>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Single

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Pisz smialo...o tej porze za duzo osob nie czyta:p
tylko w miare szybko bo niedlugo nie bedzie mnie przez jakis czas.:p
aha a jak pomysl jest tak dobry jak mowisz to pozniej usuniesz posta i tyle.

G 0

gofermarcin

Użytkownik
Moim zdaniem kolega korner przegrał sporo kasy i już nie ma za co stawiać i po prostu wpadł na genialny pomysł (dla niego genialny) żeby zbierać poleconych bo gdzieś się dowiedział o programach partnerskich.
PS. żebyś sobie nie myślał kornerku, że wiem to z mojego doświadczenia, tylko to jest zachowanie największych nieudaczników, którzy naprawdę ładnie umoczyli kasę bo chcieli się odegrać aż w końcu brakło środków na odrobienie strat i wziąłeś się za szukanie naiwniaków na Twój &quot;genialny pomysł&quot;. Założę się że jakbyś się przyznał ile straciłeś i poprosił o rejestrację z Twojego linka to więcej miałbyś osób zapisanych a przy okazji nikt by się z Ciebie nie śmiał.
a co do Autora tego tematu to przepraszam za zaśmiecanie powyższym a do pomysłu to uważam że bardzo dobry zarówno dla nowicjuszy jak i starych wyjadaczy ???? sam pamiętam serie 8-10 typów na dzień które siadały. Sam nawet grałem długo typy najskuteczniejszych.
Pochwalę się takze,że w sierpniu zająłem 1 miejsce w najskuteczniejszych typerach z ilością 8typów (100%)
Polecam dziennie robić ako w granicy 2,1 i można ładnie zarobić co do singlów to takż dobry pomysł.
Dodaję do ulubionych i trzymam kciuki!
Pozdrawiam
GofeR

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
^witam.
weekend bardzo udany...6.11 weszlo 6 na 6 spotkac przy srednik AKO kolo 1,8-1,9..ehh no coz teraz tak jak mowilem bede wrzucal mecze przed rozpoczeciem...

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
podaje mecze i nie bawie sie w rzadne kwoty poniewaz wychodze z zalozenia ze sam kurs dla kogos w temacie wystarczy...

1) 9.11 20.15

Benfica v Associacao Naval over 2,5 ⛔
typ: over
1,57

Jestem przeciwny grania u/o ale coz.t trzymam sie tego co sobie zalozylem.
narazie tylko dwa spotkania ...jak cos bede dorzucal w miare na biezaco.
czekam na opinie

Mialem jeszcze jeden mecz na oku ale tak jak mowilem musze sie trzymac tego co zalozylem wiec zostaje narazioe tylko 1 mecz.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
2)

9.11 21.00
Liverpool - Birmingham u/o 2,5 ✅
typ: over
kurs- 1,63

PS-tutaj mozna tez dopisac inny typ na liverpool HT/FT -X/1
kurs 4,3 wiec mozna sie pokusic..ale odrazu mowi ze nie licze go do statystyk

G 0

gofermarcin

Użytkownik
goferku kochany. Na tym forum są tylko negatywne opinie na mój temat dlatego że każdy kto mi zaufał nie pisze nic i siedzi cicho z oczywistych powodów. Rejestrując się na betclic stawiasz 10 zakładów po 1.2 kursie, stawka minimalna to 2zł. Ile Ci nie wejdzie? 2,3 bo więcej chyba nie. Więc mozesz starcić 6zł. Chyba więcej już przegrywałeś co nie. Ja tej kasy nie bede miał. Nie wyłudzam kasy od Was tylko od bukmachera więc naprawde trudno mi pojąc Waszą nieufność. Oszukam Cie,napisz na forum i jestem załatwiony. Zauważ że jeszcze nikt tego nie napisał a od cholery jest krytykujących którzy nie poznali w jaki sposób sie to robi.
też nikt nie napisał w Twojej obronie, niech napiszą Ci co się zapisali.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
w twoim temacie na 600 odwiedzajacych napisalo posta dwadziescia pare z czego wiekszosc pisala dosc ostro wiec nie sadze zeby za duzo ludzi na to poszlo....Jak wymysliles jakis system to go podaj bo po to jest to forum, jak sama nazwa wskazuje ,, systemy bukmacherskie,, a ze skoro zadnego nie podles temat uznaje za skonczony i wolalbym tutaj go nie kontynuowac bo to sie mija z celem.
powodzenia

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
korner...
na wstepie juz mi sie nie chce czytac tego co piszesz. Mial byc jakis system-nie ma ...
mialy byc jakies screeny- nie ma...
pozatym nie dajesz nic za darmo bo trzeba wplacic 70 ...nie rozumiesz ze nie tedy droga??
wiesz co to jest MLM???
poczytaj i moze tym sie zajmij.
bez odbioru

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Mialem jeszcze jeden mecz na oku ale tak jak mowilem musze sie trzymac tego co zalozylem wiec zostaje narazioe tylko 1 mecz.
hehe i dobrze ze go nie postawilem...
Lokomotiv Plovdiv 3 - 3 Minyor
ufff jednak oplaca sie trzymac swoich postanowien
...
teoretycznie jak ten nie wszedl to reszta peewniejsza ????

Do góry Bottom