>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Single

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
witam,
troche czasu juz gram i jak kazdy troche juz przegralem...ostatnie pol roku nie gralem nic tylko obserwowalem rozne fora,strony itp itd i zaswiecil mi w glowie pewien system chociaz nie kazdy nazwie to systemem....
zaczne od tego ze pewnie kazdemu na tym forum kiedys na kuponie nie weszlo jedno na 7,8,20 czy ilestam zdarzen i kupa kasy przeszla kolo nosa...ale gdyby zagrac kazde zdarzenie na oddzielnym kuponie za taka stawke (powiedzmy 100) to i tak bylibysmy na duuuuuzym plusie mimo tego ze jeden kupon nie wszedl(naturalnie przy wiekszym wkladzie).
np kupon 8 zdarzen przyjmijmy kurs 1,6 na kazde gramy za 10:
1,6 do 8 razy 10 daje okolo 430 ev wygranej zalozmy ze standardowo nie weszly 2 mecze i jest kupa ????
ale zagrac kazdy mecz oddzielnie za 10
10 *8= 80 wkladamy
2*10 w plecy ale za to..
6 razy 16 do przodu czyli 96-80 wlozone daje na plusie 16 daje 20% zwrotu....

szczegolna uwage zwracam na strone xxxxxxxxxx
jest tam mianowicie cos jakby ,,liga typerow,, , czyli kazdy kto chce wrzuca codziennie jeden typ o kursie miedzy 1,4 a 7.
Naturalnie typy sa przeliczane i jest jakas tam hierarchia ,,typerow,,.
Pomijajac pierwszy tydzien miesiaca (max 7 typow) zaczyna sie wylaniac grupa typerow z dosyc wysoka skutecznoscia(od 100%-do powiedzmy 80%).
I wlasnietakie typy sa codziennie podawane w ,,TYPY NAJSKUTECZNIEJSZYCH TYPERÓW,,.
Od jakich 2 miesiecy sledze co sie dzieje na tej stronie i doszedlem do wniosku ze bardzo oplaca sie grac owe typy jako single...
sredni kurs to okolo 1,6...
czyli grajac przez internet sredni zysk to 60% stawki na postawiony mecz
zakladajac pesymistyczna skutecznosc na poziomie 80 %(4 na 5 meczy wchodzi) z prostej kalkulacji wychodzi duzy plus(4*60-100=140 na plusie)...
sledze te strone od dluzszego czasu i w teorii wszystko wychodzi na plus... a ze teoria to tylko teioria dlatego zalozylem ten temat....
dodam tylko ze bardzo czesto trafiaja sie dni gdzie np. wchodzio 7/7 badz 8/8 typow.
czekam na komentarze i opinie..........
PS: sorka za brak polskich znakow ale nie mam polskiej klawiarura ani nawet windowsa .

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Na pozór wszystko super, ale oczywiście podstawowe problemy:

1. Jeżeli chciałbyś grać tak jak mówisz każde zdarzenie za 100zł to potrzebujesz sporego kapitału, bo co wtedy jeśli będziesz miał 200 zł i akurat bardzo pechowo oba pierwsze typy nie wejdą?

2. Skuteczność 4/5 przy kursie ~1,6 zapewnia zyski, ale przez jak długi okres czasu uda się taką skuteczność utrzymać?

Pomysł ciekawy, w zasadzie jeden z niewielu sposobów wzbogacenia się. Mógłbyś go przetestować, choćby na sucho. Może masz szanse powodzenia.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
hmm.
dzieki za opinie.
a teraz do rzeczy...]
ww strone obserwuje od dluzszego czasu i tak jak powiedziałem, napisalem co miesiac jest aktualizacja dlatego pierwszy tydzien odpada z systemu bo wtedy jest ,,selekcja,, i po dopiero tygodniu wylania sie gtupa,,pewniejszych,, typerow.
Goscie naprawde maja dobra skutecznosc wiec chyba gra warta swieczki a do tego wszystkiego podchodze do tego jak do inwestycji nczyli zakladam na dziendobty ze bedzie ona dlugoterminowa i ze bede dysponowal znacznie wieksza kwota niz 200zł na poczatek.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Zapomnialem o bardzo istotnym fakcie,
nie zamierzam grac stala kwotą lecz na okreslony zysk ponieważ kurs bywa czesto wiekszy niz podane 1,6 (np. wczoraj 1,82).
Nie zamierzam stosowac żadnej progresji bo jak każdy wie konczy sie ona zawsze w jeden sposób.
może ma ktoś jakieś inne strony(sprawdzone) ze skutecznymi typerami?

B 0

barti

Użytkownik
Osobiście nie wierzę w takie strony jak typersi.pl sponsorowane przez buki, gdzie buki nawet dają nagrody dla najlepszych typerów. Jakie buki mają z tego korzyści? A takie, że ludzie w ślepo grają te typy, które wiadomo nie zawsze się sprawdzają. Przykładowo dzisiaj najlepsi typerzy obstawili Bayern, MU i Chelsea, a tutaj Bayern przegrywa, a pozostali remisy. Nie wiem czy Ty wielkizordonie nie robisz tutaj jakiejś krypto-reklamy stronki.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
sroda
dzisiaj bylo slabiej...ale i tak na plusie.
Na 5 spotkan 2 nie weszly(barca i sevilla) ale ogolnie i tak prawie10% na plusie.
Barca-1.45
Sevilla-1,45 te dwa w plecy:-200

colon(arg)-1.65
vancuver-2.3
Fiorentina-over2,5-1,5=+245

czyli nawet przy slabszym dniu cos tam do przodu.
Ale podkreslam ze ciagle jest pierwszy tydzien i jeszcze sie noga podwija.
Sledzilem tutaj rozne systemy i doszedlem do wniosku ze kazdy wtapia dlatego , ze nie stosuje sie do swoich zalozen, ktore sam sobie postawil...tak wiec jeszcze pare dni i bede podawal typy przed rozpoczeciem spotkania.

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
kolejny dzien i znowu na plus,maly bo maly ale zawsze +
na 8 spotkan 3 nie weszly-
new jersy nhl
medina-tenis
walia-spain over 2,5

weszly-lotos
colorado avalanche
rosja-fin
fenerbache
basel...
+31 przy 800 wlozonym czyli na oko jakies 4%

Aha naturalnie jezeli pare osob stawia ten sam mecz to ja go gram tylko jeden raz za normalna stawke.
po weekendzie zaczynam wrzucac typy przed rozpoczeciem spotkan.

F 0

frank365

Użytkownik
zordon a skąd wiesz że to banialuki?? Nie powiedziałem Ci na czym to polega. I nie mów mi że nie moge tego udowodnić bo właśnie pisze to na stronie i lada dzień bedzie dostępne dla wszystkich. Zobaczysz moje screeny i uwierzysz. Nie gwarantuje tylko ze nie wprowadzą poprawki do systemu jak to się rozejdzie. Ale zobaczysz że ja to zrobiłem 2 razy.
Sory zordon ze zasmiecam ale musialem... Niewiem na czym twoj sytem polega ale skoro to pewna kasa to albo jestes idiota albo... idiota x2... bo inaczej tego nie da sie okreslic, tak samo jakbys mial ustawke-wala i wszedl na forum i napisal zeby ktos tam sie zarejestrowal w jakims buku a ty dostaniesz gdzieki temu 30zl przeciez to niedorzeczne i nie logicze, siostra milosierdzia chyba nie jestes, wiesz ze (zakladajac, powtarzam zakladajac) ze twoj system jest prawdziwy i naprawde przynosi zyski i znalazles ta dziure :p to jak pokazesz to na necie to oczywiste bedzie ze buki sie o tym dowiedza i zakleja ta twoja dziure ze tak dziwnie powiem.. Dwa po co to udostepniasz skoro to zyla zlota? nielepiej wziasc kredyt skoro to takie pewne i pomnozyc sare ? pochwalic sie chcesz ? zero logiki w tym co robisz wiec niedziw sie ze nikt ci nie wierzy i smieja sie z ciebie, aaaa screeny to moge ci zrobic w 5minut jakie tylko chcesz:jezora: wiec to dla mnie zaden dowod... pzdr.

Co do twojego pomyslu zordon, tez sledze strone typersi, jednak nie gram wszystkiego ale wybieram sobie codziennie jakis mecz albo dwa i jak narazie bardzo dobrze to wychodzi, powodzenia w singlach ????

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Moze po prostu nie jestem pazerny.niesadze by cokolwiek bylo tutaj mozliwe do zablokowania.
Ja zadnej dziury nie znalazlem, sa tysiace stron i masa rankingow a bukow tez nie brakuje, wiec nie wydaje mi sie zeby mozna bylo ,,to,, w jakikolwiek sposów zablokowac.
Pisze o tym bo chce wiedziec co ludzie bedacy w temacie o tym sadza.
Zamiast zajmowac sie jak to ujales zasmiecaniem napisz co o moim rozwiazaniu sadzisz, bardziej sie przyda.

F 0

frank365

Użytkownik
Moze po prostu nie jestem pazerny.niesadze by cokolwiek bylo tutaj mozliwe do zablokowania.
Ja zadnej dziury nie znalazlem, sa tysiace stron i masa rankingow a bukow tez nie brakuje, wiec nie wydaje mi sie zeby mozna bylo ,,to,, w jakikolwiek sposów zablokowac.
Pisze o tym bo chce wiedziec co ludzie bedacy w temacie o tym sadza.
Zamiast zajmowac sie jak to ujales zasmiecaniem napisz co o moim rozwiazaniu sadzisz, bardziej sie przyda.
Chyba nie czytales tego co napisalem, moj post by skierowany do wypowiedzi korner i jego systemu, na koncu napisalem co mysle o typersach....

F 0

frank365

Użytkownik
zabrzmialo wg mnie dosc jednoznacznie.

rowniez powodzenia
Skoro cytuje wypowiedz kornera, w ktorej pisze o swoim sytemie to do kogo sie odnosze do niego czy do ciebie ? Umiesz czytac ? piszesz dalej zeby cos napisal o typersach, przeciez napisalem na koncu

Co do twojego pomyslu zordon, tez sledze strone typersi, jednak nie gram wszystkiego ale wybieram sobie codziennie jakis mecz albo dwa i jak narazie bardzo dobrze to wychodzi, powodzenia w singlach
...

Jak juz pisze bardziej sie rozwine, uwazam ze raczej nie ma sensu grac wszystkiego po koleji, grasz wtedy w ciemno nie majac info o zadnym spotkaniu, ja tylko biore pod uwage ich propozycje szukam info o danym meczu i gram jedno max 2 spotkania dziennie i jak narazie obiecujaco....

wielkizordon 18

wielkizordon

Użytkownik
Zobaczymy po weekendzie czy beda wchodzic. Jak nie beda wchodzic zaczne zmiany.
Narazie bede sie trzymac tego co sobie zalozylem. Na analizy nie mam czasu , tak samo jak ogladac mecz za meczem, dlatego chce sprawdzic czy opierajac sie na ,,cudzych,, typach bede na plusie.
Co ma byc to bedzie

Do góry Bottom