cytat z dnia 6 kwietnia 2019 02:55 przez zderzok
Piszesz o swojej staregi A tak naprawdę ja testujesz dopiero bo wczesniej testowales triple które polegly. TYLKO NAIWNY się na to nabierze na to hasło. Graj i wygrywaj ale kwestia czasu aż polecisz....
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 12:00 przez apil64
Korzystając z tego, że dzisiaj nie mam typów odpowiednich do mojej strategii gry chciałbym zaproponować kilka zmian organizacyjnych w prowadzeniu mojego tematu. Właściwie to proponuję jedną zmianę polegającą na tym, że od następnego dnia będę podawał każdy zagrany typ w oddzielnym poście. Wynika to głównie z tego, że kursy na grane zdarzenia wahają się w ciągu dnia i typ podany rano wieczorem często ma już kurs, który nie nadaje się do mojej strategii. Taka zmiana pozwoli mi również bardziej elastycznie reagować na bieżącą ofertę zdarzeń i będę mógł zagrać typ którego np. nie było rano lub wieczorem poprzedniego dnia. Założenia strategii nie ulegają zmianie i każdego dnia podam max. do 3 typów. Rozliczenie zagranych typów będę podawał tak jak obecnie, czyli na koniec każdego dnia. Jeżeli macie jakieś uwagi do tej propozycji to proszę pisać w temacie lub na priv.
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 13:50 przez malyenter1
cytat z dnia 7 kwietnia 2019 12:00 przez apil64
Korzystając z tego, że dzisiaj nie mam typów odpowiednich do mojej strategii gry chciałbym zaproponować kilka zmian organizacyjnych w prowadzeniu mojego tematu. Właściwie to proponuję jedną zmianę polegającą na tym, że od następnego dnia będę podawał każdy zagrany typ w oddzielnym poście. Wynika to głównie z tego, że kursy na grane zdarzenia wahają się w ciągu dnia i typ podany rano wieczorem często ma już kurs, który nie nadaje się do mojej strategii. Taka zmiana pozwoli mi również bardziej elastycznie reagować na bieżącą ofertę zdarzeń i będę mógł zagrać typ którego np. nie było rano lub wieczorem poprzedniego dnia. Założenia strategii nie ulegają zmianie i każdego dnia podam max. do 3 typów. Rozliczenie zagranych typów będę podawał tak jak obecnie, czyli na koniec każdego dnia. Jeżeli macie jakieś uwagi do tej propozycji to proszę pisać w temacie lub na priv.
Chyba to będzie na plus bo zazwyczaj takie kursy przed samym rozpoczęciem idą w górę.
cytat z dnia 8 kwietnia 2019 11:58 przez jozin28
Lepiej było jak wcześniej typy bo ciężko cały dzień czaić na tel czy typ podany szczególnie jak bedzie to parę minut przed meczem
Postaram się podawać typy co najmniej godzinę przed meczem a przeważnie jeszcze wcześniej.
cytat z dnia 8 kwietnia 2019 13:21 przez zderzok
Stawki niezgodne z założeniami. Przedwczoraj cały dzień w plecy. Więc stawki dzisiejsze powinny być wyższe. Mylę się?
cytat z dnia 8 kwietnia 2019 14:54 przez zderzok
6 kwietnia miałes 3x minus, więc zgodnie z wczesniejszą grą, powinieneś zwiększyć stawkę dziś a nie grać znów od 1j. Dalej się mylę? Poza tym nie rozliczyłeś tego dnia a dokładnie ostatniego 3ciego typu, gdzie zmieniłeś stawkę (ok wyjasniłeś to czemu tak się stało). Także nie zakonczyłeś tego o czym ciągle pisałeś. Tak uważam za nieopłacalną, kwestia czasu aż się to wywali. Wytrwa to pół roku wtedy zwrócę honor.