stawki ale doszedlem do wniosku ze bede je zwiekszal.
Czekam na konstruktywne opinie!!
ale narazie gram caly tydzien tak jak zakladalem czyli plaska stawka oraz single

G 0

gofermarcin

Użytkownik
Powtórzyły ci się typy Valarengi i Liberca ja dziś zagrałem rozpis 4z6 niestety nie zdążyłem dać tenisa który wszedł. Postaram się zamieścić screen&#39;a. Pozdrawiam

Y 1

yarvin

Użytkownik
wielkizordon graj single.Ja gram 20 typerów jako single.Stawkę zmniejszyłem,ale jest bezpieczniej.Jeżeli typ nie wchodzi to gram tego typera progresją tylko i wyłącznie na zwrot,aby stawka szybko nie rosła.I wszystko jest ok.

Do góry Bottom