G
28
gieksikjno
Użytkownik
i znikł nam kolega ???? tak się zawsze dzieje hihi,wciągla go bukmacherska mafia ????
Spokojnie. Jeżeli ktoś dokładnie czyta temat to wie, że mój cel na miesiąc marzec został już osiągnięty. Dlatego teraz czekam do końca miesiąca i od kwietnia zaczynamy nowy miesiąc gry.i znikł nam kolega ???? tak się zawsze dzieje hihi,wciągla go bukmacherska mafia ????
Masz w sumie rację. Lepiej zrobić przerwę i z czystym umysłem wejść w nowy miesiącSpokojnie. Jeżeli ktoś dokładnie czyta temat to wie, że mój cel na miesiąc marzec został już osiągnięty. Dlatego teraz czekam do końca miesiąca i od kwietnia zaczynamy nowy miesiąc gry.
Chłopaki dostaną załamania , ale w pracy przecież też są przerwy , urlopy , dni wolne .Spokojnie. Jeżeli ktoś dokładnie czyta temat to wie, że mój cel na miesiąc marzec został już osiągnięty. Dlatego teraz czekam do końca miesiąca i od kwietnia zaczynamy nowy miesiąc gry.
cytat z dnia 5 kwietnia 2019 21:36 przez jozin28
Chyba byłeś zbyt pewny siebie
cytat z dnia 5 kwietnia 2019 21:57 przez zderzok
biegunka jest... tak jak pisałem, granie na pałe po kursie dnia over 3.0 , pewnie wejdzie mu w przedziale od 10-15 pozycji, ale więcej nerwów niż to wszystko warte